Je kňučanie psa vždy znakom utrpenia?
Je vzdy knučanie psa znakom.že trpí alebo je smutný?
V seriali Komisar Rex ten psík často tak trochu kňučí. Znamená to , že mu je nepríjemné to filmovanie?
Možno je to schválne na povel alebo možno napr. frustrácia (napr. keď uuuuž chce dostať odmenu, ale ešte má niečo spraviť/čakať) alebo napr. vyžadovanie pozornosti (ak je to napr. v scénach, kde si ho nevšímajú)... Možností je viacero.
Nie, nie je. Velakrat je knucanie aj o radosti alebo urcitej excitacii - vzruseni, prip. netrpezlivost atd. V skratke.
Náš pes často kňučí, ale nie je kňučanie ako kňučanie… On aj takým spôsobom s nami komunikuje. A nemusí to byť len za smútkom, či bolesťou.
Určite nie, náš pes kňučí keď niekedy aj keď zaspáva, alebo keď sa teší, alebo keď dostane nejakú mňamku tak popritom si tak píska 😀
Nie pes kňučí z rôznych dôvodov. Napríklad to môže byť aj strach.
Ináč zvukové efekty bývajú do filmov a seriálov vložené neskôr. Ak nemal na sebe Rexo mikrofón, tak to tam asi bolo vložené aby pôsobil komunikatívnejšie, že má viac charakteru.
Rex iba robí to,čo je napísané v scenári,nevyjadruje tam vlastné pocity
nasazaknuci ked chce ist von na potrebu, alebo ked deti hlada po dome ale castokrat neviem vlastne preco knuci. No ocividne nieco chce a ja jej neviem pomoct. mne to inac dost lezie na nervy
Psy sa ľahko naučia rozumieť základným slovám ľudskej reči, ešte lepšie tónu a nálade. Na oplátku aj človek by sa mohol naučiť psiu reč. Nie je štekanie ako štekanie, rôzne sú kňučania, mimika, postoje, správanie...
Ja som mala psa ,ktorý často vrcal 😃on vrcal aj keď spal ,keď sa hral ,keď sa chcel hrať ,keď sa nechcel ,keď chcel ísť von keď bol len tak ,taký uvrcanek 😃

Nie znamena to ze jeho cvicitelka za kamerou mu ukazuje ako sa ma spravat…ked mu ukaze aby stekol tak stekne a pod. Ked mu da povel aby urobil psie oci tak to urobi…psy miluju byt zaneprazdnene, toboz tieto cvicene…