icon

Kde kúpim Cavaliera a koľko stojí?

laliaa735
13. aug 2025

Ahojte, chcela by som sa vás spýtať, že odkiaľ ste si kúpili Cavaliera. Lebo momentálne nič na Bazoši nie je a áno viem môžu to byť množitelia. A preto sa vás spýtam 2 veci: 1. odkiaľ máte toho vášho psíka a tá 2. ako vám to vyšlo cenovo.. lebo viem, že Cavaliere s PP stoja okolo 1000-2500€
Ďakujem za odpovede

tundra
13. aug 2025

Tu je 6- mesacny s PP za 2200 v Rakusku.
https://www.edogs.de/cavalier-king-charles-span...

anonym_14b2d4
13. aug 2025

Za 1500€ mala jedna pani z chs ale na takeho psa mi to pride prehnana suma,detom sa pacil ale za to mam ineho a naozaj,ze psa.

laliaa735
autor
13. aug 2025
@tundra

Tu je 6- mesacny s PP za 2200 v Rakusku.
https://www.edogs.de/cavalier-king-charles-span...

@tundra to je už moc, ale dakujem

laliaa735
autor
13. aug 2025
@anonym_14b2d4

Za 1500€ mala jedna pani z chs ale na takeho psa mi to pride prehnana suma,detom sa pacil ale za to mam ineho a naozaj,ze psa.

@anonym_14b2d4 dakujem

anonym_f4437f
13. aug 2025

Suseda ma z Bazosa za 300e. Proste povedala,ze chcela tohto psa,ale vyse 1000e na neho nemala,tak dala sancu tomuto a v pohode,zlaty je,rozumny,sikovny. Uz ho maju 3r.

colsami
13. aug 2025

Psika bezne kupis v regulernej chovatelskej stanici. Na cavaliera pocitaj plus minus 1500 e.

kiki68
13. aug 2025

Akoze toto plemeno je strasne rizikove na urcite vazne diagnozy, cize tam ta suma by mala zodpovedat tomu, co v ChS robia. Lebo neurologia stoji strasne vela. Cena psa by ma nezaujimala, lebo jedno vysetrenie u neurologa je tak okolo 1000eur a to tam neni nejaky vacsi zakrok a hospit. Kto to chce, tak davajte bacha, pytajte sa na testovanie rodicov a pod

sisska96
13. aug 2025

Čože 1500 eur za psa????? Tak už z útulku zadarmo

margaretka_
13. aug 2025

Z utulku nie je pes zadarmo...
Urcite si pozri chovatelske stanice. Nemusia inzerovat na bazosi. A hlavne si prever ako su na tom zdravotne. Kupna cena psa je iba zlomok, co taky pes stoji pocas zivota. Ak niekto chce konkretne plemeno, tak si predsa moze nasetrit. Si tak clovek povie, ze uff 1000 eur za psa. Ale co ak sa mu pocas zivota stane uraz, choroba, kolko si myslite, ze vyjde vet 🙃

anonym_7e3e7f
13. aug 2025

@laliaa735 na Malej farme v KE tusim teraz maju "kavalierikov" z akcie drap..

anonym_af07d8
13. aug 2025

Skús pozrieť po psíkovi z útulku. Sú to najvďačnejšie stvorenia pod slnkom. Určite nájdeš, podobného havinka.

colsami
13. aug 2025
@sisska96

Čože 1500 eur za psa????? Tak už z útulku zadarmo

@sisska96 samozrejme. Komu pride vela 1500 za psa, moze si vybrat utulkaca, nikto Ta nenuti kupovat psika s rodokmenom po vysetrenych predkoch.

Apropo, ja sa tak zas pozeram na ludi, co su schopni dat 1500 za mobil, TV alebo bicykel. 🤷 100 ludi 100 chuti.

laliaa735
autor
13. aug 2025
@anonym_f4437f

Suseda ma z Bazosa za 300e. Proste povedala,ze chcela tohto psa,ale vyse 1000e na neho nemala,tak dala sancu tomuto a v pohode,zlaty je,rozumny,sikovny. Uz ho maju 3r.

