Obojok proti štekaniu

17. okt 2021

Baby kúpili ste niektorá tento obojok proti stekaniu pre psa? Ak áno, ktorý a pre akého veľkého psa ? Zabralo to , alebo to nefunguje ?? Ďakujem
A všetci preafektovaní "milovníci zvierat" si rovno svoje komentáre odpustite. Ja tiež milujem zvieratá, milujem aj svojho psa, ale keď neprestane okamžite štekať a viť v byte keď idem preč, tak ho budem musieť dat bohužiaľ preč... všetky ostatné metódy, ktoré sa ku mne dostali som už vyskúšala..

nikiki29
17. okt 2021

Obojok len zmierni problém, ale nevyrieši príčinu. Šteknúť môže aj tak, len ho to bude bolieť. Záleží od jeho vytrvalosti. Prečo to robí? Kedy začal? Vek? Výcvikár čo na to? Každý pes sa dá naučiť samote ak nemá ešte vybudovaný nejaký problém - separačku a pod.

hennyinnsbruck
17. okt 2021

Ja mam/som mala neviem kde je😂 obojok proti stekaniu ale taky co striekal citronovy sprej ( psovi Samozrejme neskodny) sla by som do takeho a pomohol.
Aj znama ho mala a tiez im pomohol-obe mame male psi.

autor
17. okt 2021

@hennyinnsbruck o takom som ešte ani nepočula co strieka citrónový sprej 😀

evickaovecka
17. okt 2021

Mam uzkostliveho psika, ktory je na mna a na moju rodinu velmi fixovany. Ked je doma sam, tak je mu velmi smutno, kvili, brese , knuci, nepohalo nam nic, ani druhy kludnejsi pes… nakolko nemozme byt stale doma, kupili sme obojok. Mame profi vycvikovy obojok garmin, da sa zapnut aj proti stekaniu. Pomaha. Psik ho dostane na isty cas, po nasom prichode je pes kludnejsi, nie je zadychcany, aj sa napapa, napije, naucil sa. Inac sme to nevedeli. Nam to pomohlo.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
17. okt 2021

Kúpila som, mal ho 1 noc, funguje to a odvtedy už nesteka. Stačilo ukázať obojok a nábeh na stekot ho prešiel.

hennyinnsbruck
17. okt 2021

Noo ja som ho raz cez amazon objednala 👍👍 je to mensie „zlo“ ako Elektro(podla mna) psa to neboli len neprijemne…

autor
17. okt 2021

@miriam11 môžem vedieť aký model alebo značka?

buberova
17. okt 2021

Och dúfam že si naša suseda... Lebo ako dokáže ten zlosyn zavíjať a brechať ma vie riadne vytočiť.. hlavne to že máme s nimi spoločnú stenu v spálni.. úplná paradička

monicka976
17. okt 2021

Ahoj, my sme presne toto riesili niekolko mesiacov, mame Cane Corso, skusili sme vsetko - 3 cvicitelov, vycvik, pes zdravy, vybehany, vyplneny cas...nic nezaberalo, non stop knukot stekot, "najlepsie" v noci o 2-3 hod, a to byvame v dome a bolo ho pocut na celu ulicu, objednali sme https://www.eobojok.sk/kategoria-obojok-proti-s... a zabral okamzite, v ten den ako ho dostal prestal, teraz uz ho ma dolu stacilo 2 dni, ale konecne sa vsetci vratane susedov v klude vyspime kedze s tym uplne prestal.

monicka976
17. okt 2021

My sme sa radili aj s CHS a to sme si vypoculi ze ked kupime obojok proti stekaniu, ze sme tyrani, ze sme si mali kupit plysaka a podobne 😀 vzdy sa najdu zastancovia prav zvierat, ale aj my a nasi susedia mame pravo mat pokoj a nebyt obtazovani, ano psikovi urcite obojok nebol prijemny, ale radsej takto, ako ho mal niekto otravit od nervov.

miriam11
17. okt 2021

Krabičku už z toho nemám a na obojku to nieje. Stál pred rokom 30 eur.

autor
17. okt 2021

@monicka976 tak asi. Som toho istého názoru. Tiež sme skúšali všelijaké možné praktiky atď, nič nepomohlo. Naš pes je proste vytrvalý a hlavne tvrdohlavý. Preto musím skúsiť toto ako poslednú možnosť

monicka976
17. okt 2021

My mame presne takeho tvrdohlavca, psik je zlaty ale ta povaha 😀 my sme tiez skusili naozaj vsetko, jedine ten obojok zabral a fakt ze ihned. Mas aj 30 dni na vratenie ak nahodou. My ho mame odlozeny pre istotu keby skusil zas. Lutujem len ze sme ho nekupili uz davno.

co_co
18. okt 2021

My mame suseda, ktory ma psa a presne vieme, kedy odchadza, lebo ten co zacne vystrajat, to je neskutocne ale nastastie to trva len niekolko minut a potom prestane.