Ľudový liečiteľ pre psa - posledná šanca na uzdravenie
Poprosím info, ak niekto o takom vie.
Mladá fenka po otrave bojuje,no je to uz takmer rok hore dole. Operácia by možno pomohla,ale skôr nie,tak sme do toho nešli. Napadlo mi ešte takéto riešenie.
Ak viete o človeku ,ktorý "vidí do vnútra a vie napraviť, budem vďačná za každú informáciu.
Pokial niekto ozaj dostane dar liecit,tak preto,aby liecil ľudi.Tak si daj pozor na ťahanie peňazi z tvojho vrecka u podvodnikov.
@zvedavamt Neviem co jej je, ale sused daval cbd urceny pre zvierata a vraj mu to pomohlo. Len ako inspiracia na tvoj vyskum.
poslala som ti správu
A s cim bojuje? Liecitel urcite nepomoze
K liecitelovi sa nevyjadrujem. Respektive takto... Pokial Ti nevedia pomoct s realnou medicinou na dobrom pracovisku a Tvoj psik je "rozbity" (nevieme nic o jeho stave) tak nijaky "sarlatan" Ti fakt nepomoze...
Odkial si?
Aky stary je pes?
Aku operaciu navrhuju?
radsej si vypocut nazor ineho veterinara ako ludovy liecitel
@zvedavamt po otrave je rok? A čo má tá operácia vyriešiť?
Vážne toto?
Pokial niekto ozaj dostane dar liecit,tak preto,aby liecil ľudi.Tak si daj pozor na ťahanie peňazi z tvojho vrecka u podvodnikov.
@anonym_f4fc5d pokiaľ mi niekto urobí službu, zaplatím mu. Aj keď sa jedná o dar liečiť. Tebe by to nebolo trápne? Ospravedlniť si to tým, že veď má dar, tak je povinný svoj čas venovať ľuďom zadarmo. Príde za ním napr. 20 ľudí týždenne, "minie" na to dajme tomu 20 hodín svojho času... Možno sa kvôli svojmu daru vzdá klasickej práce, aby mohol pomáhať a žiť má podľa teba teda z čoho? Nemyslím podvodníkov samozrejme.
Je mi ľúto, že máš také problémyPíšem IP, možno to pomôže.
@zvedavamt co konkretne? Ak chces nieco taketo, tak jednoznacne Dr Stourac v Brne, ten je zaroven skuseny veterinar. Ten sa roky venuje u psov aj akupunkture, pouzivaniu byliniek a CBD. Ale stale je to velmi kvalifikovany clovek a teda lekar. Nam velmi pomohol, ked prave uz bezna medicina nemala kam. A to my sme boli kazdy mesiac na Jaggy Brno, u nas islo o autoimunitnu poruchu, mne ho odporucili priamo na Jaggy, ked pes proste nereagoval na ziadnu klasicku liecbu. Cize ano, ale len za pomoci naozaj odbornika
@anonym_f4fc5d pokiaľ mi niekto urobí službu, zaplatím mu. Aj keď sa jedná o dar liečiť. Tebe by to nebolo trápne? Ospravedlniť si to tým, že veď má dar, tak je povinný svoj čas venovať ľuďom zadarmo. Príde za ním napr. 20 ľudí týždenne, "minie" na to dajme tomu 20 hodín svojho času... Možno sa kvôli svojmu daru vzdá klasickej práce, aby mohol pomáhať a žiť má podľa teba teda z čoho? Nemyslím podvodníkov samozrejme.
@anonym_981978 ak má niekto dar liečiť, lieči zadarmo, dar dostal pre službu ľuďom, či zvieratám. Akonáhle berie peniaze je to šarlatan...
@zvedavamt poznám takého človeka..
@zvedavamt poznám takého človeka..
@lenporadit Môžeš mi, prosím ťa, tiež napísať?
@zvedavamt napíš mi súkromné. Nie som liečiteľ ale odborník ktorý používa aj prírodné liečivá. Hlavné čínske huby...
@anonym_981978 ak má niekto dar liečiť, lieči zadarmo, dar dostal pre službu ľuďom, či zvieratám. Akonáhle berie peniaze je to šarlatan...
@vuvu163 a v Lidli mu chlieb pre rodinu darujú zadarmo 🤦
@vuvu163 keď myslíš. Ja mám za to, že musí byť rovnováha medzi dávaním a prijímaním. A druhá vec je, že aj deň liečiteľa má len 24 hodin. Cize keby ťa taký liečiteľ s darom odmietol, lebo nemá už jednoducho kapacitu (chodí do práce, venuje sa rodine, oddychuje, spí), tak si spokojná?

Nepoznám, držím palce, nech sa podarí.