icon

Granule pre psíka z DM: Sú dobré?

p1etr2a
24. feb 2025

Ahojte baby rozmýšľala som, ze skúsim kúpiť psíkovi granule z DM. Mate s tým skúsenosti?

ratira
24. feb 2025

Granuly neviem, ale my sme tu kupovali tie kadejake kapsicky masove 😀 Tie samozrejme chutili.

crazy_cat_lady
24. feb 2025

nemam skusenost, ale riadila by som sa asi tym, co to obsahuje 🙂

stellarstar
24. feb 2025

Áno kupovala som a ok dobre to znášali, kapsičky konzervy kupujem pravidelne

wolf_
24. feb 2025

Ktoré? Majú ich viacero. Ale zloženie pri väčšine nič moc. Nekupovala by som tam.

stellarstar
24. feb 2025

@wolf_ podla Stiftung Warentest vyšla zn Dein Bestes ako veľmi dobré. A ja myslela ze zn pedigree je dobrá zn a vyšla ich na 2,2
Čo som sa dočítala nie raz nie všetky lacne musia byť zlé

wolf_
24. feb 2025

@stellarstar pedigree je odpad no. A ani som si nevšimla koľko tie v DM stoja, takže neviem či drahé alebo lacné. Pozerala som vyslovene na zloženie.

stellarstar
24. feb 2025

@wolf_ konzerva 1,15 - 1,35 e 400g konzerva, miska 300 g - 0,95c a 3 kg granule 4,95 e

procrastique
24. feb 2025

Čo sa granúl týka, určite to bude des.

wolf_
24. feb 2025

@stellarstar neviem no. Nie sú špecializovaný na krmivá, tak ono to bude asi aj tým. DMku mám veľmi rada, ale nie na krmivo pre zvieratá... Napr. zloženie týchto granúl je úplne hrozné. Tých ďalších dvoch čo tam vidím od tej značky nie je až tak zlé, ale ja neviem no, ak značka dá von granuly s týmto zložením, tak v mojich očiach celkovo dosť klesne a radšej sa potom poobzerám po niečom inom

misiak7777
24. feb 2025

@p1etr2a nekupuj, humus.. vypomstí sa to v neskoršom veku. Skús napríklad Brit, stredná cesta

abbey1
24. feb 2025

@p1etr2a Pozri zloženie a máš to jasné. Cena sa ti môže zdať dobrá, ale snáď chceš aspoň rozumnú kvalitu. Radšej priplatiť na jedlo s vysokým obsahom mäsa. Vtedy stačí aj nižšia kŕmna dávka a ušetríš na veterinárovi. Dobre to zvážte.

nynia
24. feb 2025

Ja som raz kupila konzervu a 💩 sa z toho takze viac som sa neodvazila nic skusat, vies najst aj kvalitnejsie krmivo za mierne vyssiu cenu napr Brit premium Sensitive Lamb&Rice alebo Primal Spirit rozne receptury.

3009
24. feb 2025

@p1etr2a určite granule nie!!!

p1etr2a
autor
2. mar 2025

Ďakujem nakoniec papa jahňacie britky zatiaľ spokojnosť