icon

Prečo psom tečú sliny pri iných psoch?

anonym123455
1. nov 2024

Ahojte mam už 8 rokou fenku domaci palacovy psik je v dome s nami a včera večer sme kupili ďalšiu fenku chow chow je ešte malička menčia ako ta druha a stale jej idu sliny keď je pri tej chow chow ale že strašne veľa . Nemislim si že pre to lebo je to tieš fenka lebo ona to tak ma pri všetkich psikov/feniek neviete prečo to tak ma?

nika_val
1. nov 2024

Stres a žiarlivosť .. naša to mala tiež keď sme priniesli novú
Bola predtým náš miláčik taká princezná a zrazu a ocitol niekto nový
Trvalo to ale iba 1 deň a prestala slintať ale teda treba ukázať ze sa nič nemení pre ňu stále sa jej venovať rovnako

sevrin
1. nov 2024

Keď chlap slintá pri druhých ženách, tak mu vynadajú, že je nadržaný.

No... tak čo myslíš...

anonym123455
autor
1. nov 2024

@nika_val tak dufam že to prestane lebo mne je to naozaj ľuto

anonym123455
autor
1. nov 2024

@sevrin To su fenky

anonym123455
autor
1. nov 2024

@nika_val ja som sa bala či to nebude niečo so zdravotnich problemov ale tak dufam že to bude iba ta žiarlivosť no

nika_val
1. nov 2024

@anonym123455 a ako dlho to trvá už?
Musia si na seba zvyknúť iba. Takže nejak ich spoločne zapájať do hry, prikladať ich k sebe nech sa oňuchajú a ako som písala vyššie prvý psík nemôže pocítiť ze sa mu zrazu venujete menej pretože až potom môžu vzniknúť problémy

anonym123455
autor
1. nov 2024

@nika_val no včera večer sme kupili tu druhu fenku

lenkakravcova
1. nov 2024

@anonym123455 náš pes slintá keď sa bojí (inak sa tvári vpohode), napr keď cestuje autom.

nika_val
1. nov 2024

@anonym123455 no tak to je úplne v pohode to prejde .. 🙂

martul
1. nov 2024

@anonym123455 hlavne ste ju nemali ešte vôbec kupovať. Taká maličká mala byť pri mame!

anonym123455
autor
1. nov 2024

@martul no tak ja som ju kupila od znamej ona odišla do zahraničia a mamu šteniatka zobrali tieš a šteniatko som zobrala ja lebo nema pas ešte tak som zobrala ja ako by mal zobrať cudzi