icon

Môže byť moja border kólia nakrytá cudzím psom?

11. máj 2025

Ahojte, mám fenu border kolie, ktorá teraz hará. Dnes som cez okno videla na záhrade nejakého psa, ktorý bol na mojej fene, nohy mal na jej chrbte, penis mal v nej a akoby hýbali sa dopredu a dozadu. Neviem ako dlho takto boli. Môže byť moja fena nakryta od toho psa?

klarissa25
11. máj 2025

🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️

jaskolka
11. máj 2025

No čo myslíš....? Áno, môže

stellarstar
11. máj 2025

Niee nemôže, dúfam že použili aspoň kondóm 🙏🙈

katica06
11. máj 2025

🍿

mimikarol
11. máj 2025
@stellarstar

Niee nemôže, dúfam že použili aspoň kondóm 🙏🙈

@stellarstar 🤣🤣🤣👍🏼

gubcikova
11. máj 2025

To je asi taká otázka ako tá, či keď sa jej priateľ do nej urobil či môže byť tehotná 🤷🏻‍♀️
Kúp jej tabletku po 😉

marsmykkok
11. máj 2025

áno, ak mu ona "dala" je práve v tej plodnej fáze a tam je to veľmi pravdepodobné že sa im niečo podarilo, lebo fena na začiatku a na konci ked už nemôže sa oplodniť psom nedá keby aj k nej prišli a núkali sa...

eviq
11. máj 2025

Nie, podľa mňa použili kondóm.

esther100
11. máj 2025
@marsmykkok

áno, ak mu ona "dala" je práve v tej plodnej fáze a tam je to veľmi pravdepodobné že sa im niečo podarilo, lebo fena na začiatku a na konci ked už nemôže sa oplodniť psom nedá keby aj k nej prišli a núkali sa...

@marsmykkok ja obdivujem ľudí ako ty.co dokážu normálne odpovedať na takéto otázky ,ja by som to nedala

blancheporte
11. máj 2025

Treba zabezpečiť pre border kóliu antikoncepciu

minenkaa
11. máj 2025

Ked mal nohy na chrbte,tak ako mohol mať penis v nej
Inak by som fakt chcela vidieť psa ako stojí na chrbte iného psa a plodia psicence ,veď to ho ani nemá takého dlhého ,veľmi blbá poloha

gubcikova
11. máj 2025
@minenkaa

Ked mal nohy na chrbte,tak ako mohol mať penis v nej
Inak by som fakt chcela vidieť psa ako stojí na chrbte iného psa a plodia psicence ,veď to ho ani nemá takého dlhého ,veľmi blbá poloha

@minenkaa asi myslela predné labky

btus
11. máj 2025

o 23 dní ísť na sono a tam zistia, či je alebo nie je. Ak je, je možné urobiť potrat. A do budúcnosti, ak nie je uchovnená, tak sterelizovať.

minenkaa
11. máj 2025
@gubcikova

@minenkaa asi myslela predné labky

@gubcikova veď ja viem ale keďže je to vymyslena téma musíme ísť trošku s tým čo to napísal

modrykolibrik
11. máj 2025

@autor v prvom rade si nastuduj niečo o párení. Párenie trvá dlhsie kedy je pes s fenou spojený tzn. Museli by byť otočený od seba a mať ,,zadnú" časť spojenú. Ak tak neboli tak ju zjavne nenakril. Choď k veterinárovi ten to zisti

katica06
11. máj 2025

Autorka pozor lebo ťa tu. nazvú množkou

bambieblue
11. máj 2025

Daj ju vykastrovať a budeš mať kľud

pikachu999
12. máj 2025

Nechaj ju ocikat tehotenský test

mikasa_ackerman
18. máj 2025
@katica06