icon

Pomoc veterinára pri problémoch s pokožkou psa

diana_699
7. júl 2025

Dobrý večer prosím vás je tu nejaky veterinár? Potrebovala by som poradiť
Nás veterinár ma dovolenku do 20.7 a môjmu psikovy sa niečo urobila sa koži

stellarstar
7. júl 2025

@diana_699 urob foto daj sem poradíme

diana_699
autor
7. júl 2025
@stellarstar

@diana_699 urob foto daj sem poradíme

@stellarstar pred týždňom mala v oblasti pod pazuchou ako keby stipanec a o 3 dni na to sa jej tam urobila mäkké Hrčka alebo gulka ako keby hnis , keď si to lyzala a dnes ráno už to mala puknute a dieru
Skúšala som jej tam dať betadine ale lyzala to

diana_699
autor
7. júl 2025
@diana_699

@stellarstar pred týždňom mala v oblasti pod pazuchou ako keby stipanec a o 3 dni na to sa jej tam urobila mäkké Hrčka alebo gulka ako keby hnis , keď si to lyzala a dnes ráno už to mala puknute a dieru
Skúšala som jej tam dať betadine ale lyzala to

@diana_699 takto to mala ešte včera večer

wolf_
7. júl 2025

Môžete skočiť k akémukoľvek veterinárovi. Veterinári nefungujú ako ľudskí všeobecní lekári, že máme každý toho "svojho"... Takže by som proste zbehla na veterinu, ktorá je k dispozícii. Do 20.7. je ďaleko.

stellarstar
7. júl 2025

Mohlo prasknúť, nedávaj tam nic, zajtra smer iny vet

colsami
7. júl 2025

Betadine je na toto uplna hlupost, ak to bol nejaky absces alebo daco infikovane co prasklo, treba osetrenie a lieky.

V trencine a okoli je vela vela veterinarov. Sadni do auta a chod k nejakemu. Ved Ty nemusis len k jednemu chodit, mozes byt kazdy den aj u ineho.

slniecko39
7. júl 2025

Za mňa zriedený betadine v tomto prípade síce nevylieči ale neuškodí, len treba zabrániť tomu olizovaniu... Do definitívneho ošetrenia u veterinára aspoň zníži riziko sekundárnej infekcie. Inak tiež súhlasím, že ak má Váš veterinár dovolenku, vyhľadajte iného, aby psíka čím skôr niekto ošetril. Prajem veľa zdravia a čo najmenej starostí ❤️