icon

Môžu byť spolu dvaja škrečkovia roborovskí?

2. aug 2024

Babule, chovali ste naraz aj dvoch?ci nemozu byt dvaja🤔?

surama
2. aug 2024

Iba jedneho a nikdy viac.

lillyjanka
2. aug 2024

mali sme dvoch ale pobili sa kazdy mal potom svoju klietku

andrea_82
2. aug 2024

My sme mali aj dvoch, ale musia to byt surodenci, zvyknuti na seba od mala.

autor
2. aug 2024

@surama preco taky nazor?

surama
2. aug 2024

Roborovsky je skrecok samotar, nie je spolocensky, nepotrebuje ludi, je tazke ho chytit. Mali sme samicku a nemali sme z nej ziadne potesenie. Potom som kupila dzungarskeho, a to je uplne iny level..neskutocne zlaticko 🙂

misulka22
2. aug 2024

Skreckovia ked su dvaha bud sa mlatia alebo paria a vacsinou oboje ak to je parik

monicazbb
2. aug 2024

@surama úplne presne.Prveho sme mali Roborovskeho, toho sme ako tigra chovali, len syčal a hryzol. Keď zdochol , povedala som nikdy viac.Potom syn dotrepal džungarskeho či zlateho...a to bolo úžasné stvorenie.Až mi je ľuto za nim ...len obaja smrdeli 😃

adalmba
2. aug 2024

Ja som mala dvoch....potom jeden zabil druhého a zožral ho tak, že iba kúsok kože ostalo

surama
2. aug 2024

@monicazbb 😃😃 No popravde mne nasej roborovskej ani nebolo luto, ked zdochla. Ale teraz mame uz druheho dzungarskeho, a to su zlatusikovia neskutocni. Inak nasa ta prva samicka smrdela neskutocne a potom samcekovia dzungarske vobec...az sa cudujem, ze ako je mozne, ze nesmrdia. Teraz som mu kupila novu podstielku, ale len preto, ze nemal dlhsie menenu, tak nech ma sviezo, ale vobec nesmrdi 😃