Môže byť moja border kólia nakrytá cudzím psom?
Ahojte, mám fenu border kolie, ktorá teraz hará. Dnes som cez okno videla na záhrade nejakého psa, ktorý bol na mojej fene, nohy mal na jej chrbte, penis mal v nej a akoby hýbali sa dopredu a dozadu. Neviem ako dlho takto boli. Môže byť moja fena nakryta od toho psa?
No čo myslíš....? Áno, môže
Niee nemôže, dúfam že použili aspoň kondóm 🙏🙈
🍿
To je asi taká otázka ako tá, či keď sa jej priateľ do nej urobil či môže byť tehotná 🤷🏻♀️
Kúp jej tabletku po 😉
áno, ak mu ona "dala" je práve v tej plodnej fáze a tam je to veľmi pravdepodobné že sa im niečo podarilo, lebo fena na začiatku a na konci ked už nemôže sa oplodniť psom nedá keby aj k nej prišli a núkali sa...
Nie, podľa mňa použili kondóm.
áno, ak mu ona "dala" je práve v tej plodnej fáze a tam je to veľmi pravdepodobné že sa im niečo podarilo, lebo fena na začiatku a na konci ked už nemôže sa oplodniť psom nedá keby aj k nej prišli a núkali sa...
@marsmykkok ja obdivujem ľudí ako ty.co dokážu normálne odpovedať na takéto otázky ,ja by som to nedala
Treba zabezpečiť pre border kóliu antikoncepciu
Ked mal nohy na chrbte,tak ako mohol mať penis v nej
Inak by som fakt chcela vidieť psa ako stojí na chrbte iného psa a plodia psicence ,veď to ho ani nemá takého dlhého ,veľmi blbá poloha
o 23 dní ísť na sono a tam zistia, či je alebo nie je. Ak je, je možné urobiť potrat. A do budúcnosti, ak nie je uchovnená, tak sterelizovať.
@autor v prvom rade si nastuduj niečo o párení. Párenie trvá dlhsie kedy je pes s fenou spojený tzn. Museli by byť otočený od seba a mať ,,zadnú" časť spojenú. Ak tak neboli tak ju zjavne nenakril. Choď k veterinárovi ten to zisti
Autorka pozor lebo ťa tu. nazvú množkou
Daj ju vykastrovať a budeš mať kľud
Nechaj ju ocikat tehotenský test

🤣🤣🤣🤣🤣🤦♀️