Hrčka na čele psa
Išli by ste na veterinu alebo by ste tomu dali čas? Hrčka v podkoží, tvrdá, mala asi ako zrnko ryže. Nemá tam vypadanu srsť ani žiadne zmeny v okolí. Je to cítiť len pohnatom ale nič nie je vidieť. Nijak na to nereaguje ani keď pritlačim nevrti sa nedáva najavo nejaký diskomfort. Mám podozrenie, že sa asi udrel do stola keď chytil zoomies 😅 inak je úplne v pohode, akoby mu nič nebolo. Čo myslite? Je dôvod na obavy alebo to stačí len sledovať? Myslím si, že na veterinu zatiaľ určite to nie je, ale muž plaší.
Ja by som išla na veterinu ak by to mal narazené tak by ho to bolelo... Veď aj ty keď sa buchneš máš to miesto citlivé... Za takú konzultáciu na veterine dáš max pár € a bude to efektívnejšie ako sa tu radiť, kde väčšina z nás nie sú veterinárky a ani nevieme aká to je hrčka.
Ja by som to do pondelka sledovala a prípadne šla až v pondelok to ukázať vet. Teraz cez víkend je aj tak často len pohotovosť, kam by som takto s hrčkou nešla.
Ak to chytíš a nebolí ho to tak prv pozorovať, kedy bude najbližšie očko? Vtedy by som sa na vet opýtala. Resp ak je možnosť zavolať napísať a opýtať sa
@stellarstar na očkovaní sme boli práve predvčerom a základne vyšetrenie všetko v poriadku. Asi fakt sme len histericki, ono je to tam od včera

Ak to chytíš a nebolí ho to tak prv pozorovať, kedy bude najbližšie očko? Vtedy by som sa na vet opýtala. Resp ak je možnosť zavolať napísať a opýtať sa