Najlepšie prémiové granule pre veľké plemená psov
Ahojte akurát sa rozprávame s kamoškou o najlepších granuliach pre šteniatka/juniorov psov veľkých plemien my dávame orijen ale kamoskina fenka ich vraj nechce no žiadne lepšie na trhu podľa zloženia nevieme nájsť máte nejaké návrhy ? Na cene nezáleží ďakujeme.
@lebandulka7 u nás sa osvedčili značky
Taste of the Wild
Wolf of wilderness - robia aj polosuché granule, kupujeme tie. sú voňavé a psom veľmi chutia
@lebandulka7 my pouzivame Acanu.sme spokojni,teda nas pes :D
Žiadne prémiové prosím, minimálne sa obzeraj po superpremium. Ja mám úžasné overené skúsenosti s Britcare Lamb alebo Salmon u viacerých šteniatkach v nich máš všetko kĺbovú výživu, probiotiká, betaglukány... Jednoducho všetko čo šteniatko veľkého plemena potrenuje na správny rast, trávenie, imunitu a vývoj. Potom Carnilove, Farmina N&D sú tiež fajn. Aj s Ontario mám dobré skúsenosti ale len s adult a nie novou receptúrou.
Žiadne prémiové prosím, minimálne sa obzeraj po superpremium. Ja mám úžasné overené skúsenosti s Britcare Lamb alebo Salmon u viacerých šteniatkach v nich máš všetko kĺbovú výživu, probiotiká, betaglukány... Jednoducho všetko čo šteniatko veľkého plemena potrenuje na správny rast, trávenie, imunitu a vývoj. Potom Carnilove, Farmina N&D sú tiež fajn. Aj s Ontario mám dobré skúsenosti ale len s adult a nie novou receptúrou.
@autumn1 brit care sa jej vraj nepáči že tam je dehydrované mäso a kurací tuk
@autumn1 n&d majú vraj malý podiel masa 🫣
@autumn1 carnilove vraj zas obsahujú len múčku z lososa nie čerstvý losos
@lebandulka7 kamoška nech začne s BARFom...
@lebandulka7 kamoška nech začne s BARFom...
@gejb no presne tie acana jej ešte ukážem a tie wild of wildneress 🫣😂 no na barf mi už povedala že sa jej hnusí surové mäso 🫣😂
@gejb no presne tie acana jej ešte ukážem a tie wild of wildneress 🫣😂 no na barf mi už povedala že sa jej hnusí surové mäso 🫣😂
@lebandulka7 som zvedavá v čom nájde problém 😂
@lebandulka7 čerstvé mäso obsahuje okolo 50% vody super je to ako marketingový ťah ale treba si o tom naštudovať, že začo vôbec platíš pri čerstvom mäse v granuliach. Tým netvrdím, že čerstvé mäso je zlé ale napr 50% čerstvého bude vždy menej ako 50%múčky nakoľko múčka neobsahuje vodu. Takže pri čerstvom mäse vedia krásne výrobcovia ušetriť. N&D Lamb&Blueberry medium&maxi puppy máš 48%mäsa čo mi nepríde málo. Teraz skúšame pár dní nové Ontario Tuna&Sweet potato puppy a keď aj tam nájdeš niečo zlé tak ja už fakt neviem.
@lebandulka7 a vôbec ako sa pri granuliach vôbec vieme baviť o čerstvosti ako takej keď sú spracovávané pod vysokými teplotami s trvanlivosťou spravidla 18mesiacov a niektoré značky do Európy dovážajú z Ameriky a Austrálie? To by sa čerstvé mäso skazilo. Ak kamoška chce čerstvé mäso nech začne kŕmiť barfom.
@lebandulka7 pre lepšiu predstavu ešte posledná správa predstav si 1kg čerstvých jabĺk a 1kg sušených na 1kg sušených budeš potrebovať oveľa viac ako 1kg čerstvých a rovnako to funguje aj s čerstvým mäsom a dehydrovaným mäsom resp. Múčkou každý výrobca to uvádza pod iným názvom.
@lebandulka7 som zvedavá v čom nájde problém 😂
@gejb že vraj majú zle rozdelené mesiace puppy ma byt len do 6 mesiacov potom už potrebuje inú zložku granulí 🫣😂
@lebandulka7 čerstvé mäso obsahuje okolo 50% vody super je to ako marketingový ťah ale treba si o tom naštudovať, že začo vôbec platíš pri čerstvom mäse v granuliach. Tým netvrdím, že čerstvé mäso je zlé ale napr 50% čerstvého bude vždy menej ako 50%múčky nakoľko múčka neobsahuje vodu. Takže pri čerstvom mäse vedia krásne výrobcovia ušetriť. N&D Lamb&Blueberry medium&maxi puppy máš 48%mäsa čo mi nepríde málo. Teraz skúšame pár dní nové Ontario Tuna&Sweet potato puppy a keď aj tam nájdeš niečo zlé tak ja už fakt neviem.
@autumn1 že vraj je to malo 48% masa a tie n&d mi už povedala že ona nechce zo zo zemiakmi ani s obilninami 🫣
@autumn1 že vraj je to malo 48% masa a tie n&d mi už povedala že ona nechce zo zo zemiakmi ani s obilninami 🫣
@lebandulka7 tak to by asi mala vytvoriť vlastné alebo ostať pri orijen keď aj granule vyvinuté v spolupráci s Neapolskou univerzitou nie sú dostatočne dobré
@lebandulka7 želám veľa šťastia s chovom ...potom ak nájde dokonale granule napíš, či to ten pes žere
Odporúčam Panakei, máme Anglického mastiffa☺️
@lebandulka7 my sme kupovali FirstMate, konkrétne s jahňaciny. Bolo to na odporúčanie chovateľa a aj veterinára.
@lebandulka7 my davame wolfsblut. Maju viacero receptur vratane granul, v ktorych nie su zemiaky, obilniny a ani ryza. 🙂
Dakujem vám všetkým za návrhy avšak povedala že bude miešať dva druhy lebo ani jedny jej nevyhovujú🙂😂😂

Za mňa tiež Orijen alebo Acana 🤷♀️ Prípadne ešte N&D sa mi páči aj keď osobnú skúsenosť s týmito nemám.