Ako zastaviť neprestajné kikiríkanie kohúta?
Ahojte, asi sme urobili chybu a doniesli si ku sliepkam kohuta. Ja mam pocit, ze ma z neho porazi. Za poslednu pol hodinu kikirikal 30x 🤦♀️🤦♀️ keby to mam ratat za cely den tak ma j..e. uz mi parkrat zobudil aj malu 🤦♀️ takto intenzivne je to cca 2t, 3mesiace bol klud. Je tu nejaky chovatel, co by poradil aby prestal? Okrem vyvaru 🤭 mam chut ho zbalit a vratit 😅😅😅
Vyvar 🤣
ked nepotrebujes nasadove vajcia je kohut zbytocny
@viestta nepotrebujeme, len ujo mal 2ks na dvore, jeden by skoncil v mrazaku tak sme sa ho ujali 🤦♀️🤦♀️
@vanilkovazmrzka ak bude takto provokovat tak nam nic ine nebude ostavat, mala miluje vyvary 😅
@viestta nepotrebujeme, len ujo mal 2ks na dvore, jeden by skoncil v mrazaku tak sme sa ho ujali 🤦♀️🤦♀️
@vanilkovazmrzka ak bude takto provokovat tak nam nic ine nebude ostavat, mala miluje vyvary 😅
@evcagabi tak mu urobte miesto v hrnci
Uvariť 🤭
Uvarte si dobrý perkelt ;)
Spraviť mu obojok z pásky so suchým zipsom a veľkosťou medzery viete upraviť hlasitosť kikirikania.
Dokup este zopar sliepok a bude zniceny spat az do obeda.
No zabudla som dodat, ze panko uz nie je panom. susedia si tiez doniesli kohuta a zjavne to zacalo vtedy. Delia ich len ploty, tak nieze pocujem nasho, ale este aj susedovho a do toho take slabe kdesi z dialky 😅
@evcagabi polievocka
No zabudla som dodat, ze panko uz nie je panom. susedia si tiez doniesli kohuta a zjavne to zacalo vtedy. Delia ich len ploty, tak nieze pocujem nasho, ale este aj susedovho a do toho take slabe kdesi z dialky 😅
@evcagabi ak nechces kuriatka, tak prec s nim. Iba tie sliepky stresuje. Znama ako sa zbavila kohuta tak sliepky zacali zazracne znasat ako dive.
Ved ani capov nenechavaju spolu s kozami, robili by zle. Ako sa narodia kozliatka a trochu podrastu, samice sa nechavaju na chov a zo samcov len najlepsi kus na neskorsie oplodnenie, ostatni idu na pekac este nez im zacne puberta
Ked mas viac kohutov okolo, prekrikuju sa. Doverne to poznam. Moj otec ma jedneho, sused si na dvor, rovno pod nase okno, kupil tie okrasne hrozy a ono to vkuse bliaka. Toho susedovho chodim oblievat vodou, aby aspon na chvilu vypadol spod mojho okna. Schvalne som pocitala, kolkokrat za 10 minut zakikirika - bolo to 17x, ja na HO, ebnut ma islo.
Náš kohút robil tak zle jednej sliepke, že sme ho museli zarezať. Chúďa, skákal na ňu a vytrhal jej perie všetko. Už sa má zas dobre, ako je z nej single samica😁
@tenerifka A so sliepkami ako so zenami 🙂 Vsetky ohovaraju v praci jedna druhu ale ked tam pride nasuchoreny pekny kolega, tak sa zdvihne moralka a zrazu vsetko funguje.
@julialeffer @tenerifka hahaaa, no presne je to tak
@tenerifka A so sliepkami ako so zenami 🙂 Vsetky ohovaraju v praci jedna druhu ale ked tam pride nasuchoreny pekny kolega, tak sa zdvihne moralka a zrazu vsetko funguje.
@julialeffer moze byt😁😊, len kolega po skonceni prace odide domov, ale kohut dzube dalej....
Aj my sme mali takeho kohuta. Ten neustale kikirikal,ja som uz aj pred susedmi hanbila. Darovali sme ho inemu chovatelovi.
sused mal davnejsie tiez a zarezal ho. teraz to kikirikanie chyba. pripominalo mi to detstvo
Suseda mala papagaja, zdedila ho po niekom, bol uz stary a slovnik mal ako stary namornik. Vkuse nadaval, na navstevy, z okna na ludi, proste na cely svet.
@evcagabi keď bude kikirikat vezmi ho a namoč ho do zimnej vody. Normálne vo vedre na minútku. Nechaj trčať len hlavu. Zopakuj to tak dva tri razy hneď po tom čo bude kikirikat. Keď toto nepomôže, tak už fakt len polievka 🙂
sused mal davnejsie tiez a zarezal ho. teraz to kikirikanie chyba. pripominalo mi to detstvo
@frflos_nespokojny aj mne pripomina detstvo a hlavne babku, ktora vecne chodila, ze ho treba zabit lebo vela kikirika. Konecne ju chapem 😅
@lamonita toto ma vzdy pobavi 🙂
Náš kohút robil tak zle jednej sliepke, že sme ho museli zarezať. Chúďa, skákal na ňu a vytrhal jej perie všetko. Už sa má zas dobre, ako je z nej single samica😁
@mdse kohut kazdy vecer pred spanim pobozka vsetky svoje sliepky, az na jednu, ktorej vzdy len vytrhne par pierok. Uz to takto ide tyzden a sliepka nestastna a nasrata sa ho pyta: preco vsetky ostatne pekne pobozkas ale mne vytrhnes perie? A on na to: teba zlatko, teba chcem vidiet nahu 😉😂
Jezis.. ja sa normalne nejako nad tym nezamyslam ale teraz ako tu kazda pisete ze ho ma dat zarezat tak mi ho doslo normalne luto 🥹 on si pekne spokojne kikirika a chcu ho uvarit za to 🥹 ale chapem.. keby to mne robil pod oknami tak tiez by som asi hovorila inak :D
@frflos_nespokojny aj mne pripomina detstvo a hlavne babku, ktora vecne chodila, ze ho treba zabit lebo vela kikirika. Konecne ju chapem 😅
@lamonita toto ma vzdy pobavi 🙂
@evcagabi mne to prave chyba aj husi gagot. je to vzdy lepsie ako ked ti brese susedov pes celu noc. tu polievka nepomoze 🙂
@evcagabi mne to prave chyba aj husi gagot. je to vzdy lepsie ako ked ti brese susedov pes celu noc. tu polievka nepomoze 🙂
@frflos_nespokojny este mame indickych bezcov a spomenula som si, ze aj na kacicu som mala take nervy, co cele doobedie kackackala a nakoniec som si zvykla 😅😅 tak mozno casom prestanem vnimat aj kohuta
@lenkakravcova vyskusame, dakujem 🙂
@frflos_nespokojny este mame indickych bezcov a spomenula som si, ze aj na kacicu som mala take nervy, co cele doobedie kackackala a nakoniec som si zvykla 😅😅 tak mozno casom prestanem vnimat aj kohuta
@lenkakravcova vyskusame, dakujem 🙂
@evcagabi drzim palce 😉

ked nepotrebujes nasadove vajcia je kohut zbytocny