Ako zladiť starostlivosť o psa s prácou od 8 do 16?
Ahojte, chcela by som poradiť, resp. ak by ste sa podelili o svoje skúsenosti tí, ktorí pracujete klasicky 8 hodín a máte psa, ako to zvládate vy aj pes, čo sa vám najviac osvedčilo. Príbuzný potrebuje z rodinných dôvodov odcestovať do zahraničia, na neurčito dlho (viacerí rátame s tým, že zrejme nastálo..) a požiadal nás, či sa mu nepostaráme o psa. Nemáme problém pomôcť, v prípade, ak by sa naozaj nevrátil, tak si ho aj nechať. Psík je vychovaný, kastrovaný. Obaja však pracujeme 8-16, raz až dvakrát do týždňa sme na homeoffice. Psík mával doteraz prechádzky aj na obed. Myslíte, že by to fungovalo a naučil by sa vydržať aj bez obednej prechádzky? Vopred ďakujem za konštruktívne rady 🙂
Naučí sa 🥰 mala som doma dve, tiež som chodila do na 8h, dokonca na 3 zmeny v tom čase.. ja som im to kompenzovala každý deň vyčerpávajúcou prechádzkou 😊 nehovorím, že sme chodili 20km, ale skákali po loptu, naháňali laser a tak 😊 vydržali vždy pekne 😊
je naučený byť sám doma? lebo ak nie,tak už ho to teraz nenaučíš.
Ano, dospely pes realne naobed prechadzku nepotrebuje, netreba mu von kazde 4-5 hod 🙂
Mozno par krat bude zacudovany alebo uplne normalne sa prisposobi novemu rezimu.
A celkovo ak je psik ok a naozaj nema nijake specialne psychozy alebo nezvladnutu vychovu, a sadnete si, aj to prisposobenie bude rychle. Vela stastia.
8 hodín +/- cesta do práce z práce-vydrží, naučí sa.Nepociká sa a nepokaká pokiaľ nemá zdravotné problémy.