icon

Ako sa volal seriál, kde boli dvaja priatelia a jeden z nich bol duch?

hiro
24. okt 2023

Bol vysielany v cca 80tych rokoch, boli dvaja priatelia, zili v byte, jeden bol zivy a druhy bol duch, kazdu chvilu mam ten nazov na jazyku, bolo to ze "sharky a dust" alebo tak nejako ale neviem 🙂 Kto vie?

suzitok
•
24. okt 2023

Nie Randal a Hopkirk? 😀

pinkgirl
•
24. okt 2023

Randal a Hopkirk? ešte čiernobiele

magimary
•
24. okt 2023

určite Randal a Hopkirk

hiro
autor
•
24. okt 2023

Randall a Hopkirk 🙂 Dakujem pekne, jasne, to je ono 🙂 Ciernobiele (aj ja som ho videl len ako CB) bol preto ze sme mali CB telky, pozeram uz google, bol to farebny serial :D

cacianka
•
24. okt 2023

Nám ho zakazovali doma pozerať, že sme krpatí, takže si pamätám iba útržky, ale pred pár rokmi som dostala darcek- dvd seriálu.
V tých rokoch boli iba čb telky, ale úspech bol ohromný, doteraz si ho ľudia pamätajú

aknaj
•
24. okt 2023

@hiro ale sú dve verzie, r. 2000 a r. 1969

aknaj
•
24. okt 2023

ja som asi obe verzie videla až po roku 2000, preto mi to nepríde, že to prvé bolo tak skoro natočené 🙂

pinkgirl
•
24. okt 2023

Ja si pamätám len tú starinku, rodičia nám doma dovolili pozrieť pár častí.

aliziana
•
24. okt 2023

@hiro ja som niekde čítala, že u nás išiel ako čiernobiely, nie kvôli čb telkám

cacianka
•
24. okt 2023

@aliziana netuším, ale farebné vysielanie začalo u nás o dosť neskôr, ani tv prijímače na farbu nebolo dostať, dlhé roky podpultovy tovar

magimary
•
24. okt 2023

mne sa práve vidí, že už sme farebný TV mali, ale toto išlo vyslovene ČB,
preto ma to v prvom momente odradilo pozerať (keďže to bolo čb),
ale po vzhliadnutí niektorej časti si ma to aj tak "pritiahlo"...
ale dnes už si z toho nepamätám nič... (okrem názvu)

viestta
•
24. okt 2023

@cacianka farebne vysielanie zacalo na majstrovstvach sveta v klasickom lyzovani v Tatrach v 1970.

sisi587
•
24. okt 2023

@hiro Randall a Hopkirk, bol to super seriál, rada som ho pozerala, ešte by ho mohli dávať 🙂

cacianka
•
25. okt 2023

@viestta to viem, raritny začiatok, ale bedne na farbu ešte dlho trvalo vyrobiť

jaskolka
•
25. okt 2023

Randall a Hopkirk, perfektný seriál, tú starú verziu sme pozerali, keď som bola dieťa

slavomira236
•
25. okt 2023

@hiro pozerala som ako dieta mala somo ho rada..beskor Derricka nemeckeho ten bol tiez super. A potom dempsey a mecpeasova moje srdcovky

viestta
•
25. okt 2023

@cacianka bedne sa dlho vozili z Ruska, alebo kupovali v Tuzexe

kazuso
•
25. okt 2023

Televízory sa na Slovensku vyrábali už v 1958. Manželova sestra kúpila niekedy v 1958 televízor keď po škole začala pracovať. Bola to taká malá debnička s malou obrazovkou. Volal sa tuším Manes. Moji rodičia kúpili televízor keď som bola nejak v polovičke základky. Farebné televízory sa začali vyrábať keď som chodila na strednú. A keď išiel Randall a Hopkirk sedeli sme pred televízorom ako prilepení 🙂 a ešte Sága rodu Forsyt. Och, a na Fifipierka som zabudla 😀 Jááj, to boli krásne časy 😀 Keby nám vtedy do pusy mucha vletela ani nezbadáme. Ale pardón, ospravedlňujem sa autorke. Nejak som tú tému zamrníkovala, otázka bola iná.

suzitok
•
25. okt 2023

Fakt sme sedeli aj my ako prikovaní k telke, to sme taku starú drevenu ČB mali z Multiservisu 😀 stale skakal obraz, s takou malou palickou sa to muselo ladit priamo na televizore v kombinacii s antenou na streche 😀 Dnes mi je ten serial zabavny a vtedy sa toho este aj moji rodicia bali, nam ako detom pri niektorých scenach prekrývali oci 😀

joannita
•
25. okt 2023

@hiro my sme uz mali farebnu telku, ale tento serial sa neviem preco vysielal CB 🤷‍♀️

hiro
autor
•
25. okt 2023

@joannita Vyzera to tak ze ked spravili dabing v ~1974 tak to zarchivovali CB a v 1990 to vysielali priamo z toho CB archivu...

tamtamka26
•
25. okt 2023

odpadnem!!! včera som sa akurát pýtala kolegýň, či si ho pamätajú!! 😀

tamtamka26
•
25. okt 2023

@slavomira236 a Chobotnica 😀

janedoe
•
25. okt 2023

@cacianka my sme tiez pri uvodnej znelke mali nariadeny odchod spat 😁