icon

Môže pes nosiť ružový obojok?

23. okt 2024

Ahojte. Niektoré to možno budete brať ako hlúpu otázku. Máme psa, ktorému by sa nesmierne hodil ružový obojok. Je farby modrej ( sivá). Neviem aká iná farba by sa tak hodila . No len tu je ten problém že to je pes a nie fena. Myslite že by mohol nosiť ružovú? Budú si ho mýliť s fenou? Ďakujem

Strana
z2
wolf_
23. okt 2024

Áno, je pravda, že ak sa dohodneme na hre môj pes + nejaké bull plemeno, tak ľudia zvyknú hovoriť, že sú za to radi, že zvyčajne druhí nechcú, aby sa ich pes hral s ich psom. A pritom na môjho psa denne nejaký pes vybehne, ale bull plemeno je to veeeľmi zriedkavo. V každom prípade - obojok kúp za mňa aký sa ti páči 🙂

autor
23. okt 2024

@wolf_ S nami sa tiež nikto nechce hrať jedine ľudia s iným bull plemenom vždy súhlasia. Ďakujem za názor 😄

svetlonos
23. okt 2024

Ja ti tak odveci napíšem 😁. Minule na ihrisku som upozornila môjho maleho aby nechal dievčatko a netotocil ho na tom kolotoči! Bledofialove legíny, rozove tričko, oranzova čelenka s motilikom a biele len kvetinové sandalky, vlasy pod plecia.
Mama sa otočí a povie mi - ale to je chlapec! Hmmm... Aj pri všetkej tolerancii a neuzkoprsosti by ma to v živote nenapadlo. Takže väčší priekak sa u vás stat asi nemôže 😁

drobcek100
24. okt 2024

Ten je pekný, ale už bude skoro tma,tak by som mu kúpila aj reflexný

zasz
Autor odpoveď zmazal
palomka
Autor odpoveď zmazal
palomka
24. okt 2024
palomka
24. okt 2024
Strana