icon

Andrej Danko a ceny potravín v Rusku: Aká je realita?

aniss257
13. jan 2025

Ahojte, Andrej Danko ukazuje vyber a rozmanitosť potravín v Rusku, maslo alebo parky sa pohybujú od 1,30-3€, no minimálna mzda v Rusku je niečo pod 200€😂 co si o tom myslite?

Strana
z3
pribinak
13. jan 2025

Nech tam rovno ostane ten pako

stanulienkat
13. jan 2025

Ze si moze ten ruzzky parok strcit.😉

bosorkabb
13. jan 2025

Že Danko no.

jenn25
13. jan 2025

@aniss257 ze nech si zoberie priklad 😀

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
veklipo
13. jan 2025

Mam kolegu z Petrohradu. Utiekol s rodinou do Barcelony. Keď sme sa stretli v decembri, so smútkom v očiach mi povedal, ze on sa už asi nikdy nevráti domov. A ze sa hanbí, ze je Rus. A nevie, ako ma s tou hanbou žiť. Hovoril o tom, co sa u nich doma deje, no v médiách sa to nepise. Aj mne bolo s ním do plaču.

stanulienkat
13. jan 2025

@lonely66 😂😂😂 ty si koledujes dievca. Dnes je tu zmizik.😁

lonely66
Odpoveď bola odstránená
tetapetra
13. jan 2025

@aniss257 že určite nepovedal koľko je minimálna mzda a že Moskva nie je Rusko. Stačí zájsť niekoľko km na východ a preflaska ho realita. Nikto nikdy netvrdil,že Moskva, Petrohrad nie sú krásne, sú a to je všetko. Na YouTube môj muž sleduje dvoch slovákov,ktorí šli na favoritke Rusko,Kazachstan.... Stačí pozrieť

stanulienkat
13. jan 2025

@lonely66 mozno..😂 Minimalne z plochy. Potom mozno aj z MK. A ak si tento tvoj post precita kapitáň, tak mozno aj cela.😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
44janica44
13. jan 2025

Ze v Moskve sa ešte majú kráľovský...mal by ísť ďalej na východ...to by bola zazitkova turistika: vodu tam ťahajú zo studne a splachovacie WC videli max na obrázku... také foto s latrinou by bolo krásne 2 duté bedne 🙂

ukulela
13. jan 2025

@aniss257 ze je to cisty kripel ... nic viac, nic menej, mentalny atlet hodnotovo ukotveny v Kremli. Za socializmu by bol bud STBak(premyslam, ci by to inteligencne zvladol), alebo lampasak, alebo iny politruk. Jemu treba nad sebou diktatora, co ho bude uctievat a ochat sa mu do ctenej riti. Nech vybehne do Jakutska, nejakej dediny na Kamcatke, alebo cop i len 300 km za Moskvu, ci tam najde parky, chodniky a asfaltove cesty. nevravim, ze cele Rusko je 100 r za opicami, Ale ziju 10x horsie, ako my. Priemerna mzda uboha, alkoholizmus, sluzby .... nech sa paci, aj Rusko ma oligarchov, podnikatelov, vyssiu triedu, ale percentualne vyraznejsiu a horsiu chudobu, ako u nas, Nehovoriac o mentalite naroda. Nemam rada pausalizovanie, ale skratka prevlada to tam. "Nas mnoga, my boľšije... " hlavne, ze maju hovna na ceste a z ukrajiny kradnu pracky a hajzle. nestriasli sa toho nevoľníctva a potrebujú vládcu. Mam znameho, co z Ruska usiel, chcel podnikat, nedalo sa, lebo uplatky, znami, atd ... u nas ma restiku a nevie si vynachvalit, Prvy pomahal na hranici s UA, ked vypukla vojna, stal celom proti motorkarom z "BRDT ZD BRDTD". uz sa domov nevrati, uz za to, ze tu povie, ze putin je vrah, mu doma hrozi basa.

ukulela
13. jan 2025

@44janica44 no a mohli by dojst aj na sibir a vysetrit smrt navalneho (ako tu vsetci chcu vysetrovat smrt lucanskeho ... btw, ved aj mlady Lucansky tam je s nimi.)

tetapetra
13. jan 2025

@ukulela ten mladý Lucansky tiež asi nemá všetkých doma,keď tak naňho pozerám. Taký fesacisko bol Lucansky a také nedorobene čudo splodil. By som ho tipovala za Danko ho syna

ukulela
13. jan 2025

@tetapetra hlavne po tom, co fico na jeho otca nabrizgal v Cifaroch na chalupe s nim kuje pikle v koalicii ....otec bol hajzlik, no bolo mu jasne, kolka bijke a zratal si, co bude lepsie pre rodinuu a tak aj skoncil. mlady je len hajzel a navyse v hlave tiez nie OK.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kiwi3
13. jan 2025

@tetapetra aj tie potraviny, kam zavítal, určite budú pre horných 10 000 a žiadnu luzu tam nepustaju. Aj dôchodky sú v rusku v prepočte do 200 eur a veruže som tam žiadnu babičku nakupovať nejak nevidela.

stanulienkat
13. jan 2025

@kiwi3 babicka sa chodi na to maslo akurat pozerat.

jarkaslck
13. jan 2025

@aniss257 jezisukriste, sak co mu brani tam zostat, ked je tam tak paradne. Aj na export mame tychto myslitelov.

nikpa
13. jan 2025

@aniss257 Keby tam bolo tak dobre ako to Danko alias generátor náhodných slov propaguje, tak by tam sam zostal. To je len pre jeho a Robove ovečky tu na Slovensku. Tie mu to zožerú lebo nevedia naratat ani do výšky svojho jednodňoveho nákupu v Coop Jednota. A ďalší dôkaz toho ako ,,dobre,, sa tam žije je, že vsetci vysokopostaveni a majetni Rusi posielajú svoje deti žiť a študovať smerom na Západ, na ten hnusný skazeny Západ 😃 a čím ďalej, tým lepšie...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nikpa
13. jan 2025

@lonely66 naozaj mam ten pocit keď ho občas počúvam

zeldia
13. jan 2025

Mne to pripomenulo film “báječne leta pod psa” ako sa ten straník vrátil z prehnitého západu a hovoril že naozaj tam videl bezdomovcov pod mostom, a to som kapitaňa ani nevidela.

alkoholik
13. jan 2025

Za NASE dane ten koko... Prosim ak ste snim niekto v kontakte nech tam rovno ostane. Naco sa chce vratit na Slovensko?. Prosim kazdemu volicovi SNS skuste aspon trosku vysvetlit co za odpad alkoholovy je PAN danko zac.

marca12
13. jan 2025

@aniss257 Odkazujem mu,nech sa jeho "cteny" zadok presunie aj dalej od Moskvy a tam nech sa rozhliadne.

kiwi3
13. jan 2025

@nikpa ja som presvedčená, ze danko tomu verí tiez vzhľadom na výšku svojho IQ, to nevadí, že kopec veci nesedí... Inak, ako tam prerataval, tak to bolo nejak podozrivo rychlo, by som sa necudovala, keby len tak od brucha hádzal cisla

marianarem
13. jan 2025

@aniss257 Akurat sme sa dnes o tom bavili s kolegami. Nevadilo by nam, ak by nasi politici chodili do Ruska, len keby sa z neho nevracali naspat 🙂

vanilkovazmrzka
13. jan 2025

Dufam ze ked ten pajac bude chciet ist domov, vsetky okolite staty zakazu prelet ich lietadla a oni navzdy ostanu kruzit nad moskvou.

Strana
z3