Mačka do bytu - za a proti
Ahojte mačka do bytu áno alebo nie? Je nejaká čo neplzne okrem tých čo majú len kožu? Smrdí to? Cítiť to v byte? Deti by chceli strašne mačku , ja si neviem predstaviť ani psa nieto mačku. Je to záväzok na x rokov. Ako riešite keď idete na dovolenku?
Áno aj psy smrdia, ale majitelia to nepripustia.
Macku v byte by som nestrpela.Vsade chlpy,smrad z macacieho zachoda, potom ked sa mila macka rozhodne trucovat a zacne mocit na periny,detom do posteli,lebo ma nejake "psychicke trapenia"...
Do toho sa jej casto po velkej potrebe nalepi na uspinene labky podstielka z wc, a potom mas po celom priestore kusky okakanej ocikanej podstielky.
A ked mas dlhosrste plemeno,a to dostane hnacku....
Nie nezniesla by som macku v byte.
Áno aj psy smrdia, ale majitelia to nepripustia.
@evkatk všetky zvieratá smrdia, ešte som si spomenula na babu, ku ktorej som chodila na nechty. Mala takého malého psíka, ktorý akože nie je cítiť. Keďže robila nechty celé poobedie, tak ho nevenčila, namiesto toho mala takú podložku, čo vyzerala ako trávnatá plocha, a.k.a. wc pre psa, ktoré nemalo smrdieť. Ona to necítila, ale ja áno. A keď sme si boli bližšie povedala som jej to. Že to smrdí, len ona si už zvykla.
Ale to je tá obeta pre lásku k zvieratkám. Smrad, chlpy 😹
Macku v byte by som nestrpela.Vsade chlpy,smrad z macacieho zachoda, potom ked sa mila macka rozhodne trucovat a zacne mocit na periny,detom do posteli,lebo ma nejake "psychicke trapenia"...
Do toho sa jej casto po velkej potrebe nalepi na uspinene labky podstielka z wc, a potom mas po celom priestore kusky okakanej ocikanej podstielky.
A ked mas dlhosrste plemeno,a to dostane hnacku....
Nie nezniesla by som macku v byte.
@anonym_2d07cc veru. Tiež som si to nepripustila ale máš úplnú pravdu. Môj kocúr bežné vytiahol na labkach hovno z WC a behal po byte. Chlpi to ani nehovorím, no bolo niečo neskutočné. Kreslo sa nám obrátilo na prach, ten ho zdemoloval. A keď mal hnačku smrdel celý byt 🫣 milujem mačky , sú to nádherné zvieratá ale naozaj už nikdy
@anonym_autor mali sme dlhe roky v dome s tym, ze sme mali dvierka vo dverach, aby mohla chodit do pivnice, kde mala toaletu. Macka sama osobe nesmrdi, ale dost casto zvracia chlpy a problem vidim v tom umiestneni toalety, ci to mas kde dat, ked sa vyspini, aby ti netahalo smrad po celom byte. Tie chlpy az tak nevadia, ona az tak neplzne a ked plzne, treba vycesavat. Potom macky dost skriabu, aj ked mala skrabadlo, vzdy zadrapovala do sedacky, stolicky… No a osobitna kapitola je znackovanie. Mali sme kocura, co si jednoducho vybijal pozornost tym, ze naschval cural na kreslo. Bol kastrovany, nemal nejaky problem, ale v istom obdobi zivota mu takto sibalo.
@anonym_2d07cc veru. Tiež som si to nepripustila ale máš úplnú pravdu. Môj kocúr bežné vytiahol na labkach hovno z WC a behal po byte. Chlpi to ani nehovorím, no bolo niečo neskutočné. Kreslo sa nám obrátilo na prach, ten ho zdemoloval. A keď mal hnačku smrdel celý byt 🫣 milujem mačky , sú to nádherné zvieratá ale naozaj už nikdy
@candii tiez si si uzila dost s kocurom🙏
Ja uz po tejto skusenosti ziadne zvieratka v byte 😁
Keď sa človek o zvieratko stará tak ako keby to bol člen rodiny tak nesmrdi nič my máme kocúra v.dome von chodí na noc a cez deň cikať/ kakat a nikto ho tu necíti

Mačka veľmi smrdí a časom tak smrdia všetci, s ktorými je v domácnosti. Kto má mačku, ten smrad necíti, ale s takým človekom a to aj s dieťaťom je hrozné sa viezť čo len vo výťahu. Každý z nich príšerne smrdí za mačacím močom a smrdí aj celý ich byt. Kto má mačku, nepripustí to, lebo nasiaknutý tým smradom to ani necíti. No smrdí každému, kto mačku nemá. V škole sme mali s tým problémy. Deti nechceli sedieť v blízkosti spolužiakov, ktorí mali doma mačku, čo bolo pochopiteľné.
@evkatk a presne tak isto viem, kto ma psa :D