Hľadám nový domov pre osem mačiek
Dobrý deň, som z východného Slovenska a hľadám domov 6 mačkám a 2 kocúrom. V roku 2023 nám cudzia mačka v stodole porodila 6 mačiatok (už z nich máme iba 3 keďže 3 z nich zrazilo auto..) a o rok neskôr nám tá istá mačka porodila druhý vrh- 5 mačiatok a jedno z nich sa nám podarilo darovať. Keď boli ešte maličké ich mamu zrazilo auto a ja som ich dokrmila ručne. Mimo toho sa k nám prisťahovala ešte jedna mačka ktorá má tiež zhruba 1,5-2roky. Mačky sú rastom celkom malé, sú vonku ale cca rok žily v uzavretom priestore čiže sú naučený aj na mačací zachodík. Mám ich veľmi rada ale pred domom máme nebezpečnú cestu na ktorej ako už som hovorila, umrelo veľa mačiek a mám iba 13 čiže nemám peniaze na ich kastráciu. Staršie- 2roky sú všetky hnedé a všetky mačky. Druhý vrh-cca rok sú 2 hnedo-biele mačky a dvaja hnedý kocúri. Blíži sa leto a keď sa mi nepodarí umiestniť ich a narodia sa nám mačiatka môj otec povedal že ich niekde odvezie a vyhodí všetky... Inzeráty mám na viacerých stránkach, ak by ste mali záujem napíšte a ja vám pošlem číslo alebo messenger viac info a fotky.
@vivien_123 v prvom rade kastrovat. Nemáš tam v okolí občianske združenie, ktoré pomáha feralnym mačkam? Verím, že by ti pomohli s úhradou kastrácie. Na fb je plno skupín, kde ľudia hľadajú domov najdúšikom....mačičky na adopciu, mačky doma atď. Skus vyhľadať skupiny a tam hladat zodpovedný domov.
@vivien_123 ak si fakt okolie Košíc, kontaktuj Srdce pre mačky. Sú priamo z KE.
@vivien_123 urcite srdce pre macky. Pomozu s kastraciou.
@maria1989 dobre ďakujem pokúsim sa
@vivien_123 Daj to na bazos.sk
@nenne27 moji rodičia na to peniaze nedajú, oni sa u nás narodili a už dávno im hľadám nový domov
Chvíľu počkaj a zrazí auto aj tie zvyšné….
Úžasný prístup a starostlivosť. 🤦🏻♀️

@vivien_123 preco ich nekastrujete???