Andrej Danko a ceny potravín v Rusku: Aká je realita?
Ahojte, Andrej Danko ukazuje vyber a rozmanitosť potravín v Rusku, maslo alebo parky sa pohybujú od 1,30-3€, no minimálna mzda v Rusku je niečo pod 200€😂 co si o tom myslite?
Ze si moze ten ruzzky parok strcit.😉
Že Danko no.
Mam kolegu z Petrohradu. Utiekol s rodinou do Barcelony. Keď sme sa stretli v decembri, so smútkom v očiach mi povedal, ze on sa už asi nikdy nevráti domov. A ze sa hanbí, ze je Rus. A nevie, ako ma s tou hanbou žiť. Hovoril o tom, co sa u nich doma deje, no v médiách sa to nepise. Aj mne bolo s ním do plaču.
@lonely66 😂😂😂 ty si koledujes dievca. Dnes je tu zmizik.😁
@aniss257 že určite nepovedal koľko je minimálna mzda a že Moskva nie je Rusko. Stačí zájsť niekoľko km na východ a preflaska ho realita. Nikto nikdy netvrdil,že Moskva, Petrohrad nie sú krásne, sú a to je všetko. Na YouTube môj muž sleduje dvoch slovákov,ktorí šli na favoritke Rusko,Kazachstan.... Stačí pozrieť
@lonely66 mozno..😂 Minimalne z plochy. Potom mozno aj z MK. A ak si tento tvoj post precita kapitáň, tak mozno aj cela.😂
Ze v Moskve sa ešte majú kráľovský...mal by ísť ďalej na východ...to by bola zazitkova turistika: vodu tam ťahajú zo studne a splachovacie WC videli max na obrázku... také foto s latrinou by bolo krásne 2 duté bedne 🙂
@aniss257 ze je to cisty kripel ... nic viac, nic menej, mentalny atlet hodnotovo ukotveny v Kremli. Za socializmu by bol bud STBak(premyslam, ci by to inteligencne zvladol), alebo lampasak, alebo iny politruk. Jemu treba nad sebou diktatora, co ho bude uctievat a ochat sa mu do ctenej riti. Nech vybehne do Jakutska, nejakej dediny na Kamcatke, alebo cop i len 300 km za Moskvu, ci tam najde parky, chodniky a asfaltove cesty. nevravim, ze cele Rusko je 100 r za opicami, Ale ziju 10x horsie, ako my. Priemerna mzda uboha, alkoholizmus, sluzby .... nech sa paci, aj Rusko ma oligarchov, podnikatelov, vyssiu triedu, ale percentualne vyraznejsiu a horsiu chudobu, ako u nas, Nehovoriac o mentalite naroda. Nemam rada pausalizovanie, ale skratka prevlada to tam. "Nas mnoga, my boľšije... " hlavne, ze maju hovna na ceste a z ukrajiny kradnu pracky a hajzle. nestriasli sa toho nevoľníctva a potrebujú vládcu. Mam znameho, co z Ruska usiel, chcel podnikat, nedalo sa, lebo uplatky, znami, atd ... u nas ma restiku a nevie si vynachvalit, Prvy pomahal na hranici s UA, ked vypukla vojna, stal celom proti motorkarom z "BRDT ZD BRDTD". uz sa domov nevrati, uz za to, ze tu povie, ze putin je vrah, mu doma hrozi basa.
@44janica44 no a mohli by dojst aj na sibir a vysetrit smrt navalneho (ako tu vsetci chcu vysetrovat smrt lucanskeho ... btw, ved aj mlady Lucansky tam je s nimi.)
@kiwi3 babicka sa chodi na to maslo akurat pozerat.
@aniss257 Keby tam bolo tak dobre ako to Danko alias generátor náhodných slov propaguje, tak by tam sam zostal. To je len pre jeho a Robove ovečky tu na Slovensku. Tie mu to zožerú lebo nevedia naratat ani do výšky svojho jednodňoveho nákupu v Coop Jednota. A ďalší dôkaz toho ako ,,dobre,, sa tam žije je, že vsetci vysokopostaveni a majetni Rusi posielajú svoje deti žiť a študovať smerom na Západ, na ten hnusný skazeny Západ 😃 a čím ďalej, tým lepšie...
Mne to pripomenulo film “báječne leta pod psa” ako sa ten straník vrátil z prehnitého západu a hovoril že naozaj tam videl bezdomovcov pod mostom, a to som kapitaňa ani nevidela.
Za NASE dane ten koko... Prosim ak ste snim niekto v kontakte nech tam rovno ostane. Naco sa chce vratit na Slovensko?. Prosim kazdemu volicovi SNS skuste aspon trosku vysvetlit co za odpad alkoholovy je PAN danko zac.
@aniss257 Akurat sme sa dnes o tom bavili s kolegami. Nevadilo by nam, ak by nasi politici chodili do Ruska, len keby sa z neho nevracali naspat 🙂
Dufam ze ked ten pajac bude chciet ist domov, vsetky okolite staty zakazu prelet ich lietadla a oni navzdy ostanu kruzit nad moskvou.

Nech tam rovno ostane ten pako