Cena titračného testu pre psov
Ahojte. Neviete niekto aká je orientačná cena za titračny test psov?
Naj bude opýtať sa dr na veterine kam chodíte
Mne veterinar povedal 150€, zapad Sk a pes ma 50kg
Mne veterinar povedal 150€, zapad Sk a pes ma 50kg
@kiki68
@stellarstar
@beloved my mame oboch do 10kg.
Ďakujem, jasne, na veterinu som volala skôr ako som sem napísala. Len mi nevedel vet povedať cenu lebo tu určuje labak a výsledky s faktúrou chodia už majiteľom domov.
@kiki68
@stellarstar
@beloved my mame oboch do 10kg.
Ďakujem, jasne, na veterinu som volala skôr ako som sem napísala. Len mi nevedel vet povedať cenu lebo tu určuje labak a výsledky s faktúrou chodia už majiteľom domov.
@maddie1711 ano ide to do labaku niekde v Nemecku, neviem ci sa to zmenilo. Podla toho asi cena.
@maddie1711 ano ide to do labaku niekde v Nemecku, neviem ci sa to zmenilo. Podla toho asi cena.
@kiki68 inak, kvôli čomu ste ho dávali robit? Ja potrebujem zobrať psov so sebou do Turecka. Ale nejak neviem dohľadať čo všetko potrebujem, už som čítala, že ho musím mat pri vstupe do Turecka, potom zase že pri výstupe a inde zase že ho vyžadujú len ak si ty sám občan tretej krajiny …. Zas nechcem to dávať zbytočne, ale na druhej strane sa bojím aby nás na hraniciach neotočili.
@kiki68 inak, kvôli čomu ste ho dávali robit? Ja potrebujem zobrať psov so sebou do Turecka. Ale nejak neviem dohľadať čo všetko potrebujem, už som čítala, že ho musím mat pri vstupe do Turecka, potom zase že pri výstupe a inde zase že ho vyžadujú len ak si ty sám občan tretej krajiny …. Zas nechcem to dávať zbytočne, ale na druhej strane sa bojím aby nás na hraniciach neotočili.
@maddie1711 my sme nerobili nakoniec, ale bolo to na spadnutie, Mali sme ist na dlho do USA. Plus poznam vela CHS a niektori chodia ma Crufts do UK, cize ti tiez museli. Ja som vtedy pre nich aj prekladala nejake veci do anglictiny a naspat. Lebo to chceli do nejakeho magazinu pre CZ a tiez UK.
@maddie1711 my sme nerobili nakoniec, ale bolo to na spadnutie, Mali sme ist na dlho do USA. Plus poznam vela CHS a niektori chodia ma Crufts do UK, cize ti tiez museli. Ja som vtedy pre nich aj prekladala nejake veci do anglictiny a naspat. Lebo to chceli do nejakeho magazinu pre CZ a tiez UK.
@kiki68 aha ok, musím to poriadne naštudovať. Lebo podľa všetkého ak ideme z eu a vraciame sa spať do eu tak to nebude vyžadovane, ale nechcem nič podceniť.
Nastuduj si ci je vobec vyzadovany vo vasom pripade. Aj ked v pripade Turecka by som asi neriskovala. Ale nie je to nic komplikovane. Vezme sa krv a do par dni mas vacsinou vysledky.
Titer vobec nemusi ist do labaku v nemecku.
Najbeznejsie sa posiela vzorka na SVPU do Zvolena - je vsade po celom svete uznavany a nestoji viac nez 80e aj teraz. (Otazna je potom prirazka veterinara, ak to riesite cez neho)
Nastuduj si ci je vobec vyzadovany vo vasom pripade. Aj ked v pripade Turecka by som asi neriskovala. Ale nie je to nic komplikovane. Vezme sa krv a do par dni mas vacsinou vysledky.
Titer vobec nemusi ist do labaku v nemecku.
Najbeznejsie sa posiela vzorka na SVPU do Zvolena - je vsade po celom svete uznavany a nestoji viac nez 80e aj teraz. (Otazna je potom prirazka veterinara, ak to riesite cez neho)
@colsami už to nám nakomplet naštudované. Je potrebný aj pre vstup do TR aj pre návrat späť do EU z tretích krajín. Veterinára neriešim, ten je v pohode, berie 5€ za odber a odoslanie vzoriek, konečnú cenu neviem nakoľko sme to stopli, keďže do Turecka to nie je až tak jednoduché ako to spočiatku vyzeralo, je potrebný ten titer a vstup do krajiny je možný až po 90tich dňoch, od odberu, čo v našom prípade nestihame, keďže cestujeme budúci mesiac a ak cestujem so psami, nedovolím si riskovat v žiadnom prípade, typu že skúsim a možno to bude ok. ale nič sa nedeje, pôjde sa na budúci rok, Istanbul neutečie …

@maddie1711 titer na besnotu? Uz teraz neviem, pred rokmi to bolo okolo 60-80 eur ci kolko. Ale to v 2015 , treba si obvolat veteriny v okoli ake maju ceny