Prečo mačka reaguje na zatvorené dvere?
Nerozumiem našej mačke… v pohode si leží v pelechu ale ako idem na wc a zavriem dvere tak sa ide zblázniť… mnauci škriabe na dvere kým neotvorim prítom je to mala miestnosť nič tam neni len wc.. stretli ste sa s tým niekto?
@magic08 ja mám tiež britku, ale je úplný opak, všade za mnou chodí, aj na wc, aj do kúpeľne, keď sa sprchujem. Keď náhodou zavriem dvere, tak už mravčí a škrabká na ne. Aj schody chodí so mnou umývať, keď mi vyjde služba. Je veľmi mojkavá. Stále do mňa štuchá ňufákom alebo labkou do ruky, že sa chce hladkať.
@sisi587 to je mile, chcela som macku, britku a dufala som ze bude taka ako tvoja, nas kocur je spoločensky, stale musi byt pri nas, aj za mnou chodi do kupelne, na zachod, ked nespi, spava pri mne na gauci, ked kukam telku, na operadle, no kontakt odmieta. Nechce sa tulit, ani mojkat. Max sa obtrie rano o mna, cele jeho tulenie trva max 1,5 minuty denne. A to je vsetko. Trosku ma to mrzi, no co narobim, respektujeme jeho autisticky svet 🙂

@0silvia0 ok, tak jej zachod vratim, len musim najst miesto nove. Dufam, ze pomoze.