Môže pes nosiť ružový obojok?
Ahojte. Niektoré to možno budete brať ako hlúpu otázku. Máme psa, ktorému by sa nesmierne hodil ružový obojok. Je farby modrej ( sivá). Neviem aká iná farba by sa tak hodila . No len tu je ten problém že to je pes a nie fena. Myslite že by mohol nosiť ružovú? Budú si ho mýliť s fenou? Ďakujem
@wolf_ S nami sa tiež nikto nechce hrať jedine ľudia s iným bull plemenom vždy súhlasia. Ďakujem za názor 😄
Ja ti tak odveci napíšem 😁. Minule na ihrisku som upozornila môjho maleho aby nechal dievčatko a netotocil ho na tom kolotoči! Bledofialove legíny, rozove tričko, oranzova čelenka s motilikom a biele len kvetinové sandalky, vlasy pod plecia.
Mama sa otočí a povie mi - ale to je chlapec! Hmmm... Aj pri všetkej tolerancii a neuzkoprsosti by ma to v živote nenapadlo. Takže väčší priekak sa u vás stat asi nemôže 😁
Ten je pekný, ale už bude skoro tma,tak by som mu kúpila aj reflexný

Áno, je pravda, že ak sa dohodneme na hre môj pes + nejaké bull plemeno, tak ľudia zvyknú hovoriť, že sú za to radi, že zvyčajne druhí nechcú, aby sa ich pes hral s ich psom. A pritom na môjho psa denne nejaký pes vybehne, ale bull plemeno je to veeeľmi zriedkavo. V každom prípade - obojok kúp za mňa aký sa ti páči 🙂