icon

Stratia sa zvieratká po smrti do neba?

18. nov 2024

Ahojte, pred týždňom nás opustil náš maznáčik.
Bolo to nečakané.
Neviem to spracovať.
Veríme v Boha a iba takto mi to dáva zmysel že po tomto živote jestvuje určite niečo viac.
Verím v to že je raj aj peklo. Verím v to že sa raz všetci stretneme hore v nebi a budeme štastný, bez bolastí a ťažobe ktorú tu v tomto živote cítime.
Manžel mi povedal že verí že je náš maznáčik hore v nebi aj z našími nenarodenými detičkami a že sa spolu hrajú, dávajú na nás pozor.
Priznám sa Bibliu som čítala, niečomu som rozumela, niečomu ťažšie.
O ľuďoch je tam pekne napísané kam pôjdu po smrti.
A zvieratká?
Vedel by mi niekto prosím povedať ako je to s nimi?
Je niekde v Biblii písané aj o ních?
Boh ích má určite tak rada ako aj nás, Boh je láska.
Chcem veriť aj ja v to tak silno ako manžel, že sú všetci v nebi a že príde čas keď sa tam všetci stretneme.
Ďakujem🤍

Strana
z2
lenkakravcova
18. nov 2024

@majkabambulik a?
Akože nemôžem autorke pridať odpoveď pre porovnanie? 😀😄 Máš nejaké nervičky.

Inak ja som Bibliu čítala. Pár krát, viem aj jej časti naspamäť. Keď už niekomu napíšeš že je diabol, tak sa aspoň neskrývaj za anonyma. Alebo sa hanbíš za svoje slová? Povedala by si ich aj pod svojím reálnym menom? 🙂 Takých anonymných "hrdinov" sú mraky..

dorothee
18. nov 2024

@refly ospravedlnujem sa ze odbocujem od temy,ale ta informacia o rebre je pre mna nova a velmi zaujimava.Ak Boh zobral z muza polovicu a z neho vytvoril zenu,tak mi to dava ovela vacsi vyznam ako ze bola ztvorena z jeho rebra.Lebo potom tvoria obaja jednu polovicu z celku a iba spolu su uplny 🥰 To je velmi pekne

lenkakravcova
18. nov 2024

@tilonka škoda, že niektoré apokryfy sú rovnakého datovania ako evanjelia v NZ ale tie neprijali, lebo sa nehodili do kontextu (niektoré totiž hovoria o tom, že Ježiš nebol Boh priamo..)
Keď už sa hovorí jedno, treba aj to druhé.
A tiež tá zachovanosť SZ - však sú tam priamo technické chyby, ako na dvoch miestach úplne odlišné počty vojsk pri opise jednej a tej istej udalosti a podobne. Takže zase odtiaľ potiaľ o Tom ako veľmi sa to správne zachovalo..

tilonka
18. nov 2024

@lenkakravcova a z toho citania ti ostalo prekrucanie Pisma, vytrhavanie versov z kontextu, ich neporozumenie a nebiblicke "poopravovanie"

tilonka
18. nov 2024

@lenkakravcova a videla si ten dokument s odkazmi na linky? Tebe toho tolko nesedi, aj ked ti to clovek vylozi, ako som uz urobila niekolko krat a da to suladu, tak to aj tak neprijmes. Nebudem s tebou stracat cas.

lenkakravcova
18. nov 2024

@tilonka v tých dokumentoch hovoria veľa a onicom. Takmer žiadne fakty, čo sa týka datovania.
Skús si dohľadať najstaršiu zachovali Bibliu. Nie len uryvky. Nazýva sa Sinajsky kódex. Je v latinčine. A je odlišná od tej, ktorú máš k dispozícií dnes. Dosť.

Tu nejde o mňa ale o autorku. Tá chce vedieť čo bude s jej zvieratkom. Keďže žije v krajine kde je najviac kresťanov aj keď je neveriaca, spomenula Bibliu. Čo ale neznamená že jej tu nemôžem napísať názor z Koránu, ktorý je v tomto ohľade priamejší a dáva viac nádeje čo sa týka života zvierat na druhom svete.

martinmmartin
18. nov 2024

Problem je ze v Biblii si kazdy vycita presne to co sa mu hodi zrovna do kramu. Takze Autorka - overeny navod na uspech pre teba je takyto:
1. Vymysli si co by podla teba bolo idealne scenario kde je teraz tvoje zvieratko
2. Otvor bibliu a najdi par riadkov co aspon trosku na tu temu nieco hovori najlepsie nieco poriadne obskurne a nejednoznacne
3. Zabudni na vsetko ostatne
4. potlapkaj sa po pleci - mas problem vyrieseny a zvieratko je stastne

autor
18. nov 2024

@lenkakravcova ja len toľko, že som nehovorila že som neveriaca 🙂
Keď by som neverila v Boha tak neriešim Bibliu 🙂
Ale ďakujem Vám 😊

@martinmmartin veď ja aktuálne toto robím že verím v niečo svoje.
Preto som sa tu prišla opýtať že či náhodou niekto neprečítal v Biblii niečo bližšie k téjto téme.
Keďže ako som už spomenula, Bibliu sa snažím pochopiť ale ľahké to nie je 🙂

jennky13
20. nov 2024

@majkabambulik dakujem, videl Mariu, ale kde je napisane, ze sa za nas prihovara ?

Strana
z2