Je moja Betta ryba prežratá?
Ahojte neviete čo je snou ? Myslite ze je prezrata ze má take nafúknuté brucho? Aj taká nevladna len odychuje ako keby

Na prvy pohlad mi to prislo ako sushi🙈
@sslavka12 to robis veľmi zle 😕 prečítaj si niečo na fórach pre akvaristov, napr akva.sk.
Treba živé rastliny, stálu teplotu, z vody meniť len časť, nie všetko, dávať odstátu, nie prevarenu mŕtvu vodu.
Akva nech ma aspoň 20-30 litrov a hlavne veľa živých rastlín, betta sa potrebuje medzi nimi motať a ukrývať.
Zober foto a chod sa poradiť do kvalitnej akvaristiky, nemyslím tým zooshop, chovprodujt a pod, ale akvaristiku, kde sa niekto v tom vyzná a nechce len predať a zarobiť
@sslavka12 v akom popise? Nepíšeš nič o akva. Ako dlho bolo v zábehu, či si testovala vodu, preto píšem, že ak sa nedodržal postup, ryba moze mať aj otravu dusikatymi látkami, napríklad, nemôže dýchať a je apaticka.
Normálne si to cele pofot a chod do akvaristiky kvalitnej alebo si zadaj dotaz do fóra na akva.sk a popis tam všetko, ako a čím testujes vodu, keď je problém, čím a ako často krmis, ako si zabiehala ako, či s filtrom, či bez…. Z takejto fotky ti nikto nič nezistí…. Ved si nenapísal vôbec nič. Nikto nevie či je prezrata, ved nevieme či kŕmiš raz za deň trošku alebo dva krát štedro. Ak len trošku, tak asi je to niečo vážnejšie, ako prezratie. Každopádne, musí mať dostatok živých rastlín, tie čistia vodu. A poskytujú domov. Dúfam, že sa z toho dostane

betty sa nehybu velmi .. oni si len lahnu a cumia .. obcas sa prebehnu azas lezia... to je ich zivot .. nechaj ho na diete a uvidis za par dni ...