icon

Do akého veku ešte rastie pes?

18. nov 2024

Ahojte. mám stredne plemeno psa. V dospelosti bude mať 30-35kg. Teraz mal 8 mesiacov. Má 25kg. No zdá sa mi malý. Do akého veku ešte porastie? Ďakujem

Strana
z3
autor
27. nov 2024

@dada2703 nikto tu nemnožili za záujmom zisku peňazí, trofeje, certifikáty a diplomy sú pravé 😀

wolf_
27. nov 2024

Autorka, máš 13, je skvelé, že sa v tomto veku takto zaujímaš, palec hore 🙂 Ale kočky tu majú pravdu a množiť psíkov bez zriadenia riadnej chovateľskej stanice nie je OK. To nevadí, že šteňatá boli darované (nie predávané). Každej dobrej chovateľskej stanici vadí ak sa neuchovnený PP pes namnoží a ako bonus ešte aj s bez PP psom. Nejde len o to, či to bolo alebo nebolo za účelom zisku. Skús si o tom niečo doštudovať. Nemyslím to útočne. Len verím, že vo vás mladej generácii je tá nádej - nádej na lepšie časy, aj pre psov, všeobecne a aj čo sa týka problematiky množenia.

autor
27. nov 2024

@wolf_ dobre ale uráža ma to že tu niekto píše o mojej rodine že ma fake diplom a neveim čo, kde som s nimi na tých situáciách a výstavách bola

dada2703
27. nov 2024

Myslím.,že si tu nepiseme s 13 ročnym dieťaťom ale jeho naminkou 🙂 a na akých výstavách konkrétne si bola? Keď si taka znalá asi vieš aj meno feny keď vyhrávala . Bola som v tých kruhoch tohto plemena🙂

vavinkaa
10. feb 2025

Aj my máme staniatko amstaffku tiež nieje úplne "cistokrvna" tento mesiac bude mat 6 mesiacov ale je mohutna ale nizka💁‍♀️🤷‍♀️

Strana
z3