icon

Hrčka pri konečníku u psa

gerber58
16. mar 2025

Ahojte, dnes som svojmu psovi nahmatala pri konecniku hrčku, niečo ako vriedok, ale nema to výstupok. Presnejšie je to ako podkožna gulička, ktorá sa nedá vytlačiť. Dnes aj ,,sankoval" po zadku, tak som to pozrela. Ma to na pravej strane konecnika, nie v uplnom vstupe. Nie je to zacervenane, ani podliate, krvave, je to biele ako pokozka. Psik je starsi, borderka, ma 10 rokov, nie vzdy mu chuti jest, kedysi mal aj zapchu, teraz som nespozorovala, zeby sa mu zle vyprazdnovalo. Niekedy nema chut jest rano, ale dez den to dobieha. Chuti mu vsetko. Citala som, ze to mozu byt nevyprazdnene zliazky a ze to treba masirovat, alebo to su hemeroidy. Alabo to ma od niecoho postipane, ale vpich nevidno. Sama neviem, nemate s tym niekto skusenost? Myslite si, ze by som mala skocit k vet? Dakujem vam moc

pribinak
16. mar 2025

Skoč k vet. Vytlačí mu analne žľazy

gerber58
autor
16. mar 2025

Tá hrčka je tvrdá, nepohyblivá

kiki68
16. mar 2025

@gerber58 to je analna zlaza plna

colsami
16. mar 2025

Moze to byt hocico. Plna analna zlaza, absces, nador, vyrazka, hocico. Z tohto popisu sa neda priklonit k nicomu.

gerber58
autor
16. mar 2025

@pribinak to som prave nechcela, budem moct az o dva dni, ale jasne, ze to nenecham len tak

gerber58
autor
16. mar 2025

@colsami a vy pracujete v oblasti veteriny? Videla som tu viacere vase reakcie na rozne temy ohladne zvierat

gerber58
autor
16. mar 2025

@colsami zeby som vam zajtra poslala foto v sukromnej sprave....tu ju asi uz nenahram