icon

Existuje útulok bez vysokého adopčného poplatku?

10. mar 2024

dobrý deň prajem prosím poraďte existuje ešte nejaký útulok čo nepýta tak drahé adopčné poplatky? rada by som dala domov nejakému segiňátkovy ale keď vydím tie ceny normálne ma to odrádza... poznáte nejaký útulok bez tak drahého poplatku? ano ja to chápem oni vlastne tým pokrývaju svoje poplatky v utulku krmivo atd..ale potom nech sa nečudujú že sú tie utulky také plné..

Strana
z3
wolf_
Autor odpoveď zmazal
lalenka33
11. mar 2024

@wolf_ ja viem len sprostredkovane od inej kočky čo dala naňu podnet na RVPS , že u nej boli a našli fenku 11 ročnú a toho psa čo ho chcela utratiť a šteňatá. Pozrela som bazoš a našla šteňatá na inzeráte

wolf_
Autor odpoveď zmazal
nelka93
Autor odpoveď zmazal
nicoletta98
24. mar 2024

@gejb to naozaj ešte niekto v roku 2024 kupuje zvieratá z bazosa? hneď by som vám všetkým dala feny zachránené z mnoziarne na pár týždňov, že čo to všetko obnáša, či by ste ešte vypustili takú perličku z úst

gejb
24. mar 2024

@nicoletta98 ukludni sa, dobre? Nikdy som psa nekúpila a ani som nepísala ze ma autorka kúpiť psa z bazosa z mnoziarne. 🤦‍♀️
Treba aj trosku čítať a rozmýšľať

nicoletta98
24. mar 2024

@gejb ako keby psy , ktoré darujú na bazosoch neprispievali k problému s množenim psov 💁🏻‍♀️ načo dať kastrovat suku, veď poberú šteňatá na bazosi, a o rok znova, a znova a znova… a psy po osadách, útulkoch a u dalších zodpovedných ľudí, ktorí ich množia

Strana
z3