icon

Môžem si vziať psa na obrovisko?

29. apr 2025

Dobry den, neviete mi niekto poradit ci sa da na syslovisko a obrovisko so psom? Pisala som im tam ale neozvali sa. Na syslovisku som sa docitala ze mozu psikovia na voditku ale neviem ci ich pustia na obrovisko. Dakujem

pribinak
29. apr 2025

Nie, neda sa ísť

maranco
29. apr 2025

Akurát pozerám parkovanie minulý rok chceli 4€ teraz už 6.50€ a pri platbe kartou cez web 7.50€.

jarka1980
29. apr 2025

Boli sme minulý rok na sysľovisku, ja som na majiteľov so psami bola nahnevaná, psy štekali po sysľoch a tie sa potom ani nepriblížili k miestu kde by sa dali nakŕmiť... Načo takto stresovať zvieratká a kaziť zážitok všetkým naokolo... 😒 Na obrovisku sme neboli...

diaalex
29. apr 2025

Na obrovisku nikto nebol so psom minulý rok ... sú tam aj zvieratká a podľa mňa by ich to zbytočne plašilo.. na sysľovisku ďalej od zvieratiek psíky ok, ale ako píše pani vyššie, blízko ich len plašili, psíky boli nervózne a znepríjemnili zážitok iným ...

autor
29. apr 2025
@jarka1980

Boli sme minulý rok na sysľovisku, ja som na majiteľov so psami bola nahnevaná, psy štekali po sysľoch a tie sa potom ani nepriblížili k miestu kde by sa dali nakŕmiť... Načo takto stresovať zvieratká a kaziť zážitok všetkým naokolo... 😒 Na obrovisku sme neboli...

@jarka1980 my mame psa v canisterapeutickom vycviku, zvyknuteho na kadejaku inu zver. Mame cestu s detmi a psom tym smerom tak som myslela ze urobim detom radost, inak by som tam psa netahala a uz vobec nie takeho co by tam po tych chudak sysloch len stekal a vrcal

jarka1980
29. apr 2025

To je krásne, že sa chcete venovať canisterapii so psíkom, krásna a záslužná činnosť 👍
Ale nezabúdajme, že sú to stále zvieratká a sysle považujú psíkov za hrozbu... Aj keď tieto sysle do určitej miery stratili plachosť... Potom boli tam aj také situácie, že sa niektorí majitelia psov snažil držovať sa ďalej od sysľoviska, tým jeden z rodičov sa venoval psíkovi a druhý deťom pri sysľoch.
A tiež som počula, že na začiatku jari sú sysle hladné a prídu si po jedlo rýchlo a ku koncu leta je tam na zemi toľko jedla, že už nemajú takú potrebu ísť ku ľuďom...
Tiež je na zváženie, či si slnečnicu donesiete so sebou, alebo kúpite na mieste - za ich cenu... Tiež sú tam aj koníky a somárik, takže ľudia nosili aj mrkvu, jablká...
Zvážte si o aký zážitok máte záujem...

nynia
29. apr 2025

Sysel presne bude vediet, ze prave vas pes ma canisterapeuticky vycvik a nebude sa ho bat 🤣 kazdopadne na syslovisko sa da ist ale uz len kvoli tym syslom by som nesla ako psickar by si mala mat empatiu aj voci inym zvieratam s ktorym pride pes do kontaktu, ze nie vsetko sa toci len okolo vasho zvierata.

januska12323
29. apr 2025

Psa nechaj doma, je to zviera nech je akokoľvek vycvičené.

danica2711
29. apr 2025

váš pes môže byť zvyknutý na čokoľvek (inak klobúk dole pred canisterapiou), ale skús sa na to pozrieť z pohľadu toho sysľa, ten nevie, aký to je pes a bojí sa

autor
29. apr 2025
@januska12323

Psa nechaj doma, je to zviera nech je akokoľvek vycvičené.

@januska12323 no len my prave ideme kvoli psovi tym smerom, ideme na specializovany trening, a deti strasne chceli vidiet sysle a obrovisko, takze psa tazko necham doma. Asi tym padom vynecham syslovisko

kepassa
29. apr 2025

Boli sme pocas tohtoročných velkonocnych sviatkov, nepustili tam nikoho so psom. Mohli psickari vysvetlovat kolko chceli. Ani k syslom ani na Obrovisko