icon

Mačacie odpočívadlo na okno

janinamojka
4. máj 2025

Mate niekto reálne také mačacie odpočívadlo co sa pripevnuje prisavkami na sklo okná??Drží to??
Mam cca 8 kg kocura ,keďže je veľký nezmesti sa na parapetu ale strašne rád tak sedí a pozoruje vonku svet...
Chcela som mu niečo takéto kúpiť len nejako sa mi nechce veriť ze to jeho udrží 🫣

kacena4
4. máj 2025
stellarstar
4. máj 2025

To by neudržalo podľa mňa, uz som videla zog videii ako to padalo. Keď tak by som kúpila niečo takéto

janinamojka
autor
4. máj 2025

@kacena4 ahaaa to je asi lepšie.. len ja mam plastové parapety co sú zo spodu nie plne ale tak zahnute..ci by som to vedela upevniť..

stellarstar
4. máj 2025
aandrea9
4. máj 2025

@janinamojka no 8 kg je asi veľa na také prísavkové 🤔

janinamojka
autor
4. máj 2025
@aandrea9

@janinamojka no 8 kg je asi veľa na také prísavkové 🤔

@aandrea9 asi hej..hoci recenzie neskutočne to ma🫣
Ale toto na tu parapetu sa mi paci..

adulka07
4. máj 2025
@janinamojka

@aandrea9 asi hej..hoci recenzie neskutočne to ma🫣
Ale toto na tu parapetu sa mi paci..

@janinamojka a nevieš jej dať také vysoké skrabadlo k oknu? Naša sedí od apríla do novembra na balkóne, .dali sme sieť na balkon a má tam skrabadlo a vidí pekné vonku a zdruhej strany je manžel navrtal také drevené schodíky a tiež tam rada sedí

aandrea9
5. máj 2025
@adulka07

@janinamojka a nevieš jej dať také vysoké skrabadlo k oknu? Naša sedí od apríla do novembra na balkóne, .dali sme sieť na balkon a má tam skrabadlo a vidí pekné vonku a zdruhej strany je manžel navrtal také drevené schodíky a tiež tam rada sedí

@adulka07 kráska 😻 ach len dajte pozor. Náš 5 kg kocúr sa vyšplhal po okennej sietke hore a tá sa vytrhla z rohu 🤦‍♀️ tak rýchlo som v živote neutekala k oknu. Nikdy toto žiadnu mačku nenapadlo ale tento spekulant nemôže byt bez dozoru.

adulka07
6. máj 2025
@aandrea9

@adulka07 kráska 😻 ach len dajte pozor. Náš 5 kg kocúr sa vyšplhal po okennej sietke hore a tá sa vytrhla z rohu 🤦‍♀️ tak rýchlo som v živote neutekala k oknu. Nikdy toto žiadnu mačku nenapadlo ale tento spekulant nemôže byt bez dozoru.

@aandrea9 starú mačku sme mali 16 rokov a od apríla do novembra sedel na balkóne a nemali sme vôbec sieť a vedela som že nič nevivedie...ale táto druhá je pravý opak,preto sme dali zaťahovacie siete na cely balkón