icon

Prečo má moja mačka radšej moju mamu?

20. apr 2025

bývame spolu, S ňou stále spí v posteli, za ňou všade chodí... Ku mne do izby ani nevojde, stále ide k nej. Prečo sa takto správa?

prasiatko30
20. apr 2025

Lebo sa o nu tvoja mama stara? Rano najest, vycisti zachodok, obcas jej aj nejaky pamlsok da, travi s nou viac casu, je kludnejsia, nekrici, neskace a preto, ze zviera si slobodne vybera koho ma radsej 😅

chrobak7
20. apr 2025

Spýtaj sa mačky. Odkiaľ to máme vedieť MY?

kitycat
20. apr 2025

Macky su zlozite povahy 🤷‍♀️

yelena159
20. apr 2025

Spýtaj sa mačky možno ti odpovie.

bielasovicka
20. apr 2025

Mačka vycíti kto ju má rád, a toho si vyberie.

liusa82
20. apr 2025

nemusí to platiť vždy že len kto sa o ňu stará a naberá jej žrádlo.Skôr kto ju viac pestuje a pusinkuje, ňuňká to si zapamätajú😀 u nás tiež tak krmime ju viacerí ale ja ju ňuňkám najviac takže normálka že za mnou aj stále uteká a vyžaduje tulkanie🙂

katrin21
20. apr 2025

Tiez moze citit,ze skor tvoja mama ju potrebuje,ak pri nej spi,napr.pri nohach , chrani ju. Oni citia energie, zony atd

hopsas
20. apr 2025

Za mojou mamou chodia všetky zvieratá v dedine. Nevieme prečo. Skrátka keď vyjde na ulicu tak za ňou ide celý sprievod zvierat. Nemyslím že sú to nejaké energie alebo cakry, na toto neverím, skôr si myslím že zvieratá vycítia ľudskú povahu a moja mama je veľmi dobrý človek.

isis234
20. apr 2025

@hopsas a do toho patria i čakry, energie.. Je dobrý človek, vyžaruje energiu aj farby,, auru, a to mačky vidia

diewcatqoo
21. apr 2025

Toto vobec nemusi platit, ze macka si oblubi toho, kto sa o nu viac stara a kto sa s nou viac mazli. My sme mali macku, ktora ma nenavidela. Normalne na mna striehla a skakala na mna spoza dveri. V noci ma chodila hryzt do nohy a pod. A pritom som bola jediny clovek v domacnosti, ktory sa s nou pokusal mazlit, kto jej daval jedlo a pitie a kto jej cistil zachod. Moje dieta vtedy bolo male a v ramci hry macke dost casto robilo zle (v zmysle, ze ju nahanalo, zhadzovalo z pohovky a pod, samozrejme, vzdy som zakrocila) a macka ho milovala. Raz som ho nacapala, ako sa snazil macke napchat ceruzku do ucha (nastastie, zakrocila som vcas) a macka drzala ako hluchy dvere. A tak isto milovala mojho muza - toho, kto neznasa macky a staral sa o nu naozaj minimalne. Ona k nemu uplne vzhliadala, chodila s nim este aj na zachod.
Pritom ja nemam ziaden problem so zvieratami, zvierata milujem a som ako ta pani, ze vsetky zvierata za nou chodia. Ale ta nasa macka, to bol jedinec, ktory ma vyslovene nenavidel - asi ziarlila, ze ma moj muz ma radsej ako ju 🤷‍♀️

mimikarol
21. apr 2025

@hopsas aj moju starkú mali radi všetci psy na ulici. Oni sa normálne tešili keď ju videli. Aj sliepky keď sme mali boli stále pri nej keď bola na dvore

mandzula
21. apr 2025

Pri macke nehladaj logicke vysvetlenie.🙂

hopsas
21. apr 2025

@isis234 nič také ako čakry neexistuje

mk1111111111
21. apr 2025

@mandzula to je pravda, macka je macka a hotovo

evcagabi
21. apr 2025

Lebo je to macka 😅 robi si, co sa jej zachce 😅

janci27
21. apr 2025

@hopsas za to ze ty neveris na cakry a rozne energie, to automaticky neznamena, ze neexistuju

hopsas
21. apr 2025

@janci27 😀

drobcek100
21. apr 2025

Lebo ju miluje(myslím mamu), mačičky si vždy vyberú v domácnosti jedného naj.