Kde nájdem útulok pre psíka?

andy71097
16. nov 2021

Ahojte, tak som premýšľal že celkom nemám čo robiť, tak že pôjdem venčiť psíkov, lenže otázka znie, že kde nájdem v BA nejaké útulky psíkov kde môžem ísť ich vyvenčiť? V BA, viem že ich je plno a stačí hľadať na internete, ale žiaľ som sa moc nedopatral tak či náhodou neviete o niečom alebo o nejakej stránke a najlepšie keby to bol ten útulok v Karlovke, keďže čo najbližšie vďaka.

denkatn
16. nov 2021

na Poliankach, ale ked je pekne pocasie tak vela ludi tam pride vecnit, problem je ked je zle pocasie, lebo nemozu ist matky s detmi a stari ludia. treba ti vybavit preukaz venčéra. stoji asi 5 Eur. pozri na internete Sloboda zvierat, tam si to vypln.

andy71097
autor
16. nov 2021

@denkatn A neni v BA miesto kde chodia minimum ľudí a hlavné kde neni žiadna doprava? Lebo čo som našiel akurát na jednej stránke, tak že tí psí nemôžu byť kde sú iné psí a hlavne kde neni doprava a veľa ľudí, keďže BA až tak nepoznám tak neviem o moc miestach

emalka
16. nov 2021

@andy71097 v BA je len jeden utulok, Sloboda Zvierat na Poliankach adresa je: Pod brehmi 1/A, 841 01 Dúbravka. https://slobodazvierat.sk/utulok/
Hned sa nim je les, tam sa chodi vencit. Pripadne, ak pes aj ty zvladate, tak kusok od utulku je Zelezna Studienka.

denkatn
16. nov 2021

tak take idealne sluzby nepoznam, to by kazdemu vyhovovala, ja na Polianky chodim z Petrzalky s malou dcerou s troma prestupmi.
tak si daj inzerat, ze vencis alebo strazis psov v okoli.