Prečo zajac dupal bez zjavného dôvodu?
Ahojte mám takovú otazku ohladom zajačika.
Neviem prečo ale včera v noci aom ho nemohla uklidniť stále dupal ale nemal dôvod v klwci nebol bol pustený ohrozený vôbec nebol nemal byt kým mal aj salátek aj granulky vôbec neviem prečo dupal o 5 hodine ráno neviete niekto prečo to robil ked mu nikto nič nerobil?
@karmen118
Presne tak...
Ešte doplním, že pri pohlade na neho vieš, či dupe od zlosti, ked sa mu dačo nepáči a taktiež, keď dupe, aby varoval pred nebezpečenstvom.
Skusenosť... naše sú považujeme za členov domácnosti, zatváranie neuznávam, behajú všade okrem toalety. Raz, naš chlapec spal, ako to vedia robiť po ranajkach, (kedže od 4tej im zacina ráno), začal dupať... dopehol som, nechapal, bol v strehu, prebehol z izby do chodby, uši hore a dupal... Som sa mu prihovaral, po 2 minutach sa ukludnil. A kym som prišiel do obyvačky pustila sa požiarna siréna, niekomu horel byt.
Neviem, možno náhoda...
Viem však, že sú veľmi citliví, vnímaví, žiarliví, vedia sa hnevať i odpúštať, sú ako malé deti 🙂.
A vedia ľudí "spájať, ked je doma dusno... 😉
Naša dupe aj od zlosti, stačí že jej napríklad nevyjde skok na gauč a už si ide dupnúť 🙈
@simona92101 to mam a ked som ho zatvarala bolo to ešte horšir od vtedy je pustený
Niečoho sa bojí. Môj sa zvykne zľaknúť v noci, keď sa frajer veľmi prehadzuje na posteli. Mňa sa nelaka, ale jeho hej, lebo on veľmi rozťahuje ruky a tak sa otáča a malý je niekedy z toho na prášky. Potom ho musím ukľudniť

@homerodos kraliky su naladove stvorenia,hocicoho sa zlaknu-co pre teba nie je hrozba,on to moze vyhodnotit ako nieco coho sa boji.napr.pukanie nabytku,hucanie chladnicky,pavuk?.zatvarala by som ho na noc do klietky,a dala daky domcek aby sa mal kam ukryt ked sa bude bat.