Je tento kočík vhodný pre väčšieho psa?
Pozerám tieto od Switt. Sú do 25kg. Máme samojeda s 21kg a 53 cm v kohútiku. Ak ste mali väčšieho psíka v kočíku, stačila mu táto veľkosť ? Neviem či mám pozerať ešte niečo priestrannejšie. Tie kočíky pre havkáčov sú strašne škaredé, no tento sa mi celkom pozdáva.

mam doma podobny, len v inej farbe. Ale s tym rozdielom, ze som to kupovala pre civavu. Uz som videla aj vacsieho psa v kociku. Takze myslim, ze by to mohlo byt vhodne 🙂
Len take mensie upozornenie: Nepocitaj velmi s tym, ze sa tu stretnes s pochopenim.
Oni píšu že je to pre malého, stredného aj veľkého. Len moc sa mi to nezdá.
samojeda do kočíka? Veď to je ťažný pes, s ním canicross a nie ho voziť. Viem o čom rozprávam. Máme doma. prečo ho chcete voziť? Od koho ho máte?
Tak sa spýtam takto...zmestila by si svojho psa do klietky na výšku 63cm a dĺžku 66cm?
Keď len v kohutiku ma 53cm?
Ale vieš co...keď pisu ze je to aj pre veľkeho psa tak to kúp. Bude to OK inak by to tam nepisali 👌
Prečo chceš kočíkovať psa?
ja by som to kupila. Ked sa ti nebude nieco pacit, tak ho vratis.
Preboha to psy majú kočíky? Už som videla asi všetko 🫣
@btus zrejme v nom nechce voziť zdravého psa na prechádzky po meste...
@13uzivatelka11 moja kamoska presne tak vozila😃
Čo to stojí,takáto sranda?
@13uzivatelka11 snáď by mu to neurobila. Lebo ak je to zdravý pes tak dlho zdravý nebude...
Už má svoj vek a nevládze toľko, no miluje byť medzi ľudmi a v prírode, tak ho chceme takto s kočíkom nosiť, že keď nebude vládať, tak si tam sadne. A chceme niečo skladné a ľahké, aby sa rýchlo dalo zložiť do auta.
Ale do tohto si nesadne...ani si tam nelahne.
Choď do to niekde osobne pozrieť,ak máš kde.
ja by som ho neťahala zbytočne kade tade. Ak chcete do prírody , tak sa prisposobte jeho tempu. My sme sa tešili, keď naša s nami prešla 50 m od domu. Už to sme považovali za úspech. Už sme ju nikam neťahali. A to bola naučená s nami chodiť na 25-50 km túry, aj zime. A pritom vieme, že mala rada pohyb, žiaľ, vek a choroba jej to už potom neumožňovali. Toto by som nerobila. Naša prvá a jej dcéra.
Majú to asi v superzoo na predajni, myslíte že by mi tam dovolili posadiť psa? 😅 úplne by mi stačilo, ak by tam vedel pohodlne sedieť, ležať nechce ani v detskom cyklovozíku, stále sedí aby si všetko mohol lepšie obzrieť.
Ja som mala innopet sporty comfort, do 35 kg, v otvorenom kociku ten pes urcite vie sediet. Vahovo to zvladne kocik tiez. Mne zvladol psa a 4 rocne dieta naraz. Cize za mna super vec. Absolutne ma nezaujimalo, ze co si kto mysli. Takto pes prezil krasny zivot. Kocik bol pomocka proste. Tiez si tam pes aj lahne podla mna.
@btus nadhera snehobiela že až oči v zime ťaha.

Véd sú tam rozmery, tam asi ťažko narveš 21kiloveho samojeda ...