icon

Ako získať amerického stafordšírskeho teriéra?

husanica
30. nov 2024

Dobrý deň…chcem sa opýtať ako postupovať pri vzatí PSA
Americký Staford…Ako postupovať keď chcem byt majiteľ
Ďakujem

gab1sol
30. nov 2024

@husanica pri stafordovi by som to určite nehľadala na MK, či zisťovala informácie. Našla by som si niekoho, kto sa im naozaj venuje a pomoc by som hľadala a prosila tam. Staford vie byť neskutočný maznák, miláčik rodiny, ale pri zlej výchove a nevedomosti aj silná zbraň. Samozrejme, to pri každej rase, ale tu je to asi aj predispozícia.

modrykolibrik
30. nov 2024

@husanica mozes mi povedat dovod preco toto plemeno? Vychovaval si uz vobec nejakeho psa?

misulka22
30. nov 2024

Vziat akoze ukradnut?
Normalne ako kazde plemeno.pozres si chovky ktore sa ti pacia podla toho co chces od toho psa - ci to bude len maznak ,sport,vystavy,canisterapie atd...oslovis tu chovku ci maju vrh alebo planuju. Ak im ako buduci majitel vyhovujes tak vyberete spolu vhodne stena,zaplatis zalohu,podpises zmluvu a ked bude mat 8 tyzdnov prides po stena a doplatis zbytok.ostatne ti povedia v chs mali by mat dozivotny servis

husanica
autor
30. nov 2024

@modrykolibrik áno mali sme už také plemeno…Dovod prečo prave toto plemena je priateľsky a rodinný určite viac ako nejaké čivavy 😊 vie si ochraňovať svojich rodinných príslušníkov myslím si že niečo také nieje nikdy na škodu

zojazoja
30. nov 2024

Snazim sa fakt chapat co to da, ale nejde to. No najlepšie by bolo keby si si ho kúpil. Ako inak chceš byť majiteľ?

ssimusska
30. nov 2024

@husanica normálne si nájdi nejakú chs, kde ti vysvetlia v podstate všetko. Podpíš zmluvu a pes je tvoj. Hlavne nič z bazošu a neveim odkiaľ

modrykolibrik
30. nov 2024

@ssimusska co je na tom zle z bazosu? Mame odtial 2 psov a uplne v pohode

ssimusska
30. nov 2024

@modrykolibrik to že tam čistokrného asi že nenájde, len samá množka

misulka22
30. nov 2024

@ssimusska inzeruju tam aj normalne seriozne chs a je ich dost

ssimusska
30. nov 2024

@misulka22 viem, no 99% čo je tam, sú z množiarne. Práve hľadáme vrhy na iné plemeno a zo srandy som otvorila bazar a nič iné ako “čistokrvný bez pp” som tam nevidela 😅

misulka22
30. nov 2024

@ssimusska aj chovka z ktorej mam psov tam inzeruje a je to jedna z tom chs v europe.mne to teda ukazuje kopec psov s pp aj ked teda ja psov nehladam pre mna je zaujmavejsie exoticke zvierata a ostatne hospodarske zvierata 🤣

nttnnt
30. nov 2024

fuuha ty pri vzati psa radsej nepostupuj nijak, ked potrebujes navod na to, ako si psa zaobstarat 🤐 pochybujem, ze uz si si predtym nejakeho "vzal"

modrykolibrik
1. dec 2024

@ssimusska my z chs psov nemame ale maju cisty povod. Ciste borderky. Z utulku som psov mala ale ked som chcela dalsieho robili problemy a psa som uz chcela a navyse tie plemena tazko najdes v utulku. Dlho som hladala kim smr nasli nasich psov. Obaja ale pochadzaju od papierovych rodicov len sa omylom nakryli feny pocas zaucania s inou BK. Pre mna je to cisto borderka a nikto ma nepresvedci o opaku. Nie kazdy ma 1000 euro za psa

maximiliana
1. dec 2024

@modrykolibrik omylom sa nakryli feny? A teraz tu o Cervenej ciapocke 😂😂 zodpovedny chovatel si harajucu fenu ustriehne.. a este ked pises v mnoznom cisle, cista mnozka s necistokrvnymi stenatami... a mozes tvrdit co chces, je to tak...

zuzubb007
1. dec 2024

Chovateľska stanica, musí mať original doklad teda knizku o rodokmeni atď. cena psíka okolo 1000 eur, mám amerického staforda s rodokmeňom takže kľudne sa pýtaj, ak nieje doklad je to mnoziaren

modrykolibrik
1. dec 2024

@maximiliana ako zamedzis nakrytie feny pri psoch ktore pracuju pri ovciach?

maximiliana
1. dec 2024

@modrykolibrik napriklad tak, ze ich dam kastrovat... vsetko sa da, aj ustrazit to... kazdopadne stenata su stale krizence

ssimusska
1. dec 2024

@maximiliana to niekomu kto už napísal presne “ Pre mna je to cisto borderka a nikto ma nepresvedci o opaku. Nie kazdy ma 1000 euro za psa” asi nevysvetlíš, to je už škoda aj komentovať. Stále si pôjde svoje. 😄

gab1sol
1. dec 2024

My máme skúsenosť len s jednou chovnou stanicou s labradormi, ale ja si celkom neviem predstaviť, ako niekto môže šteniatka od šampiónov predávať na bazoši. Aspoň ten náš je z takej ChS, kde nepredávali šteniatka cez internet, ale záujemcovia sa mi sami ozývali, hlásili sa, bol poradovník. Šteniatka išli do celého sveta, odovzdaní boli s kompletnými potrebnými papiermi, všetkými potrebnými veterinárnymi vyšetreniami.