icon

Je tento kočík vhodný pre väčšieho psa?

31. okt 2024

Pozerám tieto od Switt. Sú do 25kg. Máme samojeda s 21kg a 53 cm v kohútiku. Ak ste mali väčšieho psíka v kočíku, stačila mu táto veľkosť ? Neviem či mám pozerať ešte niečo priestrannejšie. Tie kočíky pre havkáčov sú strašne škaredé, no tento sa mi celkom pozdáva.

Je tento kočík vhodný pre väčšieho psa?
Strana
z2
gejb
31. okt 2024

Véd sú tam rozmery, tam asi ťažko narveš 21kiloveho samojeda ...

bessie12
31. okt 2024

mam doma podobny, len v inej farbe. Ale s tym rozdielom, ze som to kupovala pre civavu. Uz som videla aj vacsieho psa v kociku. Takze myslim, ze by to mohlo byt vhodne 🙂

Len take mensie upozornenie: Nepocitaj velmi s tym, ze sa tu stretnes s pochopenim.

koniarova
31. okt 2024

@gejb narve. Ale len raz. 😂

autor
31. okt 2024

Oni píšu že je to pre malého, stredného aj veľkého. Len moc sa mi to nezdá.

btus
31. okt 2024

samojeda do kočíka? Veď to je ťažný pes, s ním canicross a nie ho voziť. Viem o čom rozprávam. Máme doma. prečo ho chcete voziť? Od koho ho máte?

gejb
31. okt 2024

Tak sa spýtam takto...zmestila by si svojho psa do klietky na výšku 63cm a dĺžku 66cm?
Keď len v kohutiku ma 53cm?

gejb
31. okt 2024

Ale vieš co...keď pisu ze je to aj pre veľkeho psa tak to kúp. Bude to OK inak by to tam nepisali 👌

majusik1304
31. okt 2024

Prečo chceš kočíkovať psa?

bessie12
31. okt 2024

ja by som to kupila. Ked sa ti nebude nieco pacit, tak ho vratis.

btus
31. okt 2024

@ivkaaaaa prečítaj si príspevok. Vieš si predstaviť voziť Aryu? Strašné!!!!!!!!!!

hylary
31. okt 2024

Preboha to psy majú kočíky? Už som videla asi všetko 🫣

gejb
31. okt 2024

@btus asi je pes hendikepovany... keby som mala chromeho psa tiež ho mozno chudacika vozím....
Na to sa to vyrába nie?

13uzivatelka11
31. okt 2024

@btus zrejme v nom nechce voziť zdravého psa na prechádzky po meste...

btus
31. okt 2024

@gejb no, ani nie. Už som videla veľakrát kočíkovať zdravého psa. A na výstavách - no katastrofa. Malé plemená v kočíkoch.

ivik4
31. okt 2024

@13uzivatelka11 moja kamoska presne tak vozila😃

btus
Autor odpoveď zmazal
koniarova
31. okt 2024

Čo to stojí,takáto sranda?

13uzivatelka11
31. okt 2024

@ivik4 🫣 snáď to nie je tento prípad..

@btus tak ja si myslím že ten pes je chorý alebo starý a musí ho voziť napríklad cez mesto k veterinárovi

bessie12
31. okt 2024

@koniarova zaplatila som nieco cez 100€. Ale samozrejme, ze su aj za 300 ci 500€.

gejb
31. okt 2024

@13uzivatelka11 snáď by mu to neurobila. Lebo ak je to zdravý pes tak dlho zdravý nebude...

autor
31. okt 2024

Už má svoj vek a nevládze toľko, no miluje byť medzi ľudmi a v prírode, tak ho chceme takto s kočíkom nosiť, že keď nebude vládať, tak si tam sadne. A chceme niečo skladné a ľahké, aby sa rýchlo dalo zložiť do auta.

biba_18
31. okt 2024

@gejb aj napr. na zabezpečenie psíkov v prostredí kde sa necítia komfortne..

gejb
31. okt 2024

Ale do tohto si nesadne...ani si tam nelahne.

koniarova
31. okt 2024

Choď do to niekde osobne pozrieť,ak máš kde.

btus
31. okt 2024

ja by som ho neťahala zbytočne kade tade. Ak chcete do prírody , tak sa prisposobte jeho tempu. My sme sa tešili, keď naša s nami prešla 50 m od domu. Už to sme považovali za úspech. Už sme ju nikam neťahali. A to bola naučená s nami chodiť na 25-50 km túry, aj zime. A pritom vieme, že mala rada pohyb, žiaľ, vek a choroba jej to už potom neumožňovali. Toto by som nerobila. Naša prvá a jej dcéra.

autor
31. okt 2024

Majú to asi v superzoo na predajni, myslíte že by mi tam dovolili posadiť psa? 😅 úplne by mi stačilo, ak by tam vedel pohodlne sedieť, ležať nechce ani v detskom cyklovozíku, stále sedí aby si všetko mohol lepšie obzrieť.

kiki68
31. okt 2024

@hylary pretoze led je to napr pes pacient, tak chcem vidiet ako psa ponesies na rukach 40 minut cez mesto

kiki68
31. okt 2024

Ja som mala innopet sporty comfort, do 35 kg, v otvorenom kociku ten pes urcite vie sediet. Vahovo to zvladne kocik tiez. Mne zvladol psa a 4 rocne dieta naraz. Cize za mna super vec. Absolutne ma nezaujimalo, ze co si kto mysli. Takto pes prezil krasny zivot. Kocik bol pomocka proste. Tiez si tam pes aj lahne podla mna.

kiki68
31. okt 2024

@btus to je fajn, ja som musela napr kazdy den jazdit medzi Baden/ Wien/ Bratislava a pes takto chodil so mnou.

alickapusinka
31. okt 2024

@btus nadhera snehobiela že až oči v zime ťaha.

Strana
z2