Je vhodné mať psa pri 16-hodinových pracovných zmenách?
Ahojte.
Chcela by som sa tu poradit predtým ako si na 100% zadovážiť psíka. Začala som pracovať v jednom hoteli, 15 min od domu. Práca super, no pracuje sa na 16-hodinové smeny 10/9x do mesiaca. Plat je super. No chcela by som si s manželom zadovážiť psíka.
Ide o to, že niekedy by ten psík musel počkať aj dlhšie. Ale zasa by to bolo len 9/10x za mesiac. Myslite že je to dobrý nápad? Na začiatok by som si určite vzala voľno.
Ja mám dve mopsinky a tie musia tiež občas vydržať asi tak 8 hodín. Tiež robím na dlhé smeny, krátky dlhý týždeň. Ku staršej 7 ročnej pred dvomi rokmi pribudlo šteniatko. Zvládli sme to aj s pomocou dospelej dcéry a teraz sú parťáci. Ony sú ale veľmi pokojné plemeno, hlavne tá staršia je veľká pohodáčka a maznoš. Mladšia je ešte občas ako z divých vajec, ale už je to lepšie. Za mňa radím áno, ale nejaké pokojnejšie plemeno. A učiť ho od začiatku, že bude musieť zostávať pár hodín sám doma. Mať psa a potom aj druhého bolo jedno z najkrajších a najlepších rozhodnutí v mojom živote. Držte sa a užite si to 😉
Nečítam to celé, ale pochopila som že muž je doma skôr ? Iba vy neprídete ? V Tom prípade je to úplne v poriadku keby bol doma s mužom, on bude šťastný že má spoločnosť,
Ešte doplním že my sme si brali z útulku šteniatko, a hneď po víkende sme museli obaja na rannú takže bola hneď tretí deň sama cez 8 hodín. Celú dobu prespal.ocividne a čakala na nás a bola taká úžasná že nikdy nič nespravila. Zato keď sme boli doma bola jak z divých vajec 😂 potom som bola na materskej tak mala zlaté časy, stále so mnou a deťmi doma. A teraz som sa vrátila tak znova býva tich 8 hod sama, ale mám pocit že tiež celú dobu spí.
ja v tom nevidím taký problém, ale vybrala by som si malé plemeno
@1mina áno býva skôr doma, niekdy aj o 2, no niekedy príde aj okolo 6/7.
@alenka58 ďakujem, no nad malým neuvažujeme.
Nie je to problem, chodte do toho! Normalne od stenata. Podmienky mate dobre, naozaj. Akeho chcete? Uz vyberate chs, cize s rodokmenom, parada👍
Nepisete ci mate dom alebo byt. Do butu nie. Do dvora v pohode. 🙂 Namiesto psa snazte sa o dieta 😉
@alexanderkovacs trápny komentár
@janai1 preco? Ze podľa mna pes do bytu nepatri?
@alexanderkovacs vyššie som písala, že deti nemáme a nechceme a vlastne ani nemôžeme mať. Viete, no séria sa ťažko robia bez maternice 👍🏻 čiže namiesto stupídnych poznámok si hľaďte svojho.
Prepacte. Precital som vsetky komenty, ale nestretol som sa s tym
Nie
Da sa to riesit tak ze si zaplatite cloveka co bude psika chodit vencit v tie dni ked budete dlho v praci.

Jaaaj to tak potom v pohode. To je potom psik taky logicky. Uz len vyberaj aj podla plznutia.