Čo za podivného tvora som ráno našla?
Ahojte taká divná vec sa mi stala ráno v miske vonku s granulami pre psa bol divný tvor alebo ako to nazvať na prvý pohľad by som povedala že nejaký strapec ale bolo vidieť že to bolo niekedy živé bohužiaľ jak som to nabrala na lyžicu že to odfotím pes po tom chmatol a zjedol samozrejme a odvtedy rozmýšľam že čo to bolo čierne akoby nohy asi do dlane veľkosť jedno veľké oko strede v akoby malé ako no nesibe mi hádam...... Nejaký parazit? Pavúk taký divný? Bolo v v miske a večer to tá určite nebolo ja som sypala psovi tie granule. Ujo Google nič nenašiel
vyzerá to na tých mimozemšťanov teda ... 🤷♀️
@simca06022011 inak ta chobotnica by bola k tomu najbližšie
Kludne to mohol byt plesnivy psi vygrc (myslim to doslovne). Len teda neviem, ci by to stihlo oplesniviet za noc. Plesne vedia obrast do zaujimavych tvarov, v dobrych podmienkach aj celkom rychlo.
Nieje to nič z toho ani na foto, uzavriem to že skrátka neviem čo to bolo pes to zjedol pátrať až tak nebudem žeby som sa v hovienkach hrabala. Neviem to presne opísať škoda že som nestihla odfotiť, už tu niekto rýpal. Skrz opis, vykaslime sa na to.
@simca06022011 Aj podla mna.
Pholcidae

tak chobotnica/mimozemstan to neboli, ani nic podobne 🙂.. cize jedine nieco co u nas bezne zije :DDD a hlavne mrzne, pripadne je zima, kopec hmyzu teraz ani nelozi vonku, ze by sa nejak zrazu objavili..