icon

Labrador vo vnútri - vysporiadanie sa s chlpmi

19. máj 2025

Ahojky, máte niekto labradora vnútri ? Ide mi o tie chlpy. Je to strašne ? Vraj plznu celý rok? My teda máme dom a chceme ho vo vnútri, nie na záhradu ….

maxalla
19. máj 2025

Nemam labradora, mam borderku. Cesem kazdy druhy den a chlpy doma nemam. Ale ona nesmie ani na postel, ani do obyvacky a ani do kuchyne. Koberce doma nevediem, okrem obyvacky.

anna777115
19. máj 2025

My máme už tretieho labradora ale vo vnútri si ju neviem predstaviť. Za prvé chlpy, za druhé jej dnu veľmi teplo hlavne v zimnom vykurovacom období. Ale, inak labradora majú ľudia aj v byte, len sa musí denne riadne vybehať, lebo bude vymýšľať, hlavne šteňa a mladý

tundra
19. máj 2025

✌️jar a jesen je viac srsti,inac je to ok.

autor
19. máj 2025
@tundra

✌️jar a jesen je viac srsti,inac je to ok.

@tundra čiže nie je to tak, že celý rok brutálne plzne?

tundra
19. máj 2025

Mal obdobie,ked brutalne plzol,hlavne teda v zime,asi mu nieco chybalo...Zaradili sme vajicka a olej z lososa a je to ok.

babababka
19. máj 2025

Sme mali labradora bol stále vonku,vnútri nechcel byť ani za svet.Po11roku/psa,nie mňa/začal mať veľké problémy s kĺbmi,tak sme mu dovolili v zime byť vnútri,tiež veľmi pĺzol.Nepomohlo nič,ani česanie.Umývať,vysávať non-stop.Zaujímavé,keď bol vonku pĺzol oveľa menej.

autor
19. máj 2025

Ďakujem, radšej pozrieme po inom plemene

sisska96
19. máj 2025
@babababka

Sme mali labradora bol stále vonku,vnútri nechcel byť ani za svet.Po11roku/psa,nie mňa/začal mať veľké problémy s kĺbmi,tak sme mu dovolili v zime byť vnútri,tiež veľmi pĺzol.Nepomohlo nič,ani česanie.Umývať,vysávať non-stop.Zaujímavé,keď bol vonku pĺzol oveľa menej.

@babababka Lebo patrí von :D

colsami
20. máj 2025

Pri vsetkych plemenach co maju srst ako labrador - kratku, hustu, este aj s podsadou, treba ratat takmer s celorocnym sypanim srsti. A ano, v obdobi plznutia je toho viac. Tam uz je len otazka kde ma kto referencny bod, co je prenho vela a co malo srsti v domacnosti 🙃 kazdopadne pri takom psikovi stale nejaka vsade bude, s tym pocitaj.