icon

Prečo majú čivavy sklopené uši?

miruschka9
23. máj 2025

Dievčatá prosím čo máte civavku .. máme 10 týždňovú a keď sme ju kúpili mala pekne hore uška ale teraz za pár dni sa jej dali dolu ako keby sa zohli je to tak v poriadku narovnaju sa jej ? Lebo som citala, že sa im to v určitom mesiaci vráti a vyrovnajú hore
Ďakujem pekne za odpoved

colsami
23. máj 2025

Ano usi mozu skakat a ano mali by sa jej postavit. Tieto veci sa kazdopadne vzdy riesia s chovatelskou stanicou, z ktorej ste kupili psika, nie na forach.

eva_eva
23. máj 2025

10 týždňov, to je ešte malý psík. Môže sa to zmeniť, že sa ušká postavia.

miruschka9
autor
Autor odpoveď zmazal
miruschka9
autor
23. máj 2025
@colsami

Ano usi mozu skakat a ano mali by sa jej postavit. Tieto veci sa kazdopadne vzdy riesia s chovatelskou stanicou, z ktorej ste kupili psika, nie na forach.

@colsami ďakujem ale pýtam sa tu na skúsenosť

marusiao
23. máj 2025

Našej sa postavili tiež postupne.

miruschka9
autor
23. máj 2025
@marusiao

Našej sa postavili tiež postupne.

@marusiao ďakujem pekne za odpoved mňa len zaujímalo či sa to deje že tak spadnú a potom sa postavia či to tak ma byt lebo nemáme skúsenosť

puertorico
23. máj 2025

aj moja to malinká to mala, keď bola maličká . potom sa jej postavili a zase padli , potom jedno uško stálo , potom sa postavilo aj druhé . príde to . všetky psíky sú super ale čivavka je najlepšia 😍

miruschka9
autor
23. máj 2025
@puertorico

aj moja to malinká to mala, keď bola maličká . potom sa jej postavili a zase padli , potom jedno uško stálo , potom sa postavilo aj druhé . príde to . všetky psíky sú super ale čivavka je najlepšia 😍

@puertorico ďakujem krásne tak sa nemám báť či to tak ostane. ? Alebo dáke vitamíny ? Môžem ti nápisat spravu

puertorico
23. máj 2025

kľudne napíš ak budeš hocičo potrebovať. nemusíš dávať nič, ono sa to prirodzene postaví tie ušká 🙂