Chrápanie adoptovaného psa
Máme čerstvo adoptovaného psa, dosť chrape mám sa niečoho obávať či vyhľadať veterinára?
@bronkax pouličná zmes stredné či trochu väčšieho rastu, inak niečo medzi kokeršpanielom a borderkou
Aj náš pes chrápe, keď spí. Chrápanie nie je len ľudské. Nemusíš sa ničoho obávať, len mu je dobre.
Ak pes nema klinicky ziaden iny problem, neriesila by som to.
aj naša boxerka chrápala
Tým, že máte psíka čerstvo adoptovaného, treba ho zobrať k Dr., či nemá nejaký respiračný problém, astmu atď. ... teda aspoň ja by som to tak urobila ... ale zvieratká bežne chrápu, mali sme psíka, ten chrápal a momentálne máme dvoch kocúrov, jeden teda píli na parádu 😀
@dzulli1980 veterinár ho vyšetril, tento mesiac robili kastráciu
@chrobak7 chrapanie je nielen nepríjemne ale tak isto aj nebezpečne … ak ide o človeka
Aj môj pes príšerne chrapal 😁 zvykla som si
Ja som zasla do extremu … ked moj 50 kg pes obcas chrapal tak extremne, ze som bola na nervy .. tak som ho v strede noci zobudila.. nemozem spat ja … nebudes ani ty 🤷🏻♀️ nemal zdravotny problem, len ked bol vyblazneny, vykupany tak pilil ako stary chlap
aj nas psik roky chrape teraz ma uz 19 😃 neboj sa urcite je v poriadku
@za7 wauu krásny vek 🙂
Tak preistotu to spomeň veterinarovi, ale je to viacmenej v poriadku
Aj nás občas chrapka, našťastie potichu. Ale často máva lovecké sny kde niečo naháňa, takže vrčí, šteká zo sna, trepe labami pripadne plieska chostom o zem
@lujza123 pes nie, toto robí nás kocúr

Aká je to rasa?