Môže vyladený kus dreva ohroziť psa?
Ahojte, dnes pes vyladil kus dreva. Nemám poňatia kde a kedy ho mohol zožrať, len viem že večer včera nechcel jesť. Môže mu niečo byt? Dnes jedol normálne
@gejb ďakujem 😅 ja som sa len čudovala čo to z neho vyšlo, inak nevyzeral že ho niečo trápi
Ak bude mať chuť žrať a bude žrať a bude to vedieť následne aj vylúčiť, tak je ok 🙂 Ak by mu niečo bolo, bol by malátny, apatický, taký celý "o ničom", nejedol by a ani by nekakal.. Náš zvládol aj sáčok a plastový obal z nejakého pamlsku 🙄 😅 a v pohode
Ak to z neho už aj vyšlo môžeš byť kľudná 😆
Ano moze mu byt nieco, ale ak to z neho vyslo a bude ok, ziadny problem.
Len ak tam nieco zostalo, alebo sa crevo zapalilo, infikovalo... Vtedy treba riesit vet. A vies to podla toho ze pes by bol apaticky, malatny, teplota na 39, nechce zrat, mozno zvracia mozno hnackuje... vtedy az treba riesit. Inak by to mohlo byt ok 😉
@colsami nič také mu nie je našťastie. Iba sa viac hnevá keď mu niečo zakážeme
bude v pohode podla mňa 🙂 a keď si všimneš niečo čudné v najbližších dňoch - keďže už niečo vyšlo, povedala by som 2 dni MAX, rieš to s Dr ale potom už to podla mňa s touto situáciou nebude súvisiace
sleduj len ci nema rv v stolici -ak by mu to drevo poskodilo crevo..ak nie je ok
@ukgirls dnes bol 2x a nemal ani raz zatiaľ, ráno len to drevo

Nebude mu nič, oni majú dobré kyseliny v žalúdku 😁
Ale pre istotu sleduj ci bude ďalej normálne žrať(ak by sa mu nahodou v hrdle nieco zapichlo) ...
Ale náš pes pozral drevo na kila a vždy OK