@anonym_f4437f ďakujem, lebo nie vždy sú to len množitelia

laliaa735
autor
13. aug 2025
@kiki68

Akoze toto plemeno je strasne rizikove na urcite vazne diagnozy, cize tam ta suma by mala zodpovedat tomu, co v ChS robia. Lebo neurologia stoji strasne vela. Cena psa by ma nezaujimala, lebo jedno vysetrenie u neurologa je tak okolo 1000eur a to tam neni nejaky vacsi zakrok a hospit. Kto to chce, tak davajte bacha, pytajte sa na testovanie rodicov a pod

@kiki68 áno áno. naštudovala som si, že ma akú problémi so srdcom. na ChS mám väčšiu istotu na tie choroby

maximiliana
13. aug 2025
@anonym_f4437f

@anonym_f4437f akurat, ze to nie je Cavalier...takze aj 300 je vela za psa z mnozky

anonym_4938d5
13. aug 2025
@laliaa735

@kiki68 áno áno. naštudovala som si, že ma akú problémi so srdcom. na ChS mám väčšiu istotu na tie choroby

@laliaa735 sesternica mala cavaliera. No nič moc. Často bol chorý, stále niečo riešili, asi sa jej podarilo vybrať postihnutého psa, lebo škúlil a boli také divne vonku. Ani štekať nevedel normálne. Nakoniec mal zhubný nádor takže už je na polici v urne .

anonym_4938d5
13. aug 2025

A veľmi hlúpy bol, neposlúchal vôbec

majkakvet
13. aug 2025
@laliaa735

@anonym_f4437f ďakujem, lebo nie vždy sú to len množitelia

@laliaa735 kazdy kto mnozi psov nec chvs je len mnoziar. Menej ci viac luxusny.

laliaa735
autor
13. aug 2025
@anonym_4938d5

@laliaa735 sesternica mala cavaliera. No nič moc. Často bol chorý, stále niečo riešili, asi sa jej podarilo vybrať postihnutého psa, lebo škúlil a boli také divne vonku. Ani štekať nevedel normálne. Nakoniec mal zhubný nádor takže už je na polici v urne .

@anonym_4938d5 a neviete odkiaľ ho kupovala?

kiki68
13. aug 2025

Pozri si chiari malformaciu a syringomyeliu, to je zial typicke pre toto plemeno a netreba to podcenit. To su nebezpecne diagnozy a nie je tam dobra prognoza.

colsami
14. aug 2025
@laliaa735

@laliaa735 nielen so srdcom. Maju vela problemov aj s usami, ocami, alergiou, atd. Je to velka skoda, kedze povahovo su to extremne mile psiky. Bezpapierov by som toto plemeno nikdy nekupila, ked vidim, s cim vsetkym potom chodia po veterinach najma jedince po nevysetrenych rodicoch. Trapenie psa aj majitela.

laliaa735
autor
14. aug 2025
@colsami

@laliaa735 nielen so srdcom. Maju vela problemov aj s usami, ocami, alergiou, atd. Je to velka skoda, kedze povahovo su to extremne mile psiky. Bezpapierov by som toto plemeno nikdy nekupila, ked vidim, s cim vsetkym potom chodia po veterinach najma jedince po nevysetrenych rodicoch. Trapenie psa aj majitela.

@colsami ďakujem za radu. a áno ešte aj tie uši no… len nemám velma peňazí… asi počkam

colsami
14. aug 2025
@laliaa735

@colsami ďakujem za radu. a áno ešte aj tie uši no… len nemám velma peňazí… asi počkam

@laliaa735 ak nemas vela penazi, nekupovala by som si na Tvojom mieste vyslovene plemeno co ma predispozicie na mnoho chorob... A vlastne ja by som si mozno ani psa nekupovala, lebo viem ze je to mesacne dalsia zalezitost do rodinneho rozpoctu... Tak si treba poriadne zvazit, ci do toho chces ist. Drzim palce pri rozhodovani.

kiki68
14. aug 2025
@laliaa735

@laliaa735 Tak potom nasetrit, ta veterina vyjde viac ako ten pes za 2 k