Nahlásenie zneužívania v chovateľskej stanici psov
Ahojte prosim poradte mi kde nahlasim cloveka a firmu pod ktorou figuruje - clovek ktory sa tvari ze je uzasny milovnik chovatel psov - tvari sa ze chovna stanica - psik po mesiaci tam sa vratil domov v strasnom stave ! Zapalene oci dasna uplne hotovy . Chcem to cele nahlasit aby to presetrili kompetentne urady. Bol mesiac urcite na retazi v zime - podotykam bytovy pes 😒😭 uz je doma v bezpeci. Dakujem ! Prosim nerieste situaciu preco tam bol atd len mi poradte dakujem krasne
@maca1984 dakujem !!🙂
Neviem či nejako pochodíš, lebo tu na Starej Turej je tiež chovná stanica (množiareň) psiská sú tam v strašných podmienkach, stále štekajú, že v blízkych činžiakoch sa nedá spať hlavne v lete keď majú pootvárané okná, je to v takej záhrade pri sídlisku. Ludia to už x krát nahlasovali a údajne keď majú prísť na kontrolu, tak musia majitelovi oznámiť kedy prídu a on zatial psov odviezol, poupratoval a nechal si tam len zopár psíkov. Samozrejme, že nič nezistili a ešte majitelka urobila zo seba chúďa že ona sa stará o psíkov a ludia jej robia zle.
@ik70 mam podozrenie na 99% ide o rovnaky pripad !! Len okres Spisska Nova Ves … uplne ako opisujete je mi z toho na zaplakania aj z tych ludi co to dokazu

Počkaj, ty si dala svojho psíka postrážiť " chovnej stanici " ?
Nahlásiť vieš na Rvps