icon

Spáva váš psík s vami v posteli?

16. jún 2025

Spáva váš psík s vami v posteli? Ja som zásadne proti, nedovolím to. Máme isté hranice - tu človek, tu zviera. Je náš miláčik, ale toto nedovolím.

Strana
z2
deti95060810
16. jún 2025

tie máme také zmýšľanie ako ty...

maca1984
16. jún 2025

Áno spáva.
Nevadí nám to.

nana8989
16. jún 2025

Za mňa nie, má svoju búdu a pelech

biba_18
16. jún 2025

a keď spáva tak čo? rob čo je dobré pre teba ...

ik70
16. jún 2025

Preboha len to nie, čo som pes. Fuj. A ani do vnútra bytu - domu by som psa nezniesla. Stačilo ked som bola u niekoho kto mal doma psa, ten psačí smrad tam je aj ked samotný majitel to necíti a bude tvrdiť že ved on psa kúpe a že unho smrad nieje.

tenerifka
16. jún 2025

Nasa maltezka spava na terase, dovnutra nema pristup, ale tak tu sa zije 99% dña vonku a aj v januari v noci nikdy nie je pod 16-15 stupñov

katica06
16. jún 2025

Ani pes ani mačka, výhradne manžel

jaga18
16. jún 2025

Nie, nespava, kocúr mu nedovolí 😂
Ale nie, pes nie, má cca 50kg a hrozne plzne, nemá prístup do spálne, či detských izieb. Kocúr to tiež nemá dovolené, ale veľa si z toho nerobí, spí, kde on uzná za vhodné, väčšinou na mne.

wolf_
16. jún 2025

Má prístup aj do postele, čiže áno, občas spáva.
Ale vôbec nevidím zmysel takejto diskusie. Niekto psa v posteli nechce - a tak nemá. Niekto chce - a tak má. A v poriadku je oboje - môj pes, moja postel, moje pravidlá - platí pre každého 🙂 Tak aký je zmysel takejto diskusie? Vysvetlí mi to niekto?

biba_18
16. jún 2025
@wolf_

Má prístup aj do postele, čiže áno, občas spáva.
Ale vôbec nevidím zmysel takejto diskusie. Niekto psa v posteli nechce - a tak nemá. Niekto chce - a tak má. A v poriadku je oboje - môj pes, moja postel, moje pravidlá - platí pre každého 🙂 Tak aký je zmysel takejto diskusie? Vysvetlí mi to niekto?

@wolf_ nejak to tu rozprúdiť ...

zojazoja
16. jún 2025

Nedavno žral so mnou na gauči.

wolf_
16. jún 2025
@biba_18

@biba_18 takže zvýšiť aktivitu na stránke alebo sa proste len pohádať 🤔 "Super" 😁

tenerifka
16. jún 2025
@biba_18

@wolf_
@biba_18
Asi manzel chce a autorka nie, tak zbiera argumenty....

abbey1
16. jún 2025

Nie, pes do spálne nevie. Ale obsadil obývačku a kožené kreslo. Na pohovku má síce od manžela zakázané, ale stačí, že sa muž otočí a pŕs je tam.
V posteli so mnou spáva len kocúr. Ten má dovolené.

memma
16. jún 2025

Nie spi v pelechu vedľa postele

maranco
16. jún 2025

V 19. storočí to bolo bežné na slovenských dedinách, že chudobnejší spali spolu v jednej izbe dospelí, deti aj zvieratá. Zvieratá pomohli udržať teplo a bezpečnosť v noci a vtedy sa ešte neriešili hygienické normy.

kiki68
16. jún 2025

Ehm ja som chcela a pes nechcel. Spaval u seba v pelisku. Toto je take rozhodnutie z dvoch stran. Nas mal rad svoj komfort podla mna a nie prehadzujuce sa ludske bytosti

wolf_
16. jún 2025
@tenerifka

@wolf_
@biba_18
Asi manzel chce a autorka nie, tak zbiera argumenty....

@tenerifka ktovie, možno aj to. Aj keď podľa mňa v tejto téme to nie je o argumentoch. Skrátka niekto to má tak a niekto inak. Toto sa nedá argumentačne vyhrať/prehrať 🙂 Aspoň podľa mňa.

viestta
16. jún 2025

Jeden z nasich psov sa do postele nanominoval, druhem to ani nenapadlo. Mne nevadilo ani jedno ani druhe.

ukgirls
16. jún 2025

ano spava a aj macka obcas dolezie a co teraz? zato,ze ty si velke nie mam ich z postele vyhodit lebo jedna tetka z kona povedala? ved kto chce nech si tam aj s hado spi-teba do toho 2 veci ...

mandzula
16. jún 2025

Nie, mne sa to hnusi.

danica2711
16. jún 2025

nie, ale my nemáme "psíka", ale 75-kilové hebedo. Ale ani malého psíka by som v posteli nechcela

sisska96
16. jún 2025

Nieeeeeeeeeeeeeeeee čosiiiiiii. Je to hnusné. Pes nepatrí do postele

mimikarol
16. jún 2025

Máme maltezáka a od prvej noci spáva v klietke. Má zákaz chodiť na posteľ.
Mne by tam zavadzal, budil by ma. Je naučený na klietku v noci a keď je sám doma.

beckynka89
16. jún 2025

Áno spia so mnou a dokonca dvaja. A na čo to vlastne potrebuješ vedieť? Aby si sa ubezpečila, že si lepšia ako tí čo spávajú so psom?

bielasovicka
16. jún 2025

Psa nemám, ale mačka v posteli spi 🐱

heidi4
16. jún 2025

Mala som psika 15r a spolu sme spavali v jednej posteli, mega prijemne bolo to tulenie, velmi sme sa lubili a boli prepojeni. Prebudenie - privitanie, pusinkovanie a tesenie sa jeden z druheho rano bolo tiez nadherne.
Teraz mam kocura a velmi rada by som to mala rovnako, alebo aspon podobne, ale panko radsej preferuje lavor 😂😂 alebo spi hore na skrini v jeho malej vyradenej prepravnej taske. 😅 Nevadi. Hlavne, ze mu je pohodlne a je spokojny. 😂 Aj tvrda chladnicka je jeho oblubeny tron.
Co by som dala za to, aby sa aj on ku mne v noci tulil, ale tak ved mozno to este pride, v juli bude mat rok. 😅🥹😍
Ak nie, nevadi. 🙂 Prezijeme. Zvitavame sa rano pusinkami tak ci tak. 🙂

heidi4
16. jún 2025
@heidi4

Mala som psika 15r a spolu sme spavali v jednej posteli, mega prijemne bolo to tulenie, velmi sme sa lubili a boli prepojeni. Prebudenie - privitanie, pusinkovanie a tesenie sa jeden z druheho rano bolo tiez nadherne.
Teraz mam kocura a velmi rada by som to mala rovnako, alebo aspon podobne, ale panko radsej preferuje lavor 😂😂 alebo spi hore na skrini v jeho malej vyradenej prepravnej taske. 😅 Nevadi. Hlavne, ze mu je pohodlne a je spokojny. 😂 Aj tvrda chladnicka je jeho oblubeny tron.
Co by som dala za to, aby sa aj on ku mne v noci tulil, ale tak ved mozno to este pride, v juli bude mat rok. 😅🥹😍
Ak nie, nevadi. 🙂 Prezijeme. Zvitavame sa rano pusinkami tak ci tak. 🙂

Rozmyslam, ze mam asi makku postel a to mu vadi, ked furt drichme na tvrdom (krabice nevynimajuc 😂), ale nie, praveze nemam a niekedy pocas dna si dame spolu slofika v perinach, vtedy su mu pohodlne. :D Tie slofiky ale fakt stoja za to, nikdy som nezazila lepsie (ked som spala sama). 😂
Podla mna to velmi dobre posobi na psychiku cloveka (upokojujuco, psychohygiena), spat so svojim milovanym zvieratkom, ale tak rozumiem, ze to nie je pre kazdeho.
@heidi4

heidi4
16. jún 2025

A ked pocas dna v praci sledujem kocura cez kameru doma, vidim, ze kamosko nema problem si dat sipku rovno do postele a 3h solo slofika. 🤣 Cize ano, spi aj v posteli. 🙂 Chlpy mi nevadia, su tak ci tak uz v celom byte, oblecko ci jedlo nevynimajuc. 🤣 Vysavam tu ostosest, je to fakt za jedno, ci je alebo nie je v posteli. 😁 Chlpy sa dostanu do kazdeho m³, takze pohodicka. 🤣

nikoletta1712
16. jún 2025

Fuj, aby pes spal v posteli?!
To niekto dovolí?!
No ja grcám…

Strana
z2