Prečo psom tečú sliny pri iných psoch?
Ahojte mam už 8 rokou fenku domaci palacovy psik je v dome s nami a včera večer sme kupili ďalšiu fenku chow chow je ešte malička menčia ako ta druha a stale jej idu sliny keď je pri tej chow chow ale že strašne veľa . Nemislim si že pre to lebo je to tieš fenka lebo ona to tak ma pri všetkich psikov/feniek neviete prečo to tak ma?
Keď chlap slintá pri druhých ženách, tak mu vynadajú, že je nadržaný.
No... tak čo myslíš...
@nika_val tak dufam že to prestane lebo mne je to naozaj ľuto
@sevrin To su fenky
@nika_val ja som sa bala či to nebude niečo so zdravotnich problemov ale tak dufam že to bude iba ta žiarlivosť no
@anonym123455 a ako dlho to trvá už?
Musia si na seba zvyknúť iba. Takže nejak ich spoločne zapájať do hry, prikladať ich k sebe nech sa oňuchajú a ako som písala vyššie prvý psík nemôže pocítiť ze sa mu zrazu venujete menej pretože až potom môžu vzniknúť problémy
@nika_val no včera večer sme kupili tu druhu fenku
@anonym123455 náš pes slintá keď sa bojí (inak sa tvári vpohode), napr keď cestuje autom.
@anonym123455 no tak to je úplne v pohode to prejde .. 🙂
@anonym123455 hlavne ste ju nemali ešte vôbec kupovať. Taká maličká mala byť pri mame!
@martul no tak ja som ju kupila od znamej ona odišla do zahraničia a mamu šteniatka zobrali tieš a šteniatko som zobrala ja lebo nema pas ešte tak som zobrala ja ako by mal zobrať cudzi

Stres a žiarlivosť .. naša to mala tiež keď sme priniesli novú
Bola predtým náš miláčik taká princezná a zrazu a ocitol niekto nový
Trvalo to ale iba 1 deň a prestala slintať ale teda treba ukázať ze sa nič nemení pre ňu stále sa jej venovať rovnako