icon

Kedy prejsť na kŕmenie šteňaťa dvakrát denne?

21. jún 2024

Ahoj, v akom veku šteňaťa ste prechádzali na kŕmenie 2x za deň ?

colsami
21. jún 2024

Do 6mes 3xd, od 6mes 2xd, od 12mes 1xd.

autor
21. jún 2024

@colsami no má 4,5 a potrebovala by som prechádzať na 2x kvôli práci. Neuškodí to moc?

pribinak
21. jún 2024

Nie, neuškodí

autor
21. jún 2024

@pribinak super ďakujem

martinellacka
21. jún 2024

Jasne, to je uplne ok, niektori nedostavaju ani to 😅 On si zvykne, prezije, neboj sa.

autor
21. jún 2024

@martinellacka no dúfam 😄 lebo teraz je naučený presne na čas kedy dostane a keď je 5 minút po už sa pripomína

butterflyeffect
21. jún 2024

Nas ked bol malinky tak sme prechadzali postupne a ked som chodila do prace tak skm nechavala granulky v miske, on nastastie bol vzdy taky ze jedel len ked bol hladny tak sme nemuseli nejako riesit, nejako to samo prislo

colsami
21. jún 2024

@autor ked tak hovoris, len mala rada - na to je inak dobre neucit psa zrat na presny cas, pretoze sa moze stat ze sa to vypomsti. Budete na vylete, navsteve, odcestovani, atd, a pes si bude "pytat" a robit scenky lebo prisla "jeho hodina" napriek tomu ze akurat mu nemozes dat jest z urcitych dovodov. Cize by som toto spravanie nepodporovala ale schvalne (aspon kym Ti to rezim v praci a doma dovoli, cez vikendy atd) to cca hodku/dve davala hore dole... Nech si proste nezvykne na presny cas. U nas tak fungujeme a psy nepytaju, podla situacie ci uz dostanu jedlo vecer o 18tej alebo o 22h.

miselka007
21. jún 2024

Nasi su nejaky rozmaznany 🤣🤣 jedia 3x denne. Pekne ranajky pred pracou, po praci poobede obed a vecera. Su uz tak zvyknuty a my tiez. Najmladsi ma pol roka a asi od 4 a pol mesiaca nabehol na rezim velkacov ze 3x denne. Dovtedy dostaval viac krat za den ale velakrat ani nezjedol a ostalo to v miske. A psi si rychlo zvyknut takze aj tvoj bude v pohode. Vydrziii neumrie 😁

rozculena
21. jún 2024

ja som prvému psovi dávala 3x denne celý jeho život,nevedel sa najesť na jeden krát toľko,aby vydržal 24 hodín,grcal od hladu.Potom dostával raňajky,obed niečo menšie a večeru normálnu porciu.

tani777
21. jún 2024

My mame rocneho a 10mesacnu..vonkajsie...donedavna som im davala 2x-doobedu a vecer..no kolkokrat som zrana nezjedene nosila domov,alebo ak som zabudla/nebola doma,tak to zjedli okolo 16tej a vecer tiez nezjedli cele..teraz dostanu len vecer,a su spokojni,zjedia vsetko..

ktochytavzite
30. jún 2024

Tak mu zvys tie dve dávky,ráno mu dáš viacej

autor
30. jún 2024

@ktochytavzite Podľa toho čo čítam všade kde sa zapájaš, tak prosím ty nič čo je spojené so zvieratami radšej nekomentuj 🙂

ktochytavzite
30. jún 2024

A prečo si teda anonym sa hanbis za tému,či ako?
A inak nehanbis sa nechať také malé stena samé doma,škôlky psie neexistujú v tvojom meste?Tak nebud škrob a si príplatkov za škôlku a netýkajú psa samého doma.

autor
30. jún 2024

@ktochytavzite 🤣🤣 tebe odpovedať, to nemá zmysel. Keby to dám aj pod nickom, tak je anonymný takže je to úplne jedno. Nie nehanbím 😘To je mi teda nápad naučiť psa aby nebol nikdy sám doma🙂

ktochytavzite
30. jún 2024

No ale ved ho hádam nenehas doma samého a bez zradlá,takto trápiť predsa psa,nebuď škrob a sup s ním do škôlky,lebo ta tu ešte niekto nahlási za tyranie psa.

autor
1. júl 2024

@ktochytavzite Dobre ty sloboda zvierat. Ešte keď ti poviem, že psa mám naučeného na klietku ( otvorenú ) tak asi vybuchneš😂😂 Dobre ma bavíš ďakujem

ktochytavzite
1. júl 2024

Ja nie som členka psej sekty, s niekym si ma mýliš,hah

autor
1. júl 2024

@ktochytavzite Jo jo, sa zamysli nad svojimi odpoveďami vo všetkých diskusiách 🙂 A prehodnotí svoje zapájanie sa, väčšinou si len na smiech

ktochytavzite
1. júl 2024

Ty prosím Ta si zavri psa do klietky doma a daj mu nazrat tak ako ma,ved iné ta v tejto diskusii ani netrápi,ako nedať psovi žrať a ze my co mame psov na záhrade ich týrame,na smiech ste tu tak akurát vy,psie sektarky.

autor
1. júl 2024

@ktochytavzite 🤣🤣🤣 kde som povedala že pes na záhrade je týraný? Keby nebyvam pri mori v apartmáne, ale niekde na sk so záhradou tak mám psa tiež vonku. Psa do klietky nezatváram, sa nauc čítať s porozumením a jest dostáva koľko potrebuje. Radšej sa ozaj niekedy zdrž komentovania. 😊