Chováte poníka?
Zaujímali by ma reálne skúsenosti a či by ste do toho šli znovu- kvôli dieťaťu.
Hmm, bude niekto chovať aj mŕtveho ponika?
Hmm, bude niekto chovať aj mŕtveho ponika?
@anonym_b43b47 to co je za primitívnu odpoveď?
A kde ho chces mat?
Ak ustajnit a mate na to financie ano. Ak ho chces na zahradu - nie. Kone potrebuju spolocnost cize potrebujes minimalne 2ks a ak o starostlivosti nic nevies tak to neni bohvieaky napad.
@anonym_d6dbd2 ďakujem, taká odpoveď mi stačí 😀
Asi to nebude nič cool keďže nikto ich nechivá len tak
Misulka22 chova vsetko mozne, skus sa jej opytat.
My nemame, ale v susedstve chovaju ponika. Toto nie je zviera, ktore sa o seba same postara. Je potreba sa fakt starat a naklady na stravu a veterinu su relativne vysoke. Treba ho samozrejme ustajnit, starat sa o kopytka, upratovat po nom... a akoze kadi menej ako kon, ale viac ako pes - o dost viac a smrdi to strasne. Neviem, akoze lubim svoje dieta, ale v zivote by som mu nekupila ponika len preto, ze chce.
@anonym_b43b47 to co je za primitívnu odpoveď?
@anonym_autor aká otázka, taka odpoveď😉.
@anonym_d6dbd2 ďakujem, taká odpoveď mi stačí 😀
Asi to nebude nič cool keďže nikto ich nechivá len tak
@anonym_autor ano ja mam dva kone a mam ich ustajene. Platim 300€ mesacne ustajko co je malo na dnesnu dobu plus strava cca 140€ mes. plus kováč 70€ každych 6 tyzdnov.. odcervovanie, ockovanie, pripadne choroby vybava 😆🤷🏼♀️ je toho dost co ti poviem.
Sused maju jedneho
Platia ustajnenie, stravu, veterinara, lieky atd atd
Su tam aspon 3-4x do tyzdna
Ale povedal sam, ze by si radsej platil za ustajnenie a chov prasiat a mal by si z toho aspon plnu chladnicku masa a vyslo by ho to ovela lacnejsie 😂
My zatial nemame,ale je v plane lebo chcem robit kontaktnu hipoterapiu. Co sa tyka veci okolo ponika zalezi dost kde ho budes mat ustajneneho. A poniky vedia byt hajzlikovia 😂 a ci o tom nieco vies lebo starostlivost nie je uplna sranda casovo,vedomostne,financne...
My zatial nemame,ale je v plane lebo chcem robit kontaktnu hipoterapiu. Co sa tyka veci okolo ponika zalezi dost kde ho budes mat ustajneneho. A poniky vedia byt hajzlikovia 😂 a ci o tom nieco vies lebo starostlivost nie je uplna sranda casovo,vedomostne,financne...
@misulka22 ano,mali sme dvoch a suhlasim so vsetkym,veru boli hajzlikovia..😁
Som tusim dobu zaspala dievcence 🙈🙈🙈🙈🙈 Uz sa nekupuju detom psiky, macicky a morcatka? Ake rovno poniky, narocne a drahe zvierata na opateru?!?
Som tusim dobu zaspala dievcence 🙈🙈🙈🙈🙈 Uz sa nekupuju detom psiky, macicky a morcatka? Ake rovno poniky, narocne a drahe zvierata na opateru?!?
@muchotrafka298 nevidimna tom nic zle ak na to maju vsetko potrebne a beru to zodpovedne. Dieta sa moze casom venovat jazdectvu. Ak to samozrejme nie je kupovane ako hracka
@misulka22 v akom
Zmysle hajzlikovia?
manzelov kolega nedavno kupil dcere, maju ho ustajneneho nie doma
@muchotrafka298 drahé ako pre koho. Peniaze sú posledné čo riešime ale ďakujeme za vaše obavy o našu finančnú situáciu
@anonym_966ea9 cim mensie zviera tym vacsie ego 😂
@misulka22 presne toto ma zaujímalo. Povaha, ich temperament a náročnosť chovu.
@misulka22 presne toto ma zaujímalo. Povaha, ich temperament a náročnosť chovu.
@anonym_autor tak povaha bude zalezat kus od kusu. Co viem su nachylni na obezitu a schvatanie kopyt. A teda ak chces chovat konovite zviera pozri si ci vsetko treba.tam zalezi kde bude ustajneny a podla toho papiere
@muchotrafka298 drahé ako pre koho. Peniaze sú posledné čo riešime ale ďakujeme za vaše obavy o našu finančnú situáciu
@anonym_autor pre mna za mna si kup ponikov kolko chces, hlavne nech ma dieta radost. A neboj sa, o tvoju financnu situaciu obavu nemam, je mi to totizto uplne jedno.
@anonym_autor tak povaha bude zalezat kus od kusu. Co viem su nachylni na obezitu a schvatanie kopyt. A teda ak chces chovat konovite zviera pozri si ci vsetko treba.tam zalezi kde bude ustajneny a podla toho papiere
@misulka22 nie nie, ďakujem. Toto sme si veľmi rýchlo rozmysleli 😀
Zaujímalo ma , prečo toto zviera takmer nikto nechová a tak teraz už viem dôvod. Asi ostaneme pri mačičke 😍
@misulka22 nie nie, ďakujem. Toto sme si veľmi rýchlo rozmysleli 😀
Zaujímalo ma , prečo toto zviera takmer nikto nechová a tak teraz už viem dôvod. Asi ostaneme pri mačičke 😍
@anonym_autor ponikov chova kopec ludi.vela deti zacina prave s ponikmi maju aj kopec sutazi. Ale ano,macka to nie je a narocnost je rozhodne vyssia
Jedna znama zijuca v zahranici dietatu ponika “prenajala” v klube, kde chodila jazdit. Tam bola taka moznost.

A kde ho chces mat?
Ak ustajnit a mate na to financie ano. Ak ho chces na zahradu - nie. Kone potrebuju spolocnost cize potrebujes minimalne 2ks a ak o starostlivosti nic nevies tak to neni bohvieaky napad.