Činčila - používanie toalety
Ahojte. Je tu niekto skúsený s chovom cincil.
Mame 3 mesiace staré bábätko a zaujímalo by ma či sa vie naučiť chodiť kakať do záchoda v klietke. Cika len tam ale teda trocha som prekvapená koľko hovienok narobí 🤭 večer jej vyčistíme klietku a ráno vyzerá ako keby tam fekalna bomba padla 🫣
Neviem či to je tým že je malička alebo tým že proste majú cincilky také trávenie že z nich každých 5 minút vypadne bobek.
Ďakujem za každú odpoved
@moiruska aj si skusala tie hovienka pozbierat a dat jej do zachoda? Cincilu sme sice nemali, ale potkany a kraliky sa takto naucili kadit do wc.
@0silvia0 skúšala ale zmena žiadna. A uprimne pritom ako často kaká by mi prišlo že teraz by v tom wc musela sedieť stále. Ona dokonca kaká aj v závesnom lôžku a domčeku kde spi 🫣 nestretla som sa so zvieraťom ktoré kaká tam kde spi. O to viac je pre mňa nepochopiteľne že cikat chodí len do wc. Skôr ma zaujíma či sa to upraví keď bude staršia alebo to takto cincilky majú proste 🙂
@0silvia0 skúšala ale zmena žiadna. A uprimne pritom ako často kaká by mi prišlo že teraz by v tom wc musela sedieť stále. Ona dokonca kaká aj v závesnom lôžku a domčeku kde spi 🫣 nestretla som sa so zvieraťom ktoré kaká tam kde spi. O to viac je pre mňa nepochopiteľne že cikat chodí len do wc. Skôr ma zaujíma či sa to upraví keď bude staršia alebo to takto cincilky majú proste 🙂
@moiruska cikala do záchoda, kakala všade. Ale ja som ju to neucila. Mam pocit ze oni tie bobky neriešia.
Píšeš o bábätku alebo činčile?

@moiruska aj si skusala tie hovienka pozbierat a dat jej do zachoda? Cincilu sme sice nemali, ale potkany a kraliky sa takto naucili kadit do wc.