Mačka v byte

emilyfamily
28. mar 2017

Ahojte, chcem sa podeliť o moju novinku v byte. 🙂 Zobrala som si mačičku z dočasky do môjho malého bytu. Mačička si rýchlo zvykla no bolo na nej vidieť že má málo priestoru pre život. Najradšej sedáva na okne a pozoruje čo sa vonku deje, keďže bývam vysoko nemohla som nechať otvorené okno aby mačička nevypadla. V zime mi to moc nevadilo, vetrala som len sem tam keď som ju mala pod kontrolou. No teraz ako sa otepľuje, chcela som to riešiť

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sardinka336
29. mar 2017

No neviem..aby som koli mačke mala okná a dvere zamrežované ako v Leopoldove, tak to fakt nemusím. Ale ako vidím tak ,,kočičkári,, vymyslia aj ,,ancijáša,,. Sak ked vam to tak vyhovuje, tak proti gustu ziaden dišputát. Naši majú mačku v dome, sedáva na parapete myslím si, ze to jej bohate stačí, aj tak predrichme väčšinu dna.

alaguema
29. mar 2017

@emilyfamily prepáč, ale pripomína to basu. Myslím, že každé zviera, ak už je v byte, má mať možnosť výbehu do záhrady, alebo niekam do prírody.

ali007
20. nov 2022

@emilyfamily
Ale super že má takto zabezpečený výhľad z okna.
A ako sa má cica dnes?
Viem, že mačka dokáže žiť aj v garsónke.

som_realistka
20. nov 2022

@emilyfamily ahoj, vôbec nevadí ze je dnu. Von sa pozerá lebo mačky rady sledujú okolie, dopraj jej každý deň nejaký čas aktívnej hry s Tebou, teda nie ze bude loviť Teba😀 ale ze sa s ňou pohras s nejakými mačací i hrackami 15 20 min. A ešte, nevidela som tam skrabadlo, neviem ci ma ale je to super vec, o ruší si pazúriky, môže ležať tak ze ma výhľad na svoje teritórium-byt a hlavne, nebude skrabat nič iné a nezničí ti byt.