Pomoc veterinára pri problémoch s pokožkou psa
Dobrý večer prosím vás je tu nejaky veterinár? Potrebovala by som poradiť
Nás veterinár ma dovolenku do 20.7 a môjmu psikovy sa niečo urobila sa koži
@diana_699 urob foto daj sem poradíme
@stellarstar pred týždňom mala v oblasti pod pazuchou ako keby stipanec a o 3 dni na to sa jej tam urobila mäkké Hrčka alebo gulka ako keby hnis , keď si to lyzala a dnes ráno už to mala puknute a dieru
Skúšala som jej tam dať betadine ale lyzala to
@stellarstar pred týždňom mala v oblasti pod pazuchou ako keby stipanec a o 3 dni na to sa jej tam urobila mäkké Hrčka alebo gulka ako keby hnis , keď si to lyzala a dnes ráno už to mala puknute a dieru
Skúšala som jej tam dať betadine ale lyzala to
@diana_699 takto to mala ešte včera večer
Môžete skočiť k akémukoľvek veterinárovi. Veterinári nefungujú ako ľudskí všeobecní lekári, že máme každý toho "svojho"... Takže by som proste zbehla na veterinu, ktorá je k dispozícii. Do 20.7. je ďaleko.
Mohlo prasknúť, nedávaj tam nic, zajtra smer iny vet
Betadine je na toto uplna hlupost, ak to bol nejaky absces alebo daco infikovane co prasklo, treba osetrenie a lieky.
V trencine a okoli je vela vela veterinarov. Sadni do auta a chod k nejakemu. Ved Ty nemusis len k jednemu chodit, mozes byt kazdy den aj u ineho.
Za mňa zriedený betadine v tomto prípade síce nevylieči ale neuškodí, len treba zabrániť tomu olizovaniu... Do definitívneho ošetrenia u veterinára aspoň zníži riziko sekundárnej infekcie. Inak tiež súhlasím, že ak má Váš veterinár dovolenku, vyhľadajte iného, aby psíka čím skôr niekto ošetril. Prajem veľa zdravia a čo najmenej starostí ❤️

@diana_699 urob foto daj sem poradíme