Granule pre psíka z DM: Sú dobré?
Ahojte baby rozmýšľala som, ze skúsim kúpiť psíkovi granule z DM. Mate s tým skúsenosti?
nemam skusenost, ale riadila by som sa asi tym, co to obsahuje 🙂
Áno kupovala som a ok dobre to znášali, kapsičky konzervy kupujem pravidelne
Ktoré? Majú ich viacero. Ale zloženie pri väčšine nič moc. Nekupovala by som tam.
@wolf_ podla Stiftung Warentest vyšla zn Dein Bestes ako veľmi dobré. A ja myslela ze zn pedigree je dobrá zn a vyšla ich na 2,2
Čo som sa dočítala nie raz nie všetky lacne musia byť zlé
@stellarstar pedigree je odpad no. A ani som si nevšimla koľko tie v DM stoja, takže neviem či drahé alebo lacné. Pozerala som vyslovene na zloženie.
@wolf_ konzerva 1,15 - 1,35 e 400g konzerva, miska 300 g - 0,95c a 3 kg granule 4,95 e
Čo sa granúl týka, určite to bude des.
@stellarstar neviem no. Nie sú špecializovaný na krmivá, tak ono to bude asi aj tým. DMku mám veľmi rada, ale nie na krmivo pre zvieratá... Napr. zloženie týchto granúl je úplne hrozné. Tých ďalších dvoch čo tam vidím od tej značky nie je až tak zlé, ale ja neviem no, ak značka dá von granuly s týmto zložením, tak v mojich očiach celkovo dosť klesne a radšej sa potom poobzerám po niečom inom
@p1etr2a nekupuj, humus.. vypomstí sa to v neskoršom veku. Skús napríklad Brit, stredná cesta
Ja som raz kupila konzervu a 💩 sa z toho takze viac som sa neodvazila nic skusat, vies najst aj kvalitnejsie krmivo za mierne vyssiu cenu napr Brit premium Sensitive Lamb&Rice alebo Primal Spirit rozne receptury.
Ďakujem nakoniec papa jahňacie britky zatiaľ spokojnosť

Granuly neviem, ale my sme tu kupovali tie kadejake kapsicky masove 😀 Tie samozrejme chutili.