icon

Je vhodné mať psa pri 16-hodinových pracovných zmenách?

14. mar 2025

Ahojte.
Chcela by som sa tu poradit predtým ako si na 100% zadovážiť psíka. Začala som pracovať v jednom hoteli, 15 min od domu. Práca super, no pracuje sa na 16-hodinové smeny 10/9x do mesiaca. Plat je super. No chcela by som si s manželom zadovážiť psíka.

Ide o to, že niekedy by ten psík musel počkať aj dlhšie. Ale zasa by to bolo len 9/10x za mesiac. Myslite že je to dobrý nápad? Na začiatok by som si určite vzala voľno.

Strana
z2
betulinka1
14. mar 2025

Jaaaj to tak potom v pohode. To je potom psik taky logicky. Uz len vyberaj aj podla plznutia.

kuchynka15
16. mar 2025

Ja mám dve mopsinky a tie musia tiež občas vydržať asi tak 8 hodín. Tiež robím na dlhé smeny, krátky dlhý týždeň. Ku staršej 7 ročnej pred dvomi rokmi pribudlo šteniatko. Zvládli sme to aj s pomocou dospelej dcéry a teraz sú parťáci. Ony sú ale veľmi pokojné plemeno, hlavne tá staršia je veľká pohodáčka a maznoš. Mladšia je ešte občas ako z divých vajec, ale už je to lepšie. Za mňa radím áno, ale nejaké pokojnejšie plemeno. A učiť ho od začiatku, že bude musieť zostávať pár hodín sám doma. Mať psa a potom aj druhého bolo jedno z najkrajších a najlepších rozhodnutí v mojom živote. Držte sa a užite si to 😉

1mina
16. mar 2025

Nečítam to celé, ale pochopila som že muž je doma skôr ? Iba vy neprídete ? V Tom prípade je to úplne v poriadku keby bol doma s mužom, on bude šťastný že má spoločnosť,

1mina
16. mar 2025

Ešte doplním že my sme si brali z útulku šteniatko, a hneď po víkende sme museli obaja na rannú takže bola hneď tretí deň sama cez 8 hodín. Celú dobu prespal.ocividne a čakala na nás a bola taká úžasná že nikdy nič nespravila. Zato keď sme boli doma bola jak z divých vajec 😂 potom som bola na materskej tak mala zlaté časy, stále so mnou a deťmi doma. A teraz som sa vrátila tak znova býva tich 8 hod sama, ale mám pocit že tiež celú dobu spí.

alenka58
16. mar 2025

ja v tom nevidím taký problém, ale vybrala by som si malé plemeno

wolf_
16. mar 2025

@alenka58 prečo malé plemeno?

autor
16. mar 2025

@1mina áno býva skôr doma, niekdy aj o 2, no niekedy príde aj okolo 6/7.

autor
16. mar 2025

@alenka58 ďakujem, no nad malým neuvažujeme.

jankaovecka
21. mar 2025

Nie je to problem, chodte do toho! Normalne od stenata. Podmienky mate dobre, naozaj. Akeho chcete? Uz vyberate chs, cize s rodokmenom, parada👍

alexanderkovacs
23. mar 2025

Nepisete ci mate dom alebo byt. Do butu nie. Do dvora v pohode. 🙂 Namiesto psa snazte sa o dieta 😉

janai1
23. mar 2025

@alexanderkovacs trápny komentár

alexanderkovacs
23. mar 2025

@janai1 preco? Ze podľa mna pes do bytu nepatri?

autor
23. mar 2025

@alexanderkovacs vyššie som písala, že deti nemáme a nechceme a vlastne ani nemôžeme mať. Viete, no séria sa ťažko robia bez maternice 👍🏻 čiže namiesto stupídnych poznámok si hľaďte svojho.

alexanderkovacs
24. mar 2025

Prepacte. Precital som vsetky komenty, ale nestretol som sa s tym

macilaci
24. mar 2025

Nie

nebuska
10. jún 2025

Da sa to riesit tak ze si zaplatite cloveka co bude psika chodit vencit v tie dni ked budete dlho v praci.

Strana
z2