Je možné naučiť psa kríženca trikom?
Viem naučiť psa kríženca nejakým trikom? Berieme si budúci týždeň z útulku 8 týždňové šteňa. ( matka mix labrador, otec neznámy, no súrodenci nášho šteňaťa vyzerajú aj ako mixnutá border kolia/ naše šteňa skôr vyzerá na stranu labradora) Páči sa mi, ako sú niektoré psy vycvičené napr hrať mŕtvolku, kotrmelec do boka, prechádzať cez nohy a také jednoduché cviky. S našim šteniatkom do budúcna plánujem aj socializačný výcvik, teda taký aby sme výchovu nezanedbali a pomôžu nám, no skôr ma zaujíma či sa aj taký úplne miešaný pes dokáže také niečo naučiť, je mi jasné že to chce veľa veľa trénovania 🤗😍 sme pripravení a odhodlaní ❤️
Jasne, že dokáže
@anonym_autor
Samozrejme. Akéhokoľvek psa dokážeš naučiť akýkoľvek trik si vymyslíš 🙂 (teda s ohľadom na jeho veľkosť, zdravot. stav atak)
jo moja svokra naucila psa vzdy stekat ked pocuje povel ticho
Odpoved na otazku - ano, dokaze.
Kazdopadne sa zamerajte hlavne na tu zakladnu vychovu. Nie je nic horsie ako ked pes ovlada mrtvolky a labky a somariny, a nevie spolahlivo prist na zavolanie, taha na vditku jak nenormalnu a do vsetkeho steka.
Vela radosti so steniatkom zelam.
Nie 😂😂 jeden York (mix!)sa mi naucil strasne vela trikov a povelov , za zradlo by sa naucil aj rozpravat ….
Druhy (s pp) sadni lahni daj labu.zbytok ziadna ale ziadna sanca .ja som furt vravela on je tu aby bol pekny 😂😂ale zato charakter pan pes tak ma odpustene
Nie 😂😂 jeden York (mix!)sa mi naucil strasne vela trikov a povelov , za zradlo by sa naucil aj rozpravat ….
Druhy (s pp) sadni lahni daj labu.zbytok ziadna ale ziadna sanca .ja som furt vravela on je tu aby bol pekny 😂😂ale zato charakter pan pes tak ma odpustene
@biglovemom a čo máte za rasu toho s pp? 🙂
Odpoved na otazku - ano, dokaze.
Kazdopadne sa zamerajte hlavne na tu zakladnu vychovu. Nie je nic horsie ako ked pes ovlada mrtvolky a labky a somariny, a nevie spolahlivo prist na zavolanie, taha na vditku jak nenormalnu a do vsetkeho steka.
Vela radosti so steniatkom zelam.
@colsami áno, to je základ samozrejme 🙂
@anonym_autor samozrejme, to nie je úplne o rase, mala som troch mišungov a boli to zlaté psíky, šikovné ako čistokrvný husky alebo vlčiak.
mala som s PP aj kríženca,naučili sa všetko rovnako.

Mám kríženca labradorsky retriever s nemeckým ovčiakom. Pôvodne mala ísť na výcvik pre záchranárov, lebo sa dokázala naučiť všetko a rýchlo. Takže áno, len sa mu treba naozaj venovať.
(Nám sa zmenili rodinné okolnosti, výcvik sme úplne vypustili, lebo na to nebol čas a tak je teraz "len obyčajný" pes 😂 ale aspoň tie základy ovláda).