icon

Môže pes patriť do detského kútiku?

3. feb 2025

Ahojte, patri pes (vychovany, maly, na voditku, mierumilovny, so srstou (nie s vlasom)) do detskeho kutika, kde je navyse koberec? Dakujem za nazory.

Strana
z3
kulumulu123
4. feb 2025

Rozhodne nie rovnako ako na detských ihriskách nemajú psy co hľadať (ale z iného dôvodu).... Pre teba je to domáci miláčik pre niekoho zdroj alergie aj kratkostmrste psy plznu...

martin96321
4. feb 2025

@gabrielkaa Povedz mi prosim....ak pes zdochne,ides za fararom ,das mu stovku do vrecka a povies,ze pes bik hlboko veriaci aby mu urobil cirkevny pohreb? V tom je rozdiel medzi clenom rodiny a zvieratom......

gabrielkaa
4. feb 2025

@martin96321 trochu odveci prirovnanie. Chytáš ma za slovíčka. Takze pes je priateľ človeka a môže byt sucastou rodiny. A za farárom nejde kopec neveriacich ľudí, ktorí nepotrebujú cirkevný pohreb.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
martin96321
4. feb 2025

@gabrielkaa Samozrejme.....mas rada svojho psika,blahozelam Ti. Neberiem Ti to. Kazdy mame nieco ine😇 Nemam nic proti psom,to len niektori psickari su nevychovaní.

gabrielkaa
4. feb 2025

@martin96321 ja nemám psíka , ale mala som kedysi. Viem, že niektorí psickari to preháňajú. Ja som do konca na strane autorky príspevku a tvrdím, že psy do detského kútika nepatria. Len som reagovala na tvoj príspevok .. 🙂 . Skratka sú u mna viac ako len hospodárske zvieratko

martin96321
4. feb 2025

@gabrielkaa U mna zas nie,ale to ani z Teba ani zomna nerobi horsieho ani lepsieho cloveka🌹

misiak7777
4. feb 2025

@martin96321 môj má urnu, lebo to bol pre nás člen rodiny

wolf_
4. feb 2025

@martin96321 presne tak - mať na výber. Tak ako máš na výber, či telo psa pošleš do kafilérie alebo ho pochováš na zvieracom cintoríne alebo ho necháš spáliť do urny... Tak ako máš napr. v trenčíne na výber, či zoberieš deti na ihrisko kam môže ísť aj pes alebo ich vezmeš na tých xy ďalších kam nemôže.

libusak
4. feb 2025

Iba ak asistencny.
Treba brat ohlad aj na to, ze niekto sa psa boji a je jedno ze ma pol kila.
Potom su aj alergici.

ace123
5. feb 2025

Len to nie, chudak pes.

Strana
z3