Mačacie odpočívadlo na okno
Mate niekto reálne také mačacie odpočívadlo co sa pripevnuje prisavkami na sklo okná??Drží to??
Mam cca 8 kg kocura ,keďže je veľký nezmesti sa na parapetu ale strašne rád tak sedí a pozoruje vonku svet...
Chcela som mu niečo takéto kúpiť len nejako sa mi nechce veriť ze to jeho udrží 🫣
nebolo by lepsie toto?? https://www.petissimo.sk/pre-macky/pelechy-skra...
@kacena4 ahaaa to je asi lepšie.. len ja mam plastové parapety co sú zo spodu nie plne ale tak zahnute..ci by som to vedela upevniť..
Ešte aj takéto by pasovali
@janinamojka no 8 kg je asi veľa na také prísavkové 🤔
@janinamojka no 8 kg je asi veľa na také prísavkové 🤔
@aandrea9 asi hej..hoci recenzie neskutočne to ma🫣
Ale toto na tu parapetu sa mi paci..
@aandrea9 asi hej..hoci recenzie neskutočne to ma🫣
Ale toto na tu parapetu sa mi paci..
@janinamojka a nevieš jej dať také vysoké skrabadlo k oknu? Naša sedí od apríla do novembra na balkóne, .dali sme sieť na balkon a má tam skrabadlo a vidí pekné vonku a zdruhej strany je manžel navrtal také drevené schodíky a tiež tam rada sedí
@janinamojka a nevieš jej dať také vysoké skrabadlo k oknu? Naša sedí od apríla do novembra na balkóne, .dali sme sieť na balkon a má tam skrabadlo a vidí pekné vonku a zdruhej strany je manžel navrtal také drevené schodíky a tiež tam rada sedí
@adulka07 kráska 😻 ach len dajte pozor. Náš 5 kg kocúr sa vyšplhal po okennej sietke hore a tá sa vytrhla z rohu 🤦♀️ tak rýchlo som v živote neutekala k oknu. Nikdy toto žiadnu mačku nenapadlo ale tento spekulant nemôže byt bez dozoru.
@adulka07 kráska 😻 ach len dajte pozor. Náš 5 kg kocúr sa vyšplhal po okennej sietke hore a tá sa vytrhla z rohu 🤦♀️ tak rýchlo som v živote neutekala k oknu. Nikdy toto žiadnu mačku nenapadlo ale tento spekulant nemôže byt bez dozoru.
@aandrea9 starú mačku sme mali 16 rokov a od apríla do novembra sedel na balkóne a nemali sme vôbec sieť a vedela som že nič nevivedie...ale táto druhá je pravý opak,preto sme dali zaťahovacie siete na cely balkón

nebolo by lepsie toto?? https://www.petissimo.sk/pre-macky/pelechy-skra...