icon

Spáva váš psík s vami v posteli?

16. jún 2025

Spáva váš psík s vami v posteli? Ja som zásadne proti, nedovolím to. Máme isté hranice - tu človek, tu zviera. Je náš miláčik, ale toto nedovolím.

Strana
z2
heidi4
16. jún 2025
@nikoletta1712

Fuj, aby pes spal v posteli?!
To niekto dovolí?!
No ja grcám…

@nikoletta1712 Nazdravie! ☺️

erika237
17. jún 2025

Tiez mam hranice a mne osobne nevadi ked pes spi v posteli. Kym sme mali psa a byval vnutri mal pristup aj do postele, aj na gauc, na gauci bola vzdy deka na jeho mieste a tam lezal, nikomu nevadil. Islo o plemeno do 20 kil s takym sa pomestim aj v posteli, pri 20+ tam uz by to nebolo komfortne a nastavila by som pravidla inak.
Aktual mame iba kocura, pristup do postele ma tiez, ma tam svoju deku/pelech do ktoreho sa ulozi a spi, nevadi mi to.
Ten kto to ma inak, chce mat inak je to na nom.
Vnimam tuto doskusiu skor ako pokus nech sa tu dohadme, nech je “zabava”.
Osobne si neviem predstavit mat potkana ako domace zviera, ale mam kamaratku, ktora ho ma a akceptujem.

nicoletta98
17. jún 2025
@nikoletta1712

Fuj, aby pes spal v posteli?!
To niekto dovolí?!
No ja grcám…

@nikoletta1712 to si na to teraz prišla, že niekto take dovolí, či?

ovecka31
17. jún 2025

Aj u nas spi s nami v posteli.. Aj nasa macka.. Este keby kocur chcel tak by som.bola rada.. Ten len ked si lahnem na gauc a dam si slofika tak som v obkoleseni zveri ☺☺ ale ja mam psa velkosti kocura.. Neviem si predstavit velku rasu.. Jedine ze by muz spal.na zemi 😂 ale tak za mna kludne..

nikoletta1712
17. jún 2025
@nicoletta98

@nikoletta1712 to si na to teraz prišla, že niekto take dovolí, či?

@nicoletta98 Áno, pohybujem sa v keuhom, kde ľudom slovo hygiena niečo hovorí…A áno, hygiena a pes spolu nepasuje../

nicoletta98
17. jún 2025
@nikoletta1712

@nicoletta98 Áno, pohybujem sa v keuhom, kde ľudom slovo hygiena niečo hovorí…A áno, hygiena a pes spolu nepasuje../

@nikoletta1712 tak vitaj na tejto planéte..

alyson29
17. jún 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 takže pre teba každý jeden človek, ktorý vlastní psa, je nehygienický..? By som sa nejak vyjadrila, ale radšej si kusnem do jazyka.. ešte by si si o môjho psa aj ruky umyla, keby ho pohladkáš, ty pani čistotná 😊👍🏻

heidi4
17. jún 2025
@alyson29

@nikoletta1712 takže pre teba každý jeden človek, ktorý vlastní psa, je nehygienický..? By som sa nejak vyjadrila, ale radšej si kusnem do jazyka.. ešte by si si o môjho psa aj ruky umyla, keby ho pohladkáš, ty pani čistotná 😊👍🏻

@alyson29 no jasne, sme humusaci, jeme zo zeme, nesprchujeme sa, ruky po wc neumyvame... 🤮
Pre kazdy pripad jej tu pripajam lavor. 👌🏻🙄

maranco
17. jún 2025
@alyson29

@alyson29 keď spí s tebou pes v posteli, obliekaš mu pyžamu alebo spodné prádlo?
či ste nahý telo na telo?

alyson29
17. jún 2025
@maranco

@alyson29 keď spí s tebou pes v posteli, obliekaš mu pyžamu alebo spodné prádlo?
či ste nahý telo na telo?

@maranco pes mi spí pri nohách, nie telo na telo, nebudem primitívna a obliekať mu pyžamo, preboha 🤣🤦🏻‍♀️ môjmu psovi umývame denne labky, kožúšok má vyčesavaný, je pravidelne kupaný a ver mi, že je čistejší než podaktorí ľudia a to nemusím teraz obhajovať svoju domácnosť, že nežijem v bordelu a špine, len preto, že spím so psom v posteli 😄 už sa spamätajte podaktorí

nikoletta1712
17. jún 2025
@alyson29

@alyson29 Ubezpečujem ťa, že nie, neumyla…

wolf_
17. jún 2025
@heidi4

@alyson29 no jasne, sme humusaci, jeme zo zeme, nesprchujeme sa, ruky po wc neumyvame... 🤮
Pre kazdy pripad jej tu pripajam lavor. 👌🏻🙄

@heidi4 ten lavór ma pobavil 👍😂

rozculena
17. jún 2025

áno,spával so mnou prvý aj druhý.Malé plemená.Schúlili sa mi k nohám alebo k bruchu.Vyržali chvíľu a potom išli do svojho pelecha pri posteli.

maxalla
17. jún 2025

Mala som psa a psa. Prveho som mala cisto vonkajsieho este ako dieta, to by som si nedokazala predstavit, zeby som ho vzala so sebou do postele. Teraz mam takeho, ktory ma pristup von aj dnu. Unho je ta hygiena dodrziavana na omnoho vyssej urovni, kedze je aj v interieri. Ciste packy, kazdy den vycesana srst, zuby ako perlicky, dokonca ma kupenu aj ustnu vodu pre psy :D. Vonku sa mi nevala v kadecom, nezerie hocico. V byte ho necitim, umyvam podlahu denne. Co je citit, su granule, ked mu davam, ale pes nie. Pachne omnoho menej ako niektori ludia, ktorych clovek bezne stretne v lete v meste, a to ani nemyslim asocialov. Az pri nom som pochopila ludi, ktori si psika do postele pustia. Je to uplne o niecom inom, ak ma pes ozaj dokladnu starostlivost. Nie je to spinave zviera, ktore pride z vonku, vyvalane v bohviecom, zablatene a sup do postele. A hoci to uz chapem, sama som mu do postele nedovolila. Ale moj nesmie ani do obyvacky ci kuchyne.

Strana
z2