Rybka a rastliny do malého akvária: Rady a tipy
Ahojte chcem kúpiť rybku do malého gulateho akvária...
Bez filtra atď... len čisto rastlinky, kamienky a dekorácie.
Aká rybka je vhodná?
Ako často treba meniť vodu ?
A rastlinky radšej umelé alebo živé?
Ďakujem za rady.
Komentáre typu.... rybka v gulatom, malom akvariu trpí mi nepíšte.

@nicolduricova nebud drza a arogantna. Pýtala si sa ako sa to robí, tak si dostala odpoveď, takze tu nevyskakuj .. 🙄
@yosi mohla bi si mi dat niečo abi sme si napísali prosím mesenger ale ničo prosím potrebujem poradiť
@yosi mohla bi si mi dat niečo abi sme si napísali prosím mesenger ale ničo prosím potrebujem poradiť
@nicolduricova www.rybicky.net je to fórum, ale maju tam aj zaujímavé články ci atlas rýb, ale aj prezentácie akvárií užívateľov fóra. Nech sa páči, môžeš čítať a vzdelávať sa.
@nicolduricova www.rybicky.net je to fórum, ale maju tam aj zaujímavé články ci atlas rýb, ale aj prezentácie akvárií užívateľov fóra. Nech sa páči, môžeš čítať a vzdelávať sa.
@bessie12 prosím už dajte pokoj choďte spať ja sa nepitam vas dobrú
@bessie12 prosím už dajte pokoj choďte spať ja sa nepitam vas dobrú
@nicolduricova máš problém s tym, ze sa v tomto musíš vzdelávať? No musíš. Tiež sa cely čas učím v tejto problematike. Mam veľké akvarium, ktore si pomaly obnovujem. Hľadám, čítam a učím sa nove a nové veci. Je to hlavne o trpezlivosti, času a aj peniazoch, keďže tento koníček je dosť nákladný hlavne na začiatku.
@nicolduricova máš problém s tym, ze sa v tomto musíš vzdelávať? No musíš. Tiež sa cely čas učím v tejto problematike. Mam veľké akvarium, ktore si pomaly obnovujem. Hľadám, čítam a učím sa nove a nové veci. Je to hlavne o trpezlivosti, času a aj peniazoch, keďže tento koníček je dosť nákladný hlavne na začiatku.
@yosi POTOM OT PÍŠ ZAJTRA
@yosi POTOM OT PÍŠ ZAJTRA
@nicolduricova ale ty mi nebudeš diktovať kedy to mam napisat. Napisem to hoc aj o 3 v noci ak sa mi bude chcieť ... navyše porušuješ kódex tohto fóra. Veľký písmenami sa pisat nemá, pretože to vyzera akoby si kričala. A ten si myslím, ze čítala, ked si sa sem registrovala, ze ? 😉 dobrú noc
@nicolduricova ale ty mi nebudeš diktovať kedy to mam napisat. Napisem to hoc aj o 3 v noci ak sa mi bude chcieť ... navyše porušuješ kódex tohto fóra. Veľký písmenami sa pisat nemá, pretože to vyzera akoby si kričala. A ten si myslím, ze čítala, ked si sa sem registrovala, ze ? 😉 dobrú noc
@bessie12 tak prepáč za chybí ja som napísala ze nech otpise zajtra lebo je veľa hodin a nechcem rušiť
A nemohla bi som bez filtra čistila bi som tak ze bi som dala ribku do misky do vodí umila akvárium aj kamene aj rastlinku a vrátila bi som ju do akvaria
@anonym_61b05e Nemôžeš preboha rybe meniť vodu takto drasticky.... ryby sú náchylné na chémiu vo vode a zmeny. Akvárium musí byť v prvom rade "zabehnuté", čo trvá aj mesiac. Tak nie, nemôžeš vodu vyliať, všetko vypucovať a hodiť rybu do čistej, chlórovej vody. Je to trocha podobné ako by si bola teraz tuto, v 35C teplotách a potom by som ťa chytila hodila do -30C. Je to šok a pre rybu smrteľný. Urobíš to pár krát a ryba ti bude chradnúť. Chvíľu sa budeš pozerať na zúboženú mršinu s otrhanými plutvami a potom ju konečne vykúpi skorá smrť.

@bessie12 teba sa nikto nepita požes dat pokoj pitam sa tej druhej
@nicolduricova nebud drza a arogantna. Pýtala si sa ako sa to robí, tak si dostala odpoveď, takze tu nevyskakuj .. 🙄