icon

Prírodné produkty proti kliešťom pre psíkov

sandri2009
24. apr 2025

Ahojte,
viete mi, prosím, poradiť nejaký prírodný produkt bez chémie proti kliešťom pre psíka ? Lebo nechcem mu žiadnu chémiu dávať a kliešťov má jedna radosť. A poprosím nejaký produkt, ktorý máte otestovaný, ktorý naozja funguje. Ďakujem vopred za všetky odpovede ☺️.

nellyuana
24. apr 2025

Tu sa pripnem 🙂

zuzkaa1991
24. apr 2025

@sandri2009 nas pes pouziva obojok scalibor kedze tabletky mu nechcem davat..... a uz používame 3r a nikdy nema klieste....jedine mal.v zime ked som mu prvýkrát dala dole ze v zime nie su kliešte som si Myslela...tuto zimu mal obojok menim mu raz za polroka

hankab
24. apr 2025

@sandri2009 my používame pipety vectra. Pomahaju 100%. Kliešte aj ked obcas na nich preskočia, tak sa nepricucnu.

gribka1
24. apr 2025
@hankab

@sandri2009 my používame pipety vectra. Pomahaju 100%. Kliešte aj ked obcas na nich preskočia, tak sa nepricucnu.

@hankab A to sú prírodné, tie pipety Vectra?

sandri2009
autor
24. apr 2025

Ďakujem Vám veľmi pekne 😊

hankab
24. apr 2025
@gribka1

@hankab A to sú prírodné, tie pipety Vectra?

@gribka1 neviem co si predstavit pod pojmom “prírodne”. No zo skusenosti viem, ze obojky nepomáhajú a tablety vela ludi nechce pre psikov pouzivat. A pipety mame overené.

klaudulixx
24. apr 2025

Pangamín. Ale treba začať uzivat uz od zaciatku marca a pravidelne.

colsami
24. apr 2025
@hankab

@gribka1 neviem co si predstavit pod pojmom “prírodne”. No zo skusenosti viem, ze obojky nepomáhajú a tablety vela ludi nechce pre psikov pouzivat. A pipety mame overené.

@hankab vectra je paradna a silna chemia, vo forme spot on. je to jedna z najsilnejsich pipet. Funguje vyborne, tak ako vsetky silne chemie. Je to dobra volba pri ochrane proti kliestom a infekcnym ochoreniam z nich 👍

PS: obojky pomahaju. Samozrejme, tie kvalitne, a pokial clovek ich pouziva presne tak ako ma a psik ich nosi na zaklade jasnych pravidiel a odporucani od vyrobcov.

Cise su vyborne a efektivne pripravky aj spomedzi obojkov, pipet aj tabliet. Vacsinou tie drahsie. Treba ich spravne pouzivat. A ochrana je zarucena.