Pes a emócie majiteľa: Vníma nás viac ako si dokážeme predstaviť
Psi si nepamätajú len povely alebo miesto, kde majú misku.
Pamätajú si zvuk nášho auta, rytmus krokov, tón smiechu aj momenty, keď sa nám stiahne srdce.
Často cítia našu náladu skôr, než čokoľvek povieme.
Keď sme smutní, zostávajú bližšie.
Keď sme šťastní, radujú sa, akoby vyhrali v lotérii.
Pre psa nie sme len „majiteľ“.
Sme jeho bezpečie, rutina, domov.
Každá prechádzka nie je len pohyb, ale čas s človekom, ktorého miluje najviac.
Psi nemerajú lásku v rokoch.
Merajú ju v prítomnosti, malých momentoch a stálosti.
A raz tu nebudú čakať pri dverách, no spomienky na nás v nich zostanú navždy.
👉 Máš pocit, že tvoj pes cíti tvoju náladu skôr než ostatní?
👉 Správa sa inak, keď si smutná alebo vyčerpaná?
👉 Čo ťa na vzťahu so psom dojíma najviac?

Prečo zrazu dávate tieto stupidne témy?
@minenkaa Ahoj, ak niečo považuješ za „stupídne“, najjednoduchšia a najslušnejšia voľba je tú tému ignorovať. Komentovať len preto, aby si ju zhodila, nepridáva názor ani žiadnu hodnotu.
Tento diskusný príspevok vznikol preto, že pre veľa ľudí má vzťah so psom hlboký význam. Sú to roky spoločného života, opory, emócií a každodenných maličkostí, ktoré nie sú smiešne ani banálne. To, že v tom ty osobne nič nevidíš, nemení fakt, že pre iných je to podstatná súčasť ich sveta.
Modrý koník nie je miesto na zbieranie „čiarok“ za rýpavé poznámky. Je to priestor na zdieľanie, diskusiu a rešpekt. Ak sa nevieš zapojiť vecne a s úctou, je lepšie do diskusie vôbec nevstupovať.
Rešpekt nie je voliteľný. Je základ.
Modrý koník team
Za mňa naopak veľmi pekná téma, milujem svojich psov a oni milujú mňa, vždy mi zdvihnú náladu, nech je akokoľvek zlá, a keď vidím, ako sa tešia, keď prídem domov z práce, srdce mi zaplesá, kiež by sa aj deti tak tešili môjmu návratu 😅
Modrý konik,opýtala som sa nič som nezhodila,to čo vy pokladáte za rypanie bola len a len otázka
Musíte uznať ,že ste začali pridávať zvláštne písané témy ,aj táto je to úplne nič dávajúce téma,nedá sa v nej diskutovať a vlastne ani nič napísať
Jedine tak ,áno je to pravda
Milujem psov
Za mňa naopak veľmi pekná téma, milujem svojich psov a oni milujú mňa, vždy mi zdvihnú náladu, nech je akokoľvek zlá, a keď vidím, ako sa tešia, keď prídem domov z práce, srdce mi zaplesá, kiež by sa aj deti tak tešili môjmu návratu 😅
@anonym_645e82 áno krásna téma ,ako by si v nej dokázala niečo iné napísať ako to ,že milujem svojich osôb
Toto je skôr suché info ,ako téma
@modrykonik Nahodou pekna tema🙂 Ja to na mojom psikovi vnimam, ze napr.ked som bola smutna, nemala svoj den, alebo aj ked som bola nervozna, tak väcsinou je vtedy pri mne, niekedy sa na mna az nalepi, alebo mi zacne podavat labku, ako keby mi tym chcel povedat, ze tu je pre mna...A ked je to naopak, ze teda je nalada dobra, vesela, tak beha po byte, chce sa jasit, pyta si pozornost, ...je to zlaticko🐾🐾
Mojho psika som si brala z utulku, ked mal 2 roky, teraz ma 11, ale stale na nom nie je az tak poznat vek. Za cely cas nic neznicil a dokonca mal hyg.navyky, co mi v utulku povedat nevedeli, lebo bal sa aj vlastneho tiena, kym som ho s trpezlivostou dala doporiadku♥️ a on je vdacny psik cele tie dlhe roky. Keby som si mala vybrat, tak si ho odtial vezmem aj dalsich 1000x, moj nazor by to nezmenilo. Je to moj partak, kamos, clen rodiny, psačia laska🥰🐕🦺🐾
@modrykonik síce pekná téma, ale zbytočná - psíčkári toto všetko vedia a prežívajú, nepsíčkárov to nezaujíma

Prečo zrazu dávate tieto stupidne témy?