Labrador vo vnútri - vysporiadanie sa s chlpmi
Ahojky, máte niekto labradora vnútri ? Ide mi o tie chlpy. Je to strašne ? Vraj plznu celý rok? My teda máme dom a chceme ho vo vnútri, nie na záhradu ….
My máme už tretieho labradora ale vo vnútri si ju neviem predstaviť. Za prvé chlpy, za druhé jej dnu veľmi teplo hlavne v zimnom vykurovacom období. Ale, inak labradora majú ľudia aj v byte, len sa musí denne riadne vybehať, lebo bude vymýšľať, hlavne šteňa a mladý
✌️jar a jesen je viac srsti,inac je to ok.
✌️jar a jesen je viac srsti,inac je to ok.
@tundra čiže nie je to tak, že celý rok brutálne plzne?
Mal obdobie,ked brutalne plzol,hlavne teda v zime,asi mu nieco chybalo...Zaradili sme vajicka a olej z lososa a je to ok.
Sme mali labradora bol stále vonku,vnútri nechcel byť ani za svet.Po11roku/psa,nie mňa/začal mať veľké problémy s kĺbmi,tak sme mu dovolili v zime byť vnútri,tiež veľmi pĺzol.Nepomohlo nič,ani česanie.Umývať,vysávať non-stop.Zaujímavé,keď bol vonku pĺzol oveľa menej.
Ďakujem, radšej pozrieme po inom plemene
Sme mali labradora bol stále vonku,vnútri nechcel byť ani za svet.Po11roku/psa,nie mňa/začal mať veľké problémy s kĺbmi,tak sme mu dovolili v zime byť vnútri,tiež veľmi pĺzol.Nepomohlo nič,ani česanie.Umývať,vysávať non-stop.Zaujímavé,keď bol vonku pĺzol oveľa menej.
@babababka Lebo patrí von :D
Pri vsetkych plemenach co maju srst ako labrador - kratku, hustu, este aj s podsadou, treba ratat takmer s celorocnym sypanim srsti. A ano, v obdobi plznutia je toho viac. Tam uz je len otazka kde ma kto referencny bod, co je prenho vela a co malo srsti v domacnosti 🙃 kazdopadne pri takom psikovi stale nejaka vsade bude, s tym pocitaj.

Nemam labradora, mam borderku. Cesem kazdy druhy den a chlpy doma nemam. Ale ona nesmie ani na postel, ani do obyvacky a ani do kuchyne. Koberce doma nevediem, okrem obyvacky